hlhjac
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Ιορδανία
- Ταξίδι-Όνειρο
- Αιγυπτος
Καλησπέρα, δεν εκφέρω άποψη για τη Ryanair, αν κ δεν έχω την καλύτερη, παρόλαυτα φυσικά κ την χρησιμοποιώ όταν βολεύει. Η παρέμβαση μου είναι μόνο στο κομμάτι των στελεχών κ των εταιριών, που η προσωπική άποψη από εμπειρία κάποιων χρόνων σε επιχειρήσεις είναι ότι «λάθη» συμβαίνουν κ στις καλύτερες «οικογένειες», που λέει κ ο θυμόσοφος λαός! Κ μάλιστα καθημερινά στα μεγαλύτερα brainstorming κ στις μεγαλύτερες καμπάνιες παγκόσμιως. Απλά μετά μένει να βρες το τρόπο να το μαζέψεις. Κ κάποιες εταιρίες τον βρίσκουν κ κάποιες όχι κ χαιρετούν. ΟψόμεθαΕγω τελος, δεν ξαναποσταρω ερωτημα περι Ryan σε δημοσια συζητηση. Απο χθες εχω διαβασει ο,τι πιο τραγελαφικο μπορει να φανταστει κανεις: οτι η πτηση Αθηνα Θεσσαλονικη διαρκει 25 λεπτα, οτι η εταιρεια μπλοφαρει και κανει ναζια στους Ελληνες και παρακολουθει κρυφα τις αντιδρασεις των Ελληνων ταξιδιωτων ειδικα , οτι στελεχη με τρομερες σπουδες προφανως για να προσληφθουν απο κολοσσο εχουν ικανοτητες ψιλικατζηδων και υπολογιζουν λαθος.
Καλη συνεχεια στην κουβεντα σας, δεν εχω διαθεση να χασω και το λιγο μυαλο που μου εμεινε.
Ps sorry για το offtopic