sif.....
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Κιργιστάν - Ιαπωνία
- Ταξίδι-Όνειρο
- Περού - Κίνα
Δεν παρουσιάσαμε στοιχεία δημοσιότητας άλλωστε επειδή η σελίδα μου είναι φτιαγμένη μέσω webnode χωρίς κάποιο κόστος δεν έχω καν αυτή την επιλογή, νομίζω ότι απλά τους ενδιαφέρει να προβληθούν μέσα από την σελίδα μου αλλά και το προφίλ μου στο Facebook καθώς είναι πολλοί τόσα χρόνια που ταξιδεύω που ακολουθούν τις ταξιδιωτικές συμβουλές μου και κάνουν τις ίδιες δραστηριότητες με εμένα και έτσι σκέφτηκα να το εκμεταλλευτώ.Εμένα προσωπικά δεν με ενοχλεί καθόλου, η παραπομπή και η παρουσίαση της προσωπικής σας ιστοσελίδας. Άλλωστε όποιος έχει μπει στο κόπο να γράψει μία ιστορία, γνωρίζει καλά το χρόνο και την προσπάθεια που πρέπει να καταβληθεί. Συνεπώς, η όποια μικρή "διαφήμιση" για μένα είναι ευπρόσδεκτη. Ωστόσο, εξ αρχής που κάνατε λόγο για χορηγία κτλ, μου δημιουργήθηκε η μία απορία. Πόσες προβολές και γενικώς τι μετρήσιμα στοιχεία δημοσιότητας παρουσιάζει η σελίδα σας, για να σας προσφέρουν τέτοιες παροχές οι επαγγελματίες;
Ήταν απλά μια έξυπνη σκέψη που με πολύ έρευνα και δουλειά έγινε πραγματικότητα και όπως είπα χωρίς να δεσμευτώ απέναντι τους για καλή κριτική αφού λέω όπως πάντα ειλικρινά την γνώμη μου.
Σήμερα έμαθα ότι υπάρχει κανονισμός που δεν επιτρέπει την παραπομπή σε άλλες ιστοσελίδες και ακολουθώντας την έσβησα όλα τα Λίνκ που παραπέμπουν στην σελίδα μου.Έχω στεναχωρηθεί πραγματικά από το όλο θέμα...θέλω απλά να τελειώσω την ιστορία μου η οποία θα είναι και η τελευταία στο travelstories και πλέον θα γράφω μόνο στην σελίδα μου ώστε να μην ενοχλώ κανένα.
Last edited: