"Teodores"
Member
Συμπατριώτη (κατά το ήμισυ) το Turvan μας ενώνει τι θα έλεγες για κάνα σύνδεσμο φίλων Turvan στο facebook ?
αν πας μια φορα στην Πολη,σιγουρα θα ξαναπας (TravelPan rules!),ειναι σαν μικροβιο το ταξιδι,εξαπλωνετε ευκολα! ευχομαι να περασεις υπεροχα,να δοκιμασεις οσες περισσοτερες γευσεις μπορεις κ περιμενω νεα σου μετα!!!Φιλε μου τι γράφω τόση ώρα?μελετώντας τις ιστορίες σας πάω με κλειστά μάτια παντού!πρώτη φορά στην Πόλη (και μάλλον τελευταία γιατί σε θεμα ταξιδιών είμαι πίσω) και θέλω να συνδυάσω τις ιστορίες σας σε αξιοθέατα μέσα σε 5 μέρες!και εκείνο που καταλαβα από την πρώτη στιγμή είναι ποτέ ξενοδοχείο δίπλα σε τζαμί να σε ξυπνάνε από τις 05.30....αλλα και πότε ξενοδοχειο πάνω από 25 ευρώ τη βράδυα...να αφήνουμε και κάτι στις επιχειρήσεις έξω...έτσι δεν είναι?Turvan rules!
Να'σαι καλά, χαίρομαι που σε βοήθησαν οι πληροφορίες!καλησπέρα . Εχω διαβάσει και τις δυο ιστορίες της παρέας σου και θα χρησιμοποιήσω πολλά απο τ στοιχεία που έχεις δώσει και για το επερχόμενο δικό μου ταξίδι . Οι ιστορίες σας μου έδωσαν πολυτιμα εφόδια για να οργανώσω το ταξίδι . Θέλω να σας ευχαριστήσω και να κάνω μια ερώτηση . Το λεωφορείο με τα κρεβάτια απο Τζαιπούρ για Νέο Δελχί είπες οτι στοίχισε 550 ρουπίες . Το άτομο ή το σύνολο και για τους τρείς σας ?
Ευχαριστώ