malysa
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- έλα μου ντε...
- Ταξίδι-Όνειρο
- 3η βραχονησίδα αριστερά
Nα το ματαξαναπώ λοιπόν....
τέλεια αφήγηση και εικόνες .....
τέλεια αφήγηση και εικόνες .....
Πω πω δεν θα ξαναγράψω, οι ιστορίες μου βλάπτουν σοβαρά την υγεία των μελών του φόρουμΛοιπόν διάβαζα, κατάπινα χάπια, ξαναδιάβαζα.
...όχι...μην το ξαναπείς...Πω πω δεν θα ξαναγράψω, οι ιστορίες μου βλάπτουν σοβαρά την υγεία των μελών του φόρουμ
Ταξίδεψες με το ΤF-FIT... μια χαρά αεροπλανάκι... built 10/4/1992... 18 χρονών παλλικαράκι... ούτε φαντάρος δεν έχει πάει ακόμα...Είναι Τ
Είμαι όλος αυτιά. Να μαθαίνουμε και κάτι ........:?:
άμα είναι όμορφο το "μοντέλο", μπορείς να βγάλεις άσχημες φωτογραφίες;;;;Από τις πιο όμορφες φωτογραφίες που έχω δει εδώ και πολύ καιρό. Αλλά είναι κι αυτή η Ισλανδία πολύ φωτογενής βρε παιδί μου, σαν φωτομοντέλο ένα πράγμα...
Hydronetta μεγάλες πληγές ανοίγεις...
Kαι όμορφο μοντέλο και γυμνό Αυτά είναι!άμα είναι όμορφο το "μοντέλο", μπορείς να βγάλεις άσχημες φωτογραφίες;;;;
νομίζω ότι σημασία παίζει και το "γυμνό" του τοπίου.
Είδες τι κάνουν οι ξανθές σκανδιναβές;;;Kαι όμορφο μοντέλο και γυμνό Αυτά είναι!
Η περιήγηση καθορίστηκε βάσει του συνεδρίου. Έτσι πήγαμε πριν το συνέδριο βορρά με το γκρουπ και μετά το περας του συνεδρίου πήγαμε οι δυό μας νότο. Δυστυχώς ο χρόνος ήταν περιορισμένος κι έτσι δεν μπορέσαμε να κάνουμε πλήρη γύρο. Εντούτοις αν η νοσταλγία με οδηγήσει πάλι στην Ισλανδία, θα κάνω Snaefell, West Fjords και ανατολικό κομμάτιΜια απορία για το ταξίδι σου: αφού ανέβηκες Άκουρερι, πώς και δε νοίκιασες από εκεί αυτοκίνητο και να επιστρέψεις Ρέυκιαβικ κάνοντας το γύρο του νησιού προς τα ανατολικά (ώστε καθοδόν να δεις νότια Ισλανδία και παγετώνες);