Κίνα Στη Κίνα του Μάο...(Ο γύρος του κόσμου)

YBONNH

Member
Ταξίδι-Όνειρο
γυρος του κοσμου
Η ιστορια γινεται ολο και καλυτερη κι οι φωτογραφιες, το κερασακι στην τουρτα. Παρ' ολα αυτα ...εχω μια απορια! Τι εννοεις "ειδικα τρενακια μας πηγαν στην επομενη δεξαμενη"; Ρυμουλκουσαν το πλοιο;...

Lyda

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΚΑΛΜΥΚΙΑ
Ταξίδι-Όνειρο
ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ
Tην ιδια απορια εχω κι εγω.
Καπετανιε το πληρωμα σου θελει εκπεδευση, πολυ ρασκα εχεις αφησει τα λουρια

malysa

Member
Επόμενο Ταξίδι
έλα μου ντε...
Ταξίδι-Όνειρο
3η βραχονησίδα αριστερά
Αμα ειναι ληστής ναναι ο Τζακ Σπάροου.. παραδίνομαι!!!

ΥΓ. Μαλυσα και Ιωαννα εχετε φαει τοσο πολύ για πρωινό που έτσι κι αλλιώς ούτε να κουνηθείτε δεν μπορείτε!
Ληστές, τους σύγχρονους πειρατές καπετάνιε μου, αυτούς εννοείς?

Ουπς να διορθώσω.... μου κάθησαν βαρυά τα 2 ντόνατς, και ψιλομπερδεύτκα.... άσχετοι οι ληστές οι δικοί μου.... κολημμένη στα caribean islands βλέπετε!!

Aυτό είναι .... και φώτος .... τι άλλο θέλουμε??...

Λίγη άδεια, γιατί τόσες ώρες στη τσίτα μεχρι να ξεμπουκάρουμε στον Ειρηνικό, μια κούραση την έχουμε...

Να ρίξω μια βουτιά στη πισίνα, καπετάνιε?

at2_gstatic_com_images_4e68310b85fb61baf3122a539d67f8da._.jpg

Η δόκιμος, έκανε τους υπολογισμούς της? .....

τι καλό Να μαγειρέψουμε για μεσημέρι με την Ioanna?

soudianos

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Βερακρούζ
Η ιστορια γινεται ολο και καλυτερη κι οι φωτογραφιες, το κερασακι στην τουρτα. Παρ' ολα αυτα ...εχω μια απορια! Τι εννοεις "ειδικα τρενακια μας πηγαν στην επομενη δεξαμενη"; Ρυμουλκουσαν το πλοιο;...

Ta τρενάκια φαίνονται (φαίνονται στις φωτό), με ειδικά συρματόσχοινα συγκρατούν το πλοίο για να μη κτυπά στα πλευρά των δεξαμενών γιατί όταν γεμίζουν ή όταν αδειάζουν σχηματίζονται δίνες.

malysa: τους πορτοφολάδες εννοούσα

malysa

Member
Επόμενο Ταξίδι
έλα μου ντε...
Ταξίδι-Όνειρο
3η βραχονησίδα αριστερά
malysa: τους πορτοφολάδες εννοούσα
Βιάστηκα να απαντήσω και μετά διάβασα το υπόλοιπο στόρυ σου soudiane....

Μου θύμισε τη διώρυγα το φράγμα του Ασουάν....

eleni70

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Αφρική
πολυ ενδιαφερον η διαβαση της διωρυγας...κατι παρομοιο, με δυο μονο δεξαμενες νομιζω κ φυσικα μικρα ποταμοπλοια μου ετυχε στο νειλο κ ειχα καταενθουσιαστει...φανταζομαι την εμπειρια στο παναμα, πρεπει να κουναει κ παρα πολυ ή κανω λαθος...

τωρα ας αναλαβω το ποστο μου κ να ενημερωσω το αγαπημενο ενιοτε ατακτο πληρωμα, πως μας περιμενουν πολεεεεεεες μερες στη θαλασσα...
συμφωνα με τους υπολογισμους μου ( τους εκανα, τους ξανακανα, παλι πολυ μου φαινοταν) εχουμε 34 ημερες κ περιπου 14 ωρες για να πιασουμε λιμανι....
οποτε λιγη οικονομια στις προμηθειες παρακαλω....να περιοριστουν λιγο τα λουκουλεια γευματα...καπετανιε πρεπει να ορισεις καποιον οικονομο τροφιμων, αλλιως θα λοιμαξουμε..:haha::haha:

eleni70

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Αφρική
καπετανιε λαμβανω παντα υπ΄οψιν τα 12,5 μιλια την ωρα που μου εδωσες εξ΄ αρχης...με αυτην την ταχυτητα τα υπολογισα...ή εχουμε αλλη ταχυτητα οταν αλλάζουμε ωκεανο???:shock:

malysa

Member
Επόμενο Ταξίδι
έλα μου ντε...
Ταξίδι-Όνειρο
3η βραχονησίδα αριστερά
τωρα ας αναλαβω το ποστο μου κ να ενημερωσω το αγαπημενο ενιοτε ατακτο πληρωμα, πως μας περιμενουν πολεεεεεεες μερες στη θαλασσα...
συμφωνα με τους υπολογισμους μου ( τους εκανα, τους ξανακανα, παλι πολυ μου φαινοταν) εχουμε 34 ημερες κ περιπου 14 ωρες για να πιασουμε λιμανι....
οποτε λιγη οικονομια στις προμηθειες παρακαλω....να περιοριστουν λιγο τα λουκουλεια γευματα...καπετανιε πρεπει να ορισεις καποιον οικονομο τροφιμων, αλλιως θα λοιμαξουμε..:haha::haha:
eleni70,
τα εκτός απροόπτου περιλαμβάνονται??
το δελτίο καιρού καλά κρατεί για τις επόμενες τουλάχιστον μέρες ??

Ωχ, ioanna μας πήραν χαμπάρι :innocent:

soudianos

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Βερακρούζ
πολυ ενδιαφερον η διαβαση της διωρυγας...κατι παρομοιο, με δυο μονο δεξαμενες νομιζω κ φυσικα μικρα ποταμοπλοια μου ετυχε στο νειλο κ ειχα καταενθουσιαστει...φανταζομαι την εμπειρια στο παναμα, πρεπει να κουναει κ παρα πολυ ή κανω λαθος...

μα ποιο κουνάει καλέ;;;το καράβι στη δεξαμενή κουνάει;;;

σωστός ο υπολογισμός. να δούμε πως θα τη βγάλουμε τόσες μέρες:(

Επόμενο Ταξίδι
Κρακοβία-Βαρσοβία
Ταξίδι-Όνειρο
...Ιθάκη...
σωστός ο υπολογισμός. να δούμε πως θα τη βγάλουμε τόσες μέρες:(
Ε όχι Αντώνη μου πως θα τη βγάλουμε, έχεις εδώ ορεξάτες ναυτικούς, η Malysa για παράδειγμα δεν κρατιέται, σε λίγο θα κουμαντάρει όλο το πλοίο μόνη της με την φόρα που έχει πάρει :p(κρατήστε την μόνο μακριά από το ουίσκι:bleh:).

soudianos

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Βερακρούζ
Ε όχι Αντώνη μου πως θα τη βγάλουμε, έχεις εδώ ορεξάτες ναυτικούς, η Malysa για παράδειγμα δεν κρατιέται, σε λίγο θα κουμαντάρει όλο το πλοίο μόνη της με την φόρα που έχει πάρει :p(κρατήστε την μόνο μακριά από το ουίσκι:bleh:).
:D:DΠειραιώτισσα ...φουρτουνοκαπνισμένη:D:D

malysa

Member
Επόμενο Ταξίδι
έλα μου ντε...
Ταξίδι-Όνειρο
3η βραχονησίδα αριστερά
:D:DΠειραιώτισσα ...φουρτουνοκαπνισμένη:D:D
Καλημέρα σας!!

Ααα καλά αν βάλεις και την καταγωγή (ίδια με αυτή του "Κόλλια") τότε .... έδεσε η μαγιά:clap::clap:

Στον Ειρηνικό δεν βρισκόμαστε τώρα καπετάνιε?
Το ταξίδι θα έχει και τη γέφυρα του Αδάμ ??....

Και η μουσική συντροφιά μας....

Last edited by a moderator:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh