Marios_Gr
Member
Φίλτατε, κάνεις εσύ κάποιος λάθος. Όλες οι αλλαγές πιάνουν κάποιους οριακά, κατά αυτή τη λογική δεν θα έπρεπε ποτέ να αλλάζει τίποτα.Φίλτατε κάποιο λάθος κάνεις. Όταν εγώ θέλω λίγο καιρό να βγω στην σύνταξη (γενικά μιλάω)
Και έχω προγραμματίσει την ζωή μου να περάσω ήσυχα την υπόλοιπη ζωή μου με την σύζυγο και
τα εγγόνια μου και έρχετε ένας τύπος και με το έτσι θέλω και μου λέει όχι ρε κουφ@λα θα πρέπει
να δουλέψεις άλλα δυο χρόνια, αυτό δεν είναι βία; Μου βιάζει την ζωή μου, της συζύγου, των εγγονών.
Ε. λοιπόν φιλαράκι, θα απαντήσω με βία. Πουτ@να όλα. Αυτός στα 50 θα πάρει πλήρη σύνταξη όμως.
Ε, κάπου ώπα.!
Η αλλαγή στο συνταξιοδοτικό είχε εξαγγελθεί πριν τις εκλογές. Δεν αποτελεί καμία έκπληξη.
Υποχρέωση ενός κυβερνήτη δεν είναι να μην ξεβολεύει την υποπερίπτωση του καθενός, αλλά να κάνει αυτό που είναι μακροπρόθεσμα για το καλό ΟΛΩΝ.
Το συνταξιοδοτικό στη Γαλλία ΔΕΝ βγαίνει όπως είναι. Η Γερμανία ήδη το άλλαξε χωρίς κραυγές και υστερίες. Αν δεν γίνουν τώρα προσαρμογές, για να μην ξινίσεις εσύ, αύριο δεν θα παίρνεις ΚΑΘΟΛΟΥ συνταξη.
Εσύ, λοιπόν, μας λες "Θέλω να τα φάω όλα τώρα και ας μην μείνει τίποτα για τους επόμενους". Αυτό δεν είναι επανάσταση, αυτό είναι βόλεμα.
Last edited: