perixvra
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- .....
- Ταξίδι-Όνειρο
- εχει πραγματοποιηθει.. :)
Καλησπέρα! Στις 25 και 26 Δεκεμβρίου θα βρούμε τίποτα ανοιχτό; Σκεφτόμαστε να επισκεφτούμε την Κοπεγχαγη από 24 μέχρι 28 Δεκεμβρίου.
@perixvra από αξιοθέατα δες τα παρακάτω ωράρια:Καλησπέρα! Στις 25 και 26 Δεκεμβρίου θα βρούμε τίποτα ανοιχτό; Σκεφτόμαστε να επισκεφτούμε την Κοπεγχαγη από 24 μέχρι 28 Δεκεμβρίου.
Χίλια ευχαριστώ!!!!!@perixvra από αξιοθέατα δες τα παρακάτω ωράρια:
1. Tivoli:
View attachment 447268
View attachment 447269
Food and drink
Christmas in Tivoli
2. Στρογγυλός Πύργος:
View attachment 447274
Visit Us - Rundetaarn
3. Κάστρο της Κοπεγχάχης:
View attachment 447283
Åbningstider for Christiansborg Slot
4. Rosenborg Castle:
View attachment 447285
Plan your visit | Rosenborg
5. National Museum of Denmark:
View attachment 447286
National Museum of Denmark - a collection of museums all over the country
6. Βοτανικοί Κήποι:
View attachment 447287
View attachment 447288
Botanical Garden | Gardens in Copenhagen
7. Black Diamond:
View attachment 447289
The Black Diamond, Copenhagen
8. Εκκλησία του Σωτήρα:
View attachment 447291
Forside | Vor Frelsers Kirke
9. SMK-Statens Museum for Kunst:
View attachment 447295
SMK - Statens Museum for Kunst
Τα εστιατόρια δεν γνωρίζω αν θα είναι ανοιχτά. Θέλει ψάξιμο, αναλόγως που θα αποφασίσετε να φάτε. Το Tivoli πάντως διαθέτει εστιατόρια και πάγκους με φαγητό.
@Elena2508 σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τα τόσο όμορφα λόγια! Πάντα επαινείς και «αποθεώνεις» τις ιστορίες μου με τέτοιο τρόπο που με κάνεις να αισθάνομαι υπέροχα!Τι συγκλονιστική ιστορία έγραψες πάλι Κλαίρη!!!
Πόσο υπέροχες φωτογραφίες και τι αναλυτική περιγραφή για κάθε αξιοθέατο!!
Συγχαρητήρια!!
Έτσι μου έρχεται να πάω να εκτυπώσω την ιστορία σου και να την κάνω ταξιδιωτικό οδηγό για το επόμενο ταξίδι μου...
Έναν χάρτη χρειάζομαι μόνο και είμαι έτοιμη για Κοπεγχάγη.
Από τη στιγμή που θέλεις να επισκεφτείς μόνο το Malmö δεν χρειάζεσαι το 48ωρο εισιτήριο “around the sound”. Αυτό το εισιτήριο εξυπηρετεί την κυκλική διαδρομή μεταξύ των δύο χωρών με τον τρόπο που έκανα εγώ το ταξίδι. Δηλαδή: Copenhagen>Helsingør>Helsingborg>Malmö>Copenhagen ή αντιστρόφως.Το 48ωρο εισιτήριο που έβγαλες καλύπτει όλες τις μεταφορές προς Malmo και το λεωφορείο προς Κοπεγχάγη ή μόνο τρένα και το πλοίο;
Ναι, μόνο με το λεωφορείο μπορείς να απολαύσεις τη διαδρομή και τη γέφυρα, οπότε θα πρέπει να κοιτάξεις τα δρομολόγια των λεωφορείων. Εμείς, όπως γράφω και στην ιστορία, επιλέξαμε να επιστρέψουμε από το Malmö με flixbus κατευθείαν για το αεροδρόμιο της Κοπεγχάγης για την πτήση αναχώρησης. Εσύ μπορείς να πας με το τρένο και να επιστρέψεις με το λεωφορείο ή να κάνεις και τις δύο διαδρομές με το λεωφορείο.Από ότι κατάλαβα μόνο με λεωφορείο απολαμβάνεις το πέρασμα και τη γέφυρα μεταξύ των 2 χωρών, οπότε πρέπει να κάνω τουλάχιστον μια διαδρομή οδικώς.
@Μάγδα σε ευχαριστώ πολύ για το όμορφο σχόλιο!Την ιστορία την είχα ξαναδιαβάσει και μου είχε φανεί καταπληκτική.
Χαίρομαι πάρα πολύ που η ιστορία σε βοήθησε να οργανώσεις το ταξίδι σου. Καμιά φορά, κατά τη διάρκεια της ανάγνωσης οι λεπτομέρειες ενδεχομένως να είναι λίγο κουραστικές, αλλά τελικά στην πράξη είναι σημαντική βοήθεια για αυτόν που θέλει να οργανωθεί σωστά και να δει όσα περισσότερα μπορεί από τον προορισμό που πρόκειται να επισκεφθεί.Τώρα που πάω κι εγώ στα ίδια μέρη, Κοπεγχάγη, Ελσινόρ και Μάλμο την ξαναδιάβασα με προσοχή καθώς οι λεπτομέρειες που ανέφερες με βοήθησαν να βάλω καρδούλες στο google map μου και να δω μέρη ή να περάσω από δρόμους που αλλιώς δεν θα πήγαινα ιδιαίτερα στο Ελσινόρ και το Μάλμο που πιο δύσκολα βρίσκεις πληροφορίες.
Ευχαριστώ πολύ.
Καλά ταξίδια και σε εσένα! Εύχομαι ολόψυχα να περάσεις τέλεια!Καλά ταξίδια.