Rosa
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Trobriand Islands...
Η ψήφος μου στη δεύτερη επιλογή, 2ο με 3ο δεκαήμερο Ιουνίου. Πρώτον, γιατί στις 21 Ιουνίου θα πετύχετε τη μεγαλύτερη διάρκεια μέρας στην Ισλανδία, ένα υπέροχο θέαμα με τον ήλιο να μη δύει ποτέ (απλά να χαμηλώνει, να κρατιέται λίγο πάνω απ' τον ορίζοντα και να ανεβαίνει ξανά) --ευκαιρία για υπέροχες φωτογραφίες και πολλή μπύρα στα υπαίθρια πάρτι που οργανώνονται παντού και δεύτερον, επειδή το κρύο θα είναι τόσο ώστε να σας επιτρέψει μια κατάδυση στο χάσμα της Silfra, στο εθνικό πάρτο του Thingvellir. Διαυγέστατα νερά, θερμοκρασία νερού 2-4 C, κι εσείς να κολυμπάτε ανάμεσα στην ευρωπαϊκή και αμερικανική πλάκα, σε νερό που έρχεται κατευθείαν από τους παγετώνες (σ' αυτό εξάλλου οφείλει και τη διαύγειά του). Μπορείτε και να επιλέξετε απογευματινή κατάδυση, κάτω από τον Ήλιο του Μεσονυκτίου.Αρχικά να πω και εγώ τα συγχαρητήρια μου για την υπέροχη περιγραφή και να θέσω και ένα ερώτημα.
Είμαστε έτυμοι να το κλίσουμε και να πάμε απλά δεν έχουμε καταλήξει ακόμα στην «καλύτερη» εποχή. Οι εναλλακτικές μας είναι:
2ο δεκαήμερο Μάιου (καλύτερες τιμές, λιγότερος κόσμος, έχει ακόμα χιόνι και κρύο που μας αρέσει αλλά χάνεις κάποιες τουριστικές επιλογές που έχεις την full τουριστική περίοδο όπως rafting, snorkeling κτλ ).
2ο δεκαήμερο Ιουνίου (όχι τόσο καλές τιμές, μέτριος νομίζω κόσμος, και άγνωστο για τα άλλα δύο)
3ο δεκαήμερο Αυγούστου (κακές τιμές, φοβάμαι πολύς κόσμος, φαντάζομε όχι χιόνι - πάγος κτλ, εναλλακτικές κτλ στο full)
Τι άποψη έχει εδώ ο κόσμος;
Αν επιμένετε για Αύγουστο, μπορείτε να το συνδυάσετε με το Φεστιβάλ Τζαζ της Ρέικιαβικ, 14-31 Αυγούστου. Όπως και να 'χει, καλά να περάσετε σε μια πανέμορφη χώρα!...