Σας διαβάζω τακτικά αλλά πρώτη φορά χρειάζομαι τη βοήθειά σας.Αρχές Ιουλίου θα επισκεφτώ την Ιταλία με την οικογένειά μου (2 ενήλικες,2 παιδιά 10 και 7 ετών) με καράβι από Ανκόνα.Θα βρίσκομαι στη Ρώμη από 11 εώς 16 Ιουλίου (5 διανυκτερεύσεις).Εχώ κλείσει ξενοδοχείο κοντά στο Ciampino προς 333,75 ευρώ με πρωινό και πάρκιγκ(θα έχουμε το δικό μας αυτοκίνητο) και δωρεάν ακύρωση (βαθμολογία 8 στο booking.com).Θα ήθελα να με βοηθήσετε στα εξής:
1)Πώς μπορώ να επισκέπτομαι τη Ρώμη καθημερινώς?
2)Θα μπορούσα να παρκάρω με ασφάλεια (κυριώς από πρόστιμα) το αυτοκίνητό μου σε κάποιο πάρκιγκ και να χρησιμοποιώ συγκοινωνίες?
3)Έχετε να μου προτίνετε καποια άλλη συμπαθητική και οικονομική πρόταση για διαμονή?
Λάβετε υπ' όψιν ότι λόγω περικοπών μισθών το ταξίδι απότελεί ήδη άθλο οικογενειακής οικονομίας(ακόμα και τα κάλαντα έχουν συμβάλλει).
Περιμένω απάντησή σας και θα επανέλθω με περεταίρω ερωτήσεις για το πρώτο μέρος του ταξιδιού μας.(Τοσκάνη)
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
1)Πώς μπορώ να επισκέπτομαι τη Ρώμη καθημερινώς?
2)Θα μπορούσα να παρκάρω με ασφάλεια (κυριώς από πρόστιμα) το αυτοκίνητό μου σε κάποιο πάρκιγκ και να χρησιμοποιώ συγκοινωνίες?
3)Έχετε να μου προτίνετε καποια άλλη συμπαθητική και οικονομική πρόταση για διαμονή?
Λάβετε υπ' όψιν ότι λόγω περικοπών μισθών το ταξίδι απότελεί ήδη άθλο οικογενειακής οικονομίας(ακόμα και τα κάλαντα έχουν συμβάλλει).
Περιμένω απάντησή σας και θα επανέλθω με περεταίρω ερωτήσεις για το πρώτο μέρος του ταξιδιού μας.(Τοσκάνη)
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.