Θα πάρω σίγουρα το "Γλυκειά Πέμπτη", αν και για τα υπόλοιπα δεν έχω καταλήξει ακόμαΕ κάνε την αρχή μιας που άνοιξες και το θέμα ().
Το ελικόπτερο μπορεί να εξηγήσει και την ταχύτητα που αλλάζεις φέτος τα νησιά .... Υποψιάζομαι ότι γνωρίζεις προσωπικά το συγγραφέα !!!Να κάνω εγώ την αρχή;
View attachment 400922
Ήταν μια από τις καλύτερες επιλογές βιβλίου που έχω κάνει, το ξεκοκκαλισα κυριολεκτικά στις φετινές διακοπες. Δε μπορούσα να σταματήσω την ανάγνωση.
Σίγουρα δε περίμενα τόσο καλή γραφή, ούτε φανταζόμουν οτι μπορεί να με τραβήξει έτσι , αξίζει όμως και με το παραπάνω.
Πέρα από τη γρήγορη εξέλιξη, τη κινηματογραφική δράση όπως είναι λογικο, έχει απίστευτες περιγραφές για την ελληνική ύπαιθρο, τη φύση, την επαρχία, μεγάλο σεβασμό για τον άνθρωπο, ακόμα μεγαλύτερο για τα ζώα και ιδιαίτερη κοινωνικοπολιτικη ανάλυση, απο τη ματια του παρανομου.
Αναλύει αρκετά την πολιτική, δικαστική και αστυνομική διαφθορά, το σάπιο σωφρονιστικό σύστημα, την αστική δημοκρατία, που σε κάνει πολλές φορές να αναρωτιέσαι...
Αν πέσει στα χέρια σας, μη το αγνοήσετε.
Καλό!Το ελικόπτερο μπορεί να εξηγήσει και την ταχύτητα που αλλάζεις φέτος τα νησιά .... Υποψιάζομαι ότι γνωρίζεις προσωπικά το συγγραφέα !!!
Βιβλίο του Λουντέμη διαβάσα πρώτη φορά πριν 1 μήνα (Ένα παιδί μετράει τα άστρα).Κάθε χρόνο στις διακοπές παίρνω ένα του Λουντέμη.
Κ αν θέλεις κ την ιστορία της υπολοιπης παρέας προτείνω το Καταζητείται του Κώστα Σαμαρά. Πολύ καλό.Να κάνω εγώ την αρχή;
View attachment 400922
Ήταν μια από τις καλύτερες επιλογές βιβλίου που έχω κάνει, το ξεκοκκαλισα κυριολεκτικά στις φετινές διακοπες. Δε μπορούσα να σταματήσω την ανάγνωση.
Σίγουρα δε περίμενα τόσο καλή γραφή, ούτε φανταζόμουν οτι μπορεί να με τραβήξει έτσι , αξίζει όμως και με το παραπάνω.
Πέρα από τη γρήγορη εξέλιξη, τη κινηματογραφική δράση όπως είναι λογικο, έχει απίστευτες περιγραφές για την ελληνική ύπαιθρο, τη φύση, την επαρχία, μεγάλο σεβασμό για τον άνθρωπο, ακόμα μεγαλύτερο για τα ζώα και ιδιαίτερη κοινωνικοπολιτικη ανάλυση, απο τη ματια του παρανομου.
Αναλύει αρκετά την πολιτική, δικαστική και αστυνομική διαφθορά, το σάπιο σωφρονιστικό σύστημα, την αστική δημοκρατία, που σε κάνει πολλές φορές να αναρωτιέσαι...
Αν πέσει στα χέρια σας, μη το αγνοήσετε.