babaduma
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- terra incognita
- Ταξίδι-Όνειρο
- α του Κενταύρου
Το παρακάτω βίντεο μάλλον θα τον βάλει καλύτερα στο κλίμα...Για να μπούμε στο κλίμα
Το παρακάτω βίντεο μάλλον θα τον βάλει καλύτερα στο κλίμα...Για να μπούμε στο κλίμα
Κι εμένα για την Kareena Kapoor μου φάνηκε, της έφαγες ένα 'α' και είναι περίεργη η Nawab-αινα σε αυτά, δεν είναι όποια κι όποια για να μην τη λέμε σωστά. Αστεία-αστεία οι πτήσεις αξίζουν μόνο αν έχουν ινδικό κινηματογράφο να ξεχαστείς.Kareen Kapoor? άλλες προτάσεις από τους ειδήμονες;;;;;
Μετά τη διαπίστωση ότι η συγκεκριμένη καλλιτέχνης τυγχάνει δημοφιλής και στην Ελλάδα, ιδού ένα sneak preview από τα "προσεχώς" για τους απανταχού θαυμαστές της!Κι εμένα για την Kareena Kapoor μου φάνηκε, της έφαγες ένα 'α' και είναι περίεργη η Nawab-αινα σε αυτά, δεν είναι όποια κι όποια για να μην τη λέμε σωστά.
Δεν τη λες και συμπαθητική ως καλλιτέχνιδα, καλή ηθοποιός όμως είναι, έχει κάνει γυρίσματα και στην Ελλάδα για χαζούλα μπολιγουντοταινία, αλλά η 3 Idiots είναι ταινιάρα! Όποιος δεν την έχει δει... να την ψάξει! Δεν το περίμενα να έχουν βάλει και ταμπέλα πάντως.Μετά τη διαπίστωση ότι η συγκεκριμένη καλλιτέχνης τυγχάνει δημοφιλής και στην Ελλάδα, ιδού ένα sneak preview από τα "προσεχώς" για τους απανταχού θαυμαστές της!
View attachment 205884
Δεν έχουν βάλει μόνο ταμπέλα... (θα δεις όταν έλθει η ώρα)Δεν το περίμενα να έχουν βάλει και ταμπέλα πάντως.
Πόστερ;Δεν έχουν βάλει μόνο ταμπέλα... (θα δεις όταν έλθει η ώρα)
Aν ανοίξουμε Bollywoodκουβέντα, πάει η ιστορία του babaduma. Νομίζω ότι ωφελήθηκε από το "βαρύ" όνομα της οικογένειας Kapoor, νομίζω 3η ή 4η γενιά που μεσουρανεί στο Bollywood. Eμείς ψηφίζουμε Priyanka Chopra και Deepika PadukoneΔεν τη λες και συμπαθητική ως καλλιτέχνιδα, καλή ηθοποιός όμως είναι, έχει κάνει γυρίσματα και στην Ελλάδα για χαζούλα μπολιγουντοταινία, αλλά η 3 Idiots είναι ταινιάρα! Όποιος δεν την έχει δει... να την ψάξει! Δεν το περίμενα να έχουν βάλει και ταμπέλα πάντως.
α δεν έχω παράπονο από την Turkish μια χαρά φάγαμε! Και το κοτοπουλάκι μας με ρυζάκι και φρέσκια μπαγκετούλα και σαλατίτσα και κρασάκι απ'όλα.. Πολύ καλύτερο φαγητό από άλλες αεροπορικές.. Αλλά εγώ δεν ταξίδεψα business class γκουχ γκουχ όπως μερικοί μερικοί.....Κι εμένα για την Kareena Kapoor μου φάνηκε, της έφαγες ένα 'α' και είναι περίεργη η Nawab-αινα σε αυτά, δεν είναι όποια κι όποια για να μην τη λέμε σωστά. Αστεία-αστεία οι πτήσεις αξίζουν μόνο αν έχουν ινδικό κινηματογράφο να ξεχαστείς.
@giannoula Για πες κι εσύ για την Turkish! Τι φάγατε;
Τσακίρικο μάτι έχεις, παίξ'το κι εσύ όπως γκουχ γκουχ μερικοί μερικοί και θα δεις τ' αποτελέσματα...Αλλά εγώ δεν ταξίδεψα business class γκουχ γκουχ όπως μερικοί μερικοί.....
Άσε, μονοπώλιο το έχει το σόι τους το σινεμά αν και προτιμώ τον Ranbir και την Karishma από το Καπουρέικο. Λατρεύω Priyanka-Deepika!! Ελάτε να μπολιγουντιαστουμε αφού έχει και συνέχεια στην ιστορία του Babaduma. Όσο ξερογλειφόμαστε για τη συνέχεια δηλαδή.Aν ανοίξουμε Bollywoodκουβέντα, πάει η ιστορία του babaduma. Νομίζω ότι ωφελήθηκε από το "βαρύ" όνομα της οικογένειας Kapoor, νομίζω 3η ή 4η γενιά που μεσουρανεί στο Bollywood. Eμείς ψηφίζουμε Priyanka Chopra και Deepika Padukone
H δε ταινία μέγιστη εισπρακτική επιτυχία στην Ινδία ένεκα Aamir Khan πιστεύω. Προσωπικά δεν ξετρελλάθηκα όμως....
Συνέχεια έχει (μάλλον αύριο), bollywood (τουλάχιστον όπως το εννοείτε) δεν έχει (η ιστορία)...Ελάτε να μπολιγουντιαστουμε αφού έχει και συνέχεια στην ιστορία του Babaduma. Όσο ξερογλειφόμαστε για τη συνέχεια δηλαδή.