Elena2508
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ??
- Ταξίδι-Όνειρο
- N. Υόρκη
Γιάννη, ήταν το πρώτο μου ταξίδι στην Ολλανδία. Το προσπαθούσα απο πέρσι εάν θυμάσαι και με βοήθησε πολυ η ιστορία σου!!Ήταν η πρώτη σου φορά? Πως σου φάνηκε το Άμστερνταμ? Αν δεν βαριέσαι πες
Μολις ξεκουραστώ θα κανω και μια δημοσιευση με καποια tips.
Εμεινα 7 βραδια Ολλανδία και 2 Βρυξέλλες και νοικιασαμε αμαξι για 9,5 μέρες.
Η γνώμη μου για το Αμστερνταμ ειναι ακριβώς ίδια με την δική σου!! Μέτρια πόλη με επαναλαμβανόμενες εικόνες! Τίποτα να σε εντυπωσιάσει!! Καμία ομορφη πλατεία...
Επισκέφτηκα και τα 2 μουσεία και τους αφιέρωσα πολλές ώρες! Μόνο του Van Gogh μου άρεσε αρκετά.
Το Rijksmuseum με απογοήτευσε... Ηταν κατώτερο των προσδοκιών μου! Δεν εχει καμια σχέση με ολες τις μεγάλες πινακοθήκες που εχω δει... Θα επανέλθω σε αυτο αργότερα με αναλυτικό σχολιασμό.
Ευτυχώς που ειχαμε αμαξι και γυρισαμε άνετα πολλες πόλεις και χωριά που μου αρεσαν παρα πολύ!!
Οταν αδειάσω τη μηχανή θα ανεβασω υλικό.
Πηγα και στα 2 θεματικα πάρκα με τους ανεμόμυλους και το τουριστικό Zaanse Schans ήταν πολυ πιο διασκεδαστικό και ενδιαφέρον από το πιο αυθεντικό Kinderdijk.
Λάτρεψα το Edam και το Delft! Το Volendam που κατέγραψες δεν ειναι αυτο που ειδα εγώ. Εγω επισκέφτηκα το παλιό ιστορικό κεντρο που ειναι άκρως τουριστικο και σφύζει απο ζωή το καλοκαίρι.
Εσυ μάλλον ειδες τη νεα επέκταση του προς τη μαρίνα. Το χωριό εχει και κάποια πολυ ομορφα σημεία!!
Θα επανέλθω με φωτογραφικό υλικό. Προς το παρον κανω ανασύνταξη δυνάμεων γιατί λιωσαμε στο περπάτημα κατω από τον καυτό ήλιο!!