• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Γερμανία Στουτγάρδη ή Φρανκφούρτη;

etoile

Member
Επόμενο Ταξίδι
?????
Ταξίδι-Όνειρο
Ολόκληρη η γη !!!
Από τις 2 αυτές πόλεις, ποιά θα επιλέγατε για ταξιδάκι και γιατί;;;

:clap:

etoile

Member
Επόμενο Ταξίδι
?????
Ταξίδι-Όνειρο
Ολόκληρη η γη !!!
Τελικά κλείσαμε εισιτήρια για Φρανκφούρτη!
Θα πάμε 1 εβδομάδα. Απλά θέλουμε να πάμε και Χαϊδεμβέργη. Πώς λέτε να μοιράσουμε τις μέρες; Πού να μείνουμε περισσότερο;;:D

taxidakia

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
Άνδεις ξανά
Σε 1 εβδομάδα προλαβαίνετε να δείτε και την ευρύτερη περιοχή με υπέροχα χωριά, εκτός από τις 2 πόλεις. Ρίξε μια ματιά για ταξιδιωτικές πληροφορίες και διάλεξε τα μέρη που σας ενδιαφέρουν σύμφωνα με τα δικά σας γούστα κι αν χρειάζεσαι κάποια επιπλέον πληροφορία, πες μας

joela

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΠΕΡΟΥ
Ταξίδι-Όνειρο
Ο γύρος του κόσμου!!!!!
Φρανκφούρτη γιατί Στουτγκαρδη έχω πάει.

joss

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αγνωστο...
Ταξίδι-Όνειρο
Πολλα...
Να πατε σιγουρα Χαιδελβεργη. Για πολλους (και για εμενα) ειναι η ομορφοτερη πολη της Γεςρμανιας. Επισης αν νοικιασετε αμαξι (η ευκολοτερη λυση) και το πανεμορφο Κομπνλεντς δεν ειναι μακρυα. Γενικα ολος ο Ρηνος ειναι καταπληκτικος. Μη ξεχασετε να δοκιμαστε τα τοπικα κρασια - δεν εχει μονο μπυρες η Γερμανια.

etoile

Member
Επόμενο Ταξίδι
?????
Ταξίδι-Όνειρο
Ολόκληρη η γη !!!
Θα το κάνουμε με τρένο. Είπαμε μοιράσουμε τις μέρες σε αυτά τα 2 μέρη.

Παιδιά, κλείσαμε εισιτήρια με lufthansa με 200 ευρώ, μέσα στο Πάσχα!!! Γι αυτό δε κανονίσαμε τελικά για Μιλάνο που λέγαμε...:clap:

Να ρωτήσω κάτι, επειδή θα είναι Πάσχα και για εκείνους, υπάρχει περίπτωση να μη κυκλοφορεί κανείς, όπως κάνουν τα Χριστούγεννα; Πάντως όταν πήγαμε Ρώμη Πάσχα, δεν είδαμε καμία διαφορά. Θα είναι έτσι και στη Γερμανία φαντάζομαι.

Καμία συμβουλή για Χαϊδεμβέργη και Φρανκφούρτη;;; Κανένα ξενοδοχείο στο κέντρο στη Φρανκφούρτη-φτηνό; Από τιμές τί παίζει;:shock:

Ευχαριστώ!!!:clap:

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Η Φρανκφούρτη έχει ξενοδοχεία που εξυπηρετούν 2 κατηγορίες πελατών: επαγγελματίες, που ταξιδεύουν για δουλειές στο τραπεζικό κέντρο, και ταξιδιώτες που ξέμειναν στο αεροδρόμιο.
Λόγω της πρώτης κατηγορίας, οι τιμές στα ξενοδοχεία του κέντρου πέφτουν πολύ τα Σαββατοκύριακα.
Αντίθετα, στη Χαιδελβέργη οι τιμές τα Σαββατοκύριακα ανεβαίνουν, λόγω των εκδρομέων.
Πάνω από 2 μέρες σε κάθε μια από τις 2 πόλεις ίσως είναι υπερβολή. Δεν πετάγεσαι και λίγο στο Στρασβούργο, εκεί δίπλα είναι κι αυτό...

elenara88

Member
Επόμενο Ταξίδι
Πορτογαλία
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική, Περού, Ινδία
Πολυ καλα εκανες και διαλεξες Φρανκφουρτη αντι για Στουτγγαρδη μου ειχε φανει πολυ βαρετη!!!
οσ αναφορα το ξενοδοχειο ριξε μια ματια στο booking θα βρεις καλες τιμες γιατι κοιταγα και γω πριν κατι μερες για την ιδια περιοδο στη Φρανκφουρτη... οταν ειχα παει ειχα μεινει σε ενα ξενοδοχειο απεναντι απο το σταθμο γιατι μας βολευε επειδη φευγαμε με πολυ πρωινι τρενο Color hotel λεγοταν, ηταν απλα συμπαθητικο καθαρο αλλα μικρο δωματιο και αν και ηταν πανω στη λεωφορο ηταν ησυχο...
Να μην παραλειψεις να επισκεφθεις μια κλειστη αγορα που υπαρχει στην πολη σαν λαικη εμενα μου αρεσε πολυ :D
Να ανεβειτε στο ψηλο κτιριο με θεα ολη την πολη :D
(απο ονομασιες δεν θυμαμαι τπτ οπως καταλαβαινεις)

Η Χαιδελβεργη ειναι απιστευτη:Dμαζεμενη και παραμυθενια με τον τεραστιο πεζοδρομο της:)

Θα σου λεγα και γω οτι θα ταν καλυτερα 2 και 2 μερες και κατι αλλο αλλα αφου εχετε 6 μερες συνολο μην σας φανε και οι δρομοι να χαλαρωσετε και λιγο !:clap:

Να περασεις υπεροχα!

latina

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
κούβα και ινδία
frankfurt!!!!τελεια!!
λοιπον, 2 μερες στην φρανκφουρτη ειναι οτι πρεπει!!οπωσδηποτε να πας στο μουσειο το stadel!!!
εκδρομες εγω απο φρανκφουρτη εχω κανει και σου προτεινω:
-χαιλδεμβεργη..σουπερ!!και η αποσταση απο φρανκφουρτη ειναι πολυ μικρη..
-στρασβουργο (2 ωρες απο φρανκφουρτη, αν δεν κανω λαθος),τσουχτερα τα εισιτηρια με το τρενο, εμεις το καναμε μονοημερη, ηταν ψιλοσκοτωμα, αλλα αξιζε τον κοπο..ερωτευτηκα κεραυνοβολα το στρασβουργο..επιβαλλεται να ανεβεις τον καθεδρικο..απειρα τα σκαλια, αλλα μην το χασεις!!
-μαινζ..(επισης πολυ κοντα στην φρανκφουρτη)!αχ!μικρη πολη..φοιτητουπολη..δεν ειμαι αντικειμενικη γιατι εκει ειχα μεινει την πρωτη φορα, ηταν η βαση μου και οι αναμνησεις με επηρεαζουν..
-marburg (μιση ωρα με το τρενο απο φρανκφουρτη), παμφθηνο το εισιτηριο, ομορφη γραφικη μικρη πολη!

επισης, απο φρανφουρτη ειναι πολυ κοντα το holiday park..στο οποιο ειχα παει χρονια πριν..
Der Freizeitpark in der Pfalz: Holiday Park -  Home 

etoile

Member
Επόμενο Ταξίδι
?????
Ταξίδι-Όνειρο
Ολόκληρη η γη !!!
Τελικα βρηκαμε ξενοδοχεια!! Στη Χαιδεμβεργη το marriott και στην Φρανκφούρτη το Savoy. 4 αστερων και πληρωσαμε για 6 διανυκτερευσεις 350 ευρω!!! Περιπου 60 ευρω/διανυκτ.!!! Τιποτα!!!

Στη Φρανκφουρτη θα μεινουμε 4 μερες. Αν και αγχωθηκα γιατι ειδα οτι σε πολλους δεν αρεσει. Στην χειροτερη, αν δε μας αρεσει, θα ξεκουραστουμε ή θα το ριξουμε στις εκδρομες!!!

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.637
Μέλη
39.375
Νεότερο μέλος
maria kou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom