angelo_kav
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ΤΑΛΙΝ
- Ταξίδι-Όνειρο
- ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΕΙ
Την αλλη βδομαδα για 4 βραδια. Κανα 60αρι με 70αρι την βραδια τα δεινω..Ποτε ερχεσαι και ποσα θελεις να δωσεις?
Την αλλη βδομαδα για 4 βραδια. Κανα 60αρι με 70αρι την βραδια τα δεινω..Ποτε ερχεσαι και ποσα θελεις να δωσεις?
Στο Μεταξουργείο τα δωμάτια έχουν 20 ευρώ απ'ό,τι θυμάμαι!60-70 δίνω όταν μένω Πλάκα ή πίσω από την Ερμού, και πολλά λέω, 40-50 δίνω συνήθως το 2κλινο!Την αλλη βδομαδα για 4 βραδια. Κανα 60αρι με 70αρι την βραδια τα δεινω..
Που να βρουμε και εμεις???? πρότεινε κανένα!Στο Μεταξουργείο τα δωμάτια έχουν 20 ευρώ απ'ό,τι θυμάμαι!60-70 δίνω όταν μένω Πλάκα ή πίσω από την Ερμού, και πολλά λέω, 40-50 δίνω συνήθως το 2κλινο!
Αυτό το ξέρεις;Καμία πρόταση για το πως μπορώ να απασχολήσω ένα ζωηρό τετράχρονο στη Αθήνα? Κυρίως τις καθημερινές γιατί το ΣΚ το έχω καλύψει. ,
Το Αττικό Πάρκο το έχω βάλει στο πρόγραμμα.
Το ξέρω αλλά το είχα κατάλληλο για μεγαλύτερα παιδιά (εμένα για παράδειγμα ) . Υπάρχουν επιλογές για τετράχρονα?
Υπάρχει ξεχωριστός χώρος το Allou kidom αλλά σε πολλά παιχνίδια πρέπει να τα συνοδεύει κι ένας ενήλικας...για μένα ήταν δράμα αλλά εσένα σε κόβω μάχιμη!Το ξέρω αλλά το είχα κατάλληλο για μεγαλύτερα παιδιά (εμένα για παράδειγμα ) . Υπάρχουν επιλογές για τετράχρονα?