KonstantinosAlyona
Member
Δε νομίζω να έχουν πληγεί ανεπανόρθωτα καμιά εξακοσαριά χιλιάδες Έλληνες που ψηφίζουν Χ.Α., από αλλοδαπούς που μπαίνουν στα σπίτια, τους, βιάζουν και σκοτώνουν.Ουτε εγώ τα έχω προσωπικά με κανένα λαό.αλλά προσπαθώ να μπώ ψυχολογικά και στη θέση ατόμων που έχουν πληγεί και μάλιστα πολλές φορές και ανεπανόρθωτα...
Εξ ίσου εύκολο μ αυτό που λες στο τέλος είναι να το παίζει κανείς άνετος εκ του ασφαλούς και εκφράζοντας μια άποψη από τον καναπέ του στο ιντερνετ(όπως καλή ώρα κανουμε κι εμεις τώρα)παρά να βρίσκεται σε πραγματικά δεινή θέση και να ζεί ένα γεγονός...
Βέβαια, οι ίδιοι που γκρίνιαζαν για τους πρόσφυγες στην Ειδομένη όταν πρωτοπήγαν, μετά ήθελαν για λίγο ακόμα τα λεφτά των Μ.Κ.Ο. που είχαν νοικιάσει τα σπίτια για τους εθελοντές στα χωριά. Και το συζητούσαν κιόλας κάποιοι στη δουλειά μου στη Θεσσαλονίκη τότε. "Γκαντεμιά, έπρεπε να μείνουν λίγο ακόμα οι άπλυτοι για να αφήνουν λεφτά στα χωριά". Ανθρωπιά βρε, αγνή..
Αλλά μην πας μακριά, πες μου πόσοι Ελληνες σέβονται το αυτονόητο του πάρκινγκ αναπήρων, για τους συνέλληνες που έχουν κινητικά θέματα. Ή το κάπνισμα σε εσωτερικούς χώρους. Ο ρατσισμός είναι παντού, χωρίς καν να το επιδιώκεις. Απλά υπάρχει, και θέλει παιδεία και πάτημα στο λαιμό ταυτόχρονα για να εξαλειφθεί.