Γαλλία Στην Αλσατια...

Maryjoy

Member
Καλησπέρα σας. Κάποιος που έχει προσωπική εμπειρία , το Κολμάρ την περίοδο 22-27 Δεκεμβρίου, είναι στολισμένο καθώς και τα μαγαζιά ανοιχτά? Μου είπε ένας γνωστος πως όχι, αλλά δεν τον πολύ εμπιστεύομαι
ανοιχτα θα ειναι, συμφωνα με τις ημερομηνιες που εχουν δωσει,ομως να ξερεις οτι κλεινουν αρκετα νωρις και οι αγορες και τα μαγαζια.

princess*

New Member
Καλησπέρα σας! Σκεφτόμαστε πάνω κάτω το ίδιο προγραμμα με το πιο πάνω @AteNo. Άφιξη Βασιλεια 11/12 η ώρα 15:00 και επιστροφή από Βασιλεια στις 18/12 αναχώρηση στις 06:30 (2 ενήλικες και ένα παιδι 5χρ.) Ουσιαστικά έχουμε 6 ημέρες γεμάτες. Θα θέλαμε να επισκεφτούμε σίγουρα Στρασβουργο, Colmar, Eguisheim κτλ αλλά το τελικό πρόγραμμα δεν το έχουμε διαμορφώσει ακόμη. Θα ήθελα να ρωτήσω:
  1. Δεν έχουμε στα πλάνα να ενοικιάσουμε αυτοκίνητο. Πόσο εύκολο είναι να μετακινηθείς σε αυτή την περιοχή και να επισκεφτείς τα χωριουδάκια;
  2. Σκεφτόμαστε δυο διανυκτερεύσεις στο Στρασβουργο και μια διανυκτέρευση Colmar. Τι νομίζετε; Πού θα προτείνατε για διαμονή;
  3. Επίσκεψη στην Βασιλεια αξίζει; Ίσως για την τελευταία μέρα λόγω του ότι η πτήση επιστροφής αναχωρεί πολύ πρωί. Έχω δει την εισήγηση της @mariath για διαμονή στο Saint Louis και το έχω στα υπόψη, αλλά μήπως χρειάζεται να αφιερώσουμε και λίγη ώρα στην πόλη της Βασιλειας;

chrgkoutz

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Δάση Βόρειου Καναδά
Καλησπέρα σας! Σκεφτόμαστε πάνω κάτω το ίδιο προγραμμα με το πιο πάνω @AteNo. Άφιξη Βασιλεια 11/12 η ώρα 15:00 και επιστροφή από Βασιλεια στις 18/12 αναχώρηση στις 06:30 (2 ενήλικες και ένα παιδι 5χρ.) Ουσιαστικά έχουμε 6 ημέρες γεμάτες. Θα θέλαμε να επισκεφτούμε σίγουρα Στρασβουργο, Colmar, Eguisheim κτλ αλλά το τελικό πρόγραμμα δεν το έχουμε διαμορφώσει ακόμη. Θα ήθελα να ρωτήσω:
  1. Δεν έχουμε στα πλάνα να ενοικιάσουμε αυτοκίνητο. Πόσο εύκολο είναι να μετακινηθείς σε αυτή την περιοχή και να επισκεφτείς τα χωριουδάκια;
  2. Σκεφτόμαστε δυο διανυκτερεύσεις στο Στρασβουργο και μια διανυκτέρευση Colmar. Τι νομίζετε; Πού θα προτείνατε για διαμονή;
  3. Επίσκεψη στην Βασιλεια αξίζει; Ίσως για την τελευταία μέρα λόγω του ότι η πτήση επιστροφής αναχωρεί πολύ πρωί. Έχω δει την εισήγηση της @mariath για διαμονή στο Saint Louis και το έχω στα υπόψη, αλλά μήπως χρειάζεται να αφιερώσουμε και λίγη ώρα στην πόλη της Βασιλειας;
διαβασε προσεκτικα το προγραμμα. Ειμαι σιγουρος οτι θα το βρεις οπως το θες κι εσυ Γαλλία - Γερμανία - Ελβετία - Αλσατια & Μελανας Δρυμος.Περιοδεια 5 ημερων σε Ελβετια-Γαλλια-Γερμανια (550Km-19 πολεις & 3μερη)

princess*

New Member
Σε ευχαριστώ πολύ! Το έχω ήδη διαβάσει και αποθηκεύσει για περαιτέρω μελέτη.
Παρόλα αυτά είχατε ενοικιάσει αυτοκίνητο αν κατάλαβα σωστά. Πόσο εύκολο είναι αν χρησιμοποιήσουμε απλά τις συγκοινωνίες ;

chrgkoutz

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Δάση Βόρειου Καναδά
Σε ευχαριστώ πολύ! Το έχω ήδη διαβάσει και αποθηκεύσει για περαιτέρω μελέτη.
Παρόλα αυτά είχατε ενοικιάσει αυτοκίνητο αν κατάλαβα σωστά. Πόσο εύκολο είναι αν χρησιμοποιήσουμε απλά τις συγκοινωνίες ;
Δεν είχα κάνει σύγκριση τιμών,αλλά άκουσε με.
Η απόφαση είναι υποκείμενικη,ΑΛΛΑ...
Περιήγηση, χωρίς αυτονομία κινήσεων ΔΕΝ γίνεται.
Για να επισκέπτεσαι συγκεκριμένα μέρη (ιδίως όταν είναι πολλές πόλεις κ αξιοθέατα) το ΙΧ είναι απαραίτητο.
Σκέψου,πας με συγκοινωνία στον σταθμο Colmar και πρέπει να κάνεις περιήγηση,αλλά παράλληλα να πρέπει να πας στην συγκεκριμένη ώρα στο λεωφορείο για Eguishiem και να πρέπει να γυρίσεις σε ορισμένη ώρα,για να προλάβεις το λεωφορείο για επιστροφή στο Colmar κι από εκεί να πάρεις λεωφορείο για τον επόμενο προορισμό.
Κόλαση!

escursione

Member
1. Μπορείτε να μετακινήστε χωρίς αυτοκίνητο αλλά θα χρειαστεί πολύ καλό προγραμματισμό και προεργασία για τις ώρες τρένων-λεωφορείων για να δείτε όσα περισσότερα γίνεται, δεδομένου ότι θα νυχτώνει και νωρίς.
2. την πρώτη ημέρα προτείνω διανυκτέρευση στο Φράιμπουργκ που είναι πολύ όμορφο και μπορείτε να πάτε την επομένη το πρωί και μέλανα δρυμό προς Τριμπεργκ, τα χωριά με τα ρολόγια κούκους. Μετά 2 ημέρες Στρασβούργo και μία Κόλμαρ. Για ξενοδοχεία δες κανένα Ibis έχει πολλά.
3. Εννοείται πως αξίζει η Βασιλεία για την τελευταία ημέρα να τη δείτε..

BurnItDown

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Αμερικη
Καλησπερα στην ομαδα!Ενδιαφερομαι για ενοικιαση αυτοκινητου για 3-4 μερες απο Colmar.Γνωριζει καποιος να μου συστησει καποιο γραφειο?Χρειαζομαι αναγκαστικα πιστωτικη για να κανω κρατηση?Ειμαι παντελως πρωταρης επι του θεματος,αν μπορεσει καποιος να με διαφωτισει θα του ημουν ευγνωμων!

Nitrous

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ΚΟΥΒΑ
Καλησπερα στην ομαδα!Ενδιαφερομαι για ενοικιαση αυτοκινητου για 3-4 μερες απο Colmar.Γνωριζει καποιος να μου συστησει καποιο γραφειο?Χρειαζομαι αναγκαστικα πιστωτικη για να κανω κρατηση?Ειμαι παντελως πρωταρης επι του θεματος,αν μπορεσει καποιος να με διαφωτισει θα του ημουν ευγνωμων!
αν δεν εχεις πιστωτικη μπορεις με τη χρεωστικη λογικα αλλα θα σου κρατησουν την εγγυηση, μια αλλη λυση ειναι να βρεις εταιρια να μην χρεωνει μεγαλη εγγυηση ή να παρεις την εξτρα ασφαλεια που σε απαλλασει απο την εγγυηση

εγω κλεινω απο εδω που ειναι broker και εχει ολες τις εταιριες
*προσοχη να βαλεις γαλλια γιατι εχει τις ιδιες εταιριες στο ελβετικο και στο γαλλικο και εχουν αλλους ορους... μερικες φορες συμφερει απο ελβετεια αλλες απο γαλλια κανε την ερευνα σου..

Best Car Rental Deals with Free Cancellation, Compare & Save! | Discover Cars

και μπορεις να βαλεις φιλτρο την εγγυηση που σου κραταει Refundable security deposit το λεει νομιζω.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.652
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα