misha19
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Ολλανδία-Θεσσαλονίκη
- Ταξίδι-Όνειρο
- Round the world
Γειά σας! θα βρεθώ στο Λονδίνο για μια ολόκληρη μερα! θέλω να πάω εκδρομή στο Στόουνχετζ (μόνο) . Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος που έχει πάει με κάποιο πρακτορείο ?? Επίσης έχω διαβάσει ότι δεν σε αφήνουν να περπατήσεις ανάμεσα στις πέτρες και να τις αγγίξεις και είσαι αρκετά μέτρα μακριά τους. Τελος καθώς έψαχνα για εκδρομή βρήκα ένα πρακτορείο που έλεγε ''Οι ξεναγήσεις περιλαμβάνουν επίσης τη μοναδική ευκαιρία να εισέλθετε στον κύκλο του μνημείου, η πρόσβαση του οποίου δεν επιτρέπεται συνήθως στους τουρίστες." Ποια η πιθανότητα να ισχύει αυτό και να μην είναι απλά λόγια ? Ποιος μπορεί να μου το εγγιηθεί αυτό αφού η κράτηση είναι συνήθως απο διαδίκτυο και χρειάζεται μέρες πριν οπόταν δεν μπορώ να περάσω απο πρακτορείο και να μιλήσω μαζί τους. Απλά για εμένα μετράει πολύ να μην το δώ απλά απο μακριά και να περπατήσω έστω για μερικά δευτερόλεπτα ανάμεσα στις πέτρες. Μπορεί αυτό σε μερικούς να ακούγεται τρελό και να μην τους κάνει διαφορά... τι να κάνουμε γούστα είναι αυτά... Οποιος γνωρίζει κάτι ας μου απαντήση αν κάποιος έχει πάει παρακαλώ για τις πληροφορίες του και την εμπειρία του!!