Κι αν ο ελεγκτης επιμενει?θα περασει μια ωραια βραδια σε ρωμαικο αστυνομικο τμημα. Αν δε ειναι και τυχερη δεν θα ειναι μονο μια..Και ποιος θα το ξερει οτι εχει μολις κλεισει τα 10; Και στην τελικη αν σε ρωτησουν πες οτι ειναι 8 ή 9.
Κοίτα Ρουμπίνι μου αν θυμάμαι καλά όταν ήταν να πάω εγώ επειδή τα παιδιά μου ήταν 5 και 7 τότε είχα στείλει μήνυμα στην ιστοσελίδα των λεωφορείων της Ρώμης μου έστειλαν απάντηση !!!)δοκίμασε το και συ για σιγουριά και μου απάντησαν νομίζω οτι τα παιδιά μέχρι 12 ετών δεν πληρώνουν ...οπότε μάλλον δεν έχεις πρόβλημα..Κι αν ο ελεγκτης επιμενει?θα περασει μια ωραια βραδια σε ρωμαικο αστυνομικο τμημα. Αν δε ειναι και τυχερη δεν θα ειναι μονο μια..
Μα τι λες σε οικογενεια με παιδια? Να παιζουν κορωνα γραμματα? τα παιδια εχουν καποιες ευθυνες που τις επωμιζεται ο γονεας.
Πληρωστε κανονικα κ μη διανοηθειτε να μπειτε σε ΜΜΜ χωρις κανονικο εισητηριο.
Μπορεί βέβαια να ταν και 10 και δεν θυμάμαι ...στον attac στείλε μήνυμα για σιγουριά πάντως μην το ρισκάρεις την ηλικία των παιδιών θα την δουν απο τα διαβατήρια τους ...πρέπει να τα χεις μαζί σου πάνταΚοίτα Ρουμπίνι μου αν θυμάμαι καλά όταν ήταν να πάω εγώ επειδή τα παιδιά μου ήταν 5 και 7 τότε είχα στείλει μήνυμα στην ιστοσελίδα των λεωφορείων της Ρώμης μου έστειλαν απάντηση !!!)δοκίμασε το και συ για σιγουριά και μου απάντησαν νομίζω οτι τα παιδιά μέχρι 12 ετών δεν πληρώνουν ...οπότε μάλλον δεν έχεις πρόβλημα..