taver
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Iles Kerguelen
Παίρνω συχνα την A3321 (τελευταία πτήση Ηράκλειο - Αθήνα). Από το Γενάρη έχω να την πετύχω στην ώρα της.
Έτσι όπως φαίνεται το σετ των δρομολογίων, ενδεχομένως ένα μισαωράκι. Εάν έπαιρνες την 21:40 τότε σίγουρα παραπάνω..Αυτο ισχυει κ για Sky Express?
Εχω πτηση 7 το απογευμα Ηρακλειο-Αθηνα. Να βαλω διωρακι;
εμείς αλλάξαμε την τελευταία βραδινή πτήση με μια πιο νωρίς γιατί αν καθυστερήσουν πάνε οι διακοπές.Βασικά το ίδιο πρέπει να κάνει όποιος έχει πτήση με Αιγαίου από ελληνικό προορισμό που κάνει παραπάνω από 3 πτήσεις την ημέρα. Και αυτό γιατί το ίδιο αεροπλάνο κάνει όλα τα δρομολόγια, έτσι κάθε πτήση "τσιμπάει" και κανά 20λεπτο καθυστέρηση λόγω της αυξημένης κίνησης. Οπότε όσο πιο απόγευμα οι πτήσεις, τόσο πιο πολύ καθυστέρηση έχουν.
Μέσα στον Ιούλιο είχα 4/4 καθυστερήσεις για Ηράκλειο και Σαντορίνη, οι απογευματινές πτήσεις μέσο όρο 1 ώρα καθυστέρηση, βραδινές 2+ ώρες
Όντως, και αυτό είναι θέμα. Χθες άνοιξε το check in στο αεροδρόμιο 2,5 ώρες πριν και μας πήρε 20 λεπτά η αναμονή (είχε 3 γκισέ ανοιχτά, το 1 για gold και business και 2 για τους υπόλοιπους)και το άσχημο με τη Λισσαβόνα είναι ότι δεν έχει ηλεκτρονικό τσεκ ιν και ανοίγουν τα γκισέ 2 ώρες πριν την πτήση.
αν πας στο αεροδρόμιο πιο νωρίς αναγκαστικά περιμένεις, έχεις δεν έχεις να παραδώσεις βαλίτσες. συνήθως όμως είναι γρήγοροι, και έχουν νομίζω 4 η 5 γκισέ ανοιχτά.
Και το καλοκαιρι ειχαμε δωρεαν ιντερνετ σε ολη την πτηση.Καθυστέρηση πτήσης χθες το απόγευμα από Λισσαβόνα προς Αθήνα 1 ώρα και 3 τέταρτα χωρίς καμία ενημέρωση προς το επιβατικό κοινό (ούτε από την Aegean με sms ή e-mail ούτε από τους πίνακες ή το προσωπικό του εκεί αεροδρομίου).
Αποζημίωση μετά, το δωρεάν internet καθ' όλη τη διάρκεια της πτήσης στο Α320neo αεροσκάφος και το ζεστό γεύμα που έχει επανέλθει μετά τον κορονοϊό.