Καλά είσαι τέλεια,δεν έχω λόγια!!! Νομίζω μου έλυσες το θέμα φαγητού αμέσως!! Μια tarta flambee Σαββατο βράδυ (αν πρόσεξα καλά είναι σε μέγεθος πίτσας οπότε με μια χορταίνεις άνετα) και μια μπύρα στο Berthom.Και την Κυριακή αφού θα έχουμε πρωινό στο ξενοδοχείο και λογικά θα το τιμήσουμε δεόντως με μια tartina κατα τη διάρκεια της βόλτας αργότερα,ένα καφέ ή τσάι και κάνα γλυκάκι θα είμαστε καλυμμένοι 100%!! Είσαι σούπερ οπότε πες διεύθυνση να στη στείλω συστημμένη χαχαχαΕγώ σ'ευχαριστώ που μου θύμισες μέρη, πρόσωπα, καταστάσεις, στιγμές... μοναδικές!!!
Λοιπόν, το Berthom μαζεύει πολύ κόσμο, ειδικά το Σάββατο κ κλείνει κατά τη 1.30 θ'ακούσετε κ καμπανάκι για τις τελευταίες παραγγελείες.
Η épicerie είναι ανοιχτή κάθε μέρα (κ Κυριακές) από τις 11.30 το πρωί ως τη 1.30 το βράδυ κ tartines σερβίρονται από τις 12 ως τις 12.
Ο Brasseur είναι ανοιχτά κάθε μέρα (κ Κυριακές) από τις 11 το πρωί ως τις 12 το βράδυ. Τα υπόλοιπα κλείνουν κατά τις 14-14:30 οπότε θα σάς βολέψει πολύ κ δε θα αγχωθείτε. Εκτός αυτού έχει τέλεια tarte flambée, εκτός από τις αλμυρές, φοβερή ήταν κ με μήλο-κανέλα-αλκοόλ κ ερχόταν φλεγόμενη, για να μη μιλήσω για τις χύμα μπύρες!!! Αχ! Πάρε καλέ κ ένα take away για μένα...τόσες πληροφορίες έδωσα κ μου άνοιξε κ η όρεξη!!!