Twinkie
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Με το νου
- Ταξίδι-Όνειρο
- Στα πέντε σημεία της Γης
Ααααα όλα κι όλα, εδώ θα συμφωνήσω με την μαστιγοφορούσα
Κορίτσι, περιμένουμε
Κορίτσι, περιμένουμε
Γράφω Ιωάννα μου, μην θυμώνεις γλυκιά μου, γράφω τώρα.... (μανούλα μου! κλωνοποιούνται!! έγιναν 3!!)Με το μπαρδόν εμένα δεν με φοβάσαι; γιατί δεν έχεις δίκιο αν θέλω γίνομαι πολύ άγρια.
Γράφω Ιωάννα μου, μην θυμώνεις γλυκιά μου, γράφω τώρα.... (μανούλα μου! κλωνοποιούνται!! έγιναν 3!!)
έι ψιτ πού 'σαι...ούτε γι' αυτό ξέρω τίποτα... το ορκίζομαι..Και που σαι ακόμα...Fan club μαστιγίου θα κάνουμε στο τέλος!
έι ψιτ πού 'σαι...ούτε γι' αυτό ξέρω τίποτα... το ορκίζομαι..
Σαν πολλά αγγελούδια μαζευτήκανε μου φαίνεται και κάτι μου βρωμάει αγαπητή μου μηχανόβια. Άσε τα ψόφια, μεταξύ μας είμαστε
Μιλάμε για την ταχύτητα του φωτός, όχι αστείαΜε ένα
μεγαλοπρεπές και συνάμα ανησυχητικό πουφ, ξεκινάει με την καταπληκτική ταχύτητα των 40 χλμ περίπου την ώρα. ..........................ακουμπάει και στο μπράτσο του έρημου του Γκιούλι , τον οποίο χρησιμοποιεί ως μαξιλάρι και κοιμάται. Αυτός δεν κουνιέται για τα προσεχή 20 χιλιόμετρα -καθότι κύριος- και προσέχει μην ξυπνήσει την κυρία Μέρκελ μην τυχόν
αυτή μετά κινούμενη με εκδικητικά και ταπεινά ένστικτα μπουκοτάρει την
δανειοδότηση της χώρας του.........Βέβαια υπάρχουν και οι ρουφιάνοι- εθνοπροδότες, Αρτέμηδες Μάτσες (όρα Dim) που τον προτρέπουν στο να υποδυθεί τον ρόλο του Εγκέλαδου (κουνήσου χριστιανέ μου, διώξε την απο πάνω σου, ρίξτης μια σπρωξιά ή έστω μια σφαλιάρα να μην ξέρει από που της ήρθε, τι μας πέρασε? την νεοσέτ? Α πα πα πα.... την μουλάρα, σε λίγο αυτή θα μας καβαλήσει κλπ) ,......
ασε ρε Αστραλ με την ξεβράκωτη (είχε και τρύπιο παντελόνι, αλλά επειδή και εγώ φόραγα κάτι ξεσκισμένα All Star δεν το κάνω θέμα).. αυτοί οι Γερμανοί μας έχουν περάσει για δουλάρες. Πάντως έχει συνέχεια το θέμα με τους Γερμανούς......
Κρύβε λόγια...
Μιλάμε για την ταχύτητα του φωτός, όχι αστεία
Κι αυτός ο Γκιούλι...τι ευγένεια πια κι αυτή... μωρέ δως της μία της αχαΐρευτης Γερμανίδας να γυρίσει πίσω στα σνίτσελ και τα ξυνολάχανα, που μου θέλει κι ελληνικό μαξιλάρι. Α, Dim μου, εδώ είμαι μαζί σου, το σωστό να λέγεται!!