• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Ιαπωνία Στην Ιαπωνία Αυγουστιάτικα μαζί με τους μακάκες

Señor_Nada

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Άβυσσος
Μου άρεσε πολύ η ιστορία σου! Με τα θετικά και αρνητικά. Από άποψης πειθαρχίας κτλ τα έχουμε ακούσει αλλά από αυστηρότητα τι άλλο έχουν και είδες κάτι που σου έκανε εντύπωση ; (Έχω ταξίδι φέτος για Βιετνάμ και ψήθηκα μάλλον κ Ιαπωνία!)
Σ'ευχαριστω.

Δεν είδα πουθενά αυστηρότητα προς τους τουρίστες. Το αντίθετο θα έλεγα, ήταν σαν να έχουν ασυλία. Ακόμα και στο αεροδρόμιο χαλαρά τα είδα τα πράγματα.

Νομίζω ότι το kyoto έχει σχετικά φθηνές πτήσεις με άλλες πόλεις της ΝΑ Ασίας. Ακόμα και να μην έχεις πολλές μέρες αξίζει να πας να δεις έστω αυτή την πόλη.

katkats

Moderator
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ν. Αμερική
Το μπράβο για την ιστορία σου είναι λίγο, πολύ λίγο :xalara:

Vabene

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιαπωνία
Ταξίδι-Όνειρο
Ισλανδία, Κένυα, Μεξικό
Πολύ ωραία ιστορία!! Φεύγω για Ιαπωνία σε ένα μήνα και ανυπομονώ! Εκτός από την περιοχή Nagano - Sendai, θα κάνουμε περίπου την ίδια διαδρομή (+Hakone). Αγχώθηκα που κουράστηκες, εμείς ευελπιστούμε να τα δούμε σε 16 μέρες... :eek:

Señor_Nada

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Άβυσσος
Πολύ ωραία ιστορία!! Φεύγω για Ιαπωνία σε ένα μήνα και ανυπομονώ! Εκτός από την περιοχή Nagano - Sendai, θα κάνουμε περίπου την ίδια διαδρομή (+Hakone). Αγχώθηκα που κουράστηκες, εμείς ευελπιστούμε να τα δούμε σε 16 μέρες... :eek:
Ευχαριστώ!

Εξαρτάται τι θέλετε να επισκεφθείτε σε κάθε μέρος. Αν θέλετε να επισκεφθείτε ότι κι εγώ, θα έχει μπόλικη κούραση. Αυτό που σίγουρα θα άλλαζα είναι το σε μια μέρα Takayama και Shirakawago. Ειδικά με αυτά που επισκέφθηκα στην Takayama ήταν πολύ ζόρικο.

Καλά να περάσετε!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh