• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Στην Αθήνα μετά από 10 χρόνια!

Voyager1

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρουμανία
Ταξίδι-Όνειρο
Γυρος της Γης
Τελικά υπάρχουν πολλές διαφορετικές απόψεις για το κέντρο της Αθήνας...

Οπως και να'χει νομίζω το ταξίδι πιο πιθανό θα ακυρωθεί με τις φασαρίες και τις απεργίες στο κέντρο... Να τραβήξουμε προς καμιά Συρία ή Ιορδανία... Δυστυχώς....

Στη Συρια όντως γίνεται μακελειό, αλλα Ιορδανία σε σχέση με τις καταστάσεις εδώ είναι... Ευρώπη. Τον αγαπάνε τον Αμπντουλά, τη Ρανια δε όχι απλως βασίλισσα, θεά την εχουν.

zmaria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη (αμήν)
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα,Περού,Ν.Αφρική
Ε τοτε ησουν το 1% του ελληνισμου... Μακαρι να ηταν ολοι ετσι και δεν θα υπηρχε θεμα χρεοκοπιας στην Ελλαδα.
Ήμαρτον!!!

Βρε fekish, εφόσον ζούσες κι εσύ Αθήνα (αν κατάλαβα σωστά) παλιότερα, δεν πρόλαβες να μάθεις ότι στους Έλληνες ΔΕ μας αρέσει να μας κριτικάρουν γενικώς και πόσω μάλλον εκ του ασφαλούς; Μην trollάρεις...
Ρε βαλιτσούλα σ' έχασα, τι εννοείς??

Επόμενο Ταξίδι
Χονγκ Κονγκ
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου
Ρε βαλιτσούλα σ' έχασα, τι εννοείς??

Το ίδιο - νομίζω - που σκεφτόμαστε πάνω κάτω όλοι...Ότι το τι δούλευε σωστά και τι πήγαινε στραβά στην Ελλάδα το ξέρουμε μια χαρά και δεν εθελοτυφλούμε, οπότε δεν ωφελεί κάποιος που δε ζει εδώ να κριτικάρει γενικεύοντας και ισοπεδώνοντας..Προφανώς και είναι μια ανόητη γενίκευση να ισχυρίζεται κανείς ότι μόνο το 1% δούλευε σκληρά και γι'αυτό χρεωκοπήσαμε..και μια τέτοια διατύπωση μόνο εκνευρισμό μπορεί να προκαλέσει...

Εκτός αν αυτός ο κάποιος είναι troll!
Troll (Internet) - Wikipedia, the free encyclopedia

zmaria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη (αμήν)
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα,Περού,Ν.Αφρική
Το ίδιο - νομίζω - που σκεφτόμαστε πάνω κάτω όλοι...Ότι το τι δούλευε σωστά και τι πήγαινε στραβά στην Ελλάδα το ξέρουμε μια χαρά και δεν εθελοτυφλούμε, οπότε δεν ωφελεί κάποιος που δε ζει εδώ να κριτικάρει γενικεύοντας και ισοπεδώνοντας..Προφανώς και είναι μια ανόητη γενίκευση να ισχυρίζεται κανείς ότι μόνο το 1% δούλευε σκληρά και γι'αυτό χρεωκοπήσαμε..και μια τέτοια διατύπωση μόνο εκνευρισμό μπορεί να προκαλέσει...

Εκτός αν αυτός ο κάποιος είναι troll!
Troll (Internet) - Wikipedia, the free encyclopedia
Α οκ γιατί νόμιζα πως η ουσία του ποστ σου ήταν πως δεν μας αρέσει να μας κριτικάρουν και λέω, εσύ? δεν μπορεί..

Επόμενο Ταξίδι
Χονγκ Κονγκ
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου
Ισχύει βέβαια πως και τα άσχημά μας ως λαός δε θέλουμε να μας τα δείχνουνε..

Αλλά σε ΚΑΜΙΑ περίπτωση δεν είναι γνώρισμά μας η πλήρης τεμπελιά που περιγράφει ο φίλος fekish, μην τρελαθούμε. Μακάρι η χρεωκοπία να ήταν πρόβλημα τεμπελιάς, αμιγώς ελληνικό. Θα τη γλίτωνε έτσι η Ισπανία, η Γαλλία, η Πορτογαλία, η Κύπρος...

zmaria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη (αμήν)
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα,Περού,Ν.Αφρική

fekish

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ισπανία
Ταξίδι-Όνειρο
Μπαλί και Μπόρα Μπόρα
Εγω είμαι λογιστης και πανω κατω καταλάβω γιατι χρεοκοπουν οι κυβερνήσεις - όχι ο κοσμος.
Λέγοντας 1% δεν εννοουσα το "δουλευουμε σκληρα", αλλά "το δουλευουμε τίμια"...

Γιατί μην μου πείτε πως αν όλοι δήλωναν τους φόρους τους - απο τον ανθρωπό που πουλά πλοία, στον ανθρωπο που πουλά παξιμάδια, από τον άνθρωπο που γίνεται κάθε καλοκαίρι πλούσιος στην Μύκονο, εώς στον άνθρωπο που έχει το kebab της γειτονιας - αν όλοι έκαναν τίμιες προσλήψεις στο δημόσιο, αν όλοι νοιαζόμασταν για το μέλλον της χώρας και το μέλλον του τουρισμού έτσι που να βάζαμε λογικές τιμές στα προιόντα και όχι ακριβές με στόχο το συνεχές μακροχρόνιο κέρδος και όχι της αισχροκέρδια για 2 χρόνια, τότε το πρόβλημα θα ήταν όπως οποιδήποτε άλλη χώρα στην ευρώπη...
Ναι έκαναν αρκετές μαμακίες οι πολιτικοί, αλλά δνε νομίζω 300 δισεκατομυρίων μαμακίες. Μπορούσαν οι 2 οικογένεις που δοιηκούσαν τόσα χρόνια να αλλάξουν τα δεδομένα, αλλά όπως όπως φάνηκε νόμιζαν πως μια ζωη έτσι θα ήταν μέλι γάλα...

Συγνώμη αν κάποιους ενόχλησε το μυνημα μου - δεν το ξερα πως θα ενοχλούσε. Να σας είμαι ειλικρινής δεν το ήξερα πως δεν δίνατε βαρύτητα στην τιμιότητα, αλλά σε ξένους παράγοντες...

Εμείς στην Κύπρο Έλληνες ήμαστε, έτσι έχουμε στο αίμα μας να κλέβουμε απο το δημόσιο, και το θεωρούμε κατόρθωμα αν όλοι μας καταφέρουμε να πληρώσουμε λιγότερους φόρους. Και το θεωρούν δεδομένο οι πολιτικοι να κάνουν μπάχαλο το δημόσιο... Απλά μας έχουν σώσει (προ το παρόν) οι Ρώσσοι που έρχονταν με φορτηγα μαυρου χρήματος...

Περιπιμπτώντος, αποφασίσαμε να μείνουμε με την γυναίκα μου σε ξενοδοχείο εκτός του κέντρου... Θέλουμε να πάμε κάπου ταξίδι το 3ήμερο, αλλά θέλουμε ακόμα πιο πολύ να πάμε Αθηνα και έτσι θα ρθουμε, να αφήσουμε και εμείς λίγα ευρω.. Τώρα είναι επιτακτικό, παρα να πάμε αλλού... Και ας απλά "κατασκηνώσουμε" σε ταβέρνες παρά να πηγαίνουμε περιπάτους σε καταστήματα και στο κέντρο :)

zmaria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη (αμήν)
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα,Περού,Ν.Αφρική
Δεν ξέρω τι να πρωτοαπαντήσω!!!
Οπότε από μένα τέλος το οφ τόπικ εδώ.
Καλή διασκέδαση.

Sailor Moon

Member
Δεν ξέρω τι να πρωτοαπαντήσω!!!
Οπότε από μένα τέλος το οφ τόπικ εδώ.
Καλή διασκέδαση.

Κ εγώ το ίδιο.
Έχει συζητηθεί πολλές φορές.Τι να πώ.Ο καθένας έχει την αποψή του κ εγώ λογίστρια είμαι (νέα μεν στο χώρο) αλλα δεν θελω το συνεχίσω.
Καλή διασκέδαση κ από μένα

KIKI

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιορδανία
Ταξίδι-Όνειρο
Αφρική Ναμιμπια
και εγω τι να απαντησω ;
Απλά σηκώνω τα χέρια ψηλα .....

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Λοιπον νομιζω πως καποιοι εχετε παρασυρθει λιγακι... elenara ειναι και Κυπραιοι ειναι και Ελληνες, ετσι δεν ειναι;
Τωρα φιλε fekish οπως πολλοι αλλοι ετσι κι εγω διαφωνω με τα στατιστικα νουμερα και τις διαπιστωσεις σου.
Για την ουσια του τοπικ σου θα σου ελεγα να επισκεφτεις την Αθηνα και να στηριξεις την ελληνικη οικονομια. Ναι αν μπορεις απεφυγε την Ομονοια για τη διαμονη σου. Τα ξενοδοχεια σε αλλες περιοχες δεν κοστιζουν δα και μια περιουσια, υπαρουν οικονομικες επιλογες.
Γνωμη μου παντως αν τελικα επιλεξεις την Αθηνα να κανεις μια βολτα με την οικογενεια και Ομονοια και στους γυρω δρομους και Τοσιτσα και Βαθη. Ειναι μια πρωτης ταξεως ευκαιρια για να δωσεις στα παιδια σου να καταλαβουν τις συνεπειες της χρησης τοξικων ουσιων, της καταχρησης αλλων και γενικοτερα την τροπη που μπορει να παρει η ζωη του ανθρωπου οταν ακολουθει λαθος επιλογες. Να τους εξηγησεις πως να σεβονται ολους τους συνανθρωπους τους ανεξαρτητα απο φυλες, χρωματα, θρησκειες, οικονομικες και κοινωνικες καταξιωσεις κα.
Να δουν ολες αυτες τις εικονες, να κοιταξουν καταματα το προβλημα κι οταν μεγαλωσουν να μην πεσουν στην παγιδα, να εχω τη γνωση και να το αποφυγουν ή αν μπορουν να βοηθησουν κιολας οσους θα βρισκονται σε αυτη την ασχημη θεση. Να τους τα εξηγησεις κιολας, γιατι η κοπελιτσα τρυπιεται, γιατι ο μαυρος εχει απλωμενο τον μπογο και πουλαει τσαντες, γιατι ο κυριος κοιμαται μεσα στο χαρτοκουτο... Να τους λυσεις ολες τις αποριες.
Οσοι δεν εκλεισαν τα ματια δεν επαθαν κανενα κακο. Αντιθετα προστατεψαν τον εαυτο τους και καποιοι βοηθησαν τους συνανθρωπους τους.
Οσοι τα κλεισαμε αρνουμαστε πεισματικα να τα ανοιξουμε, φοβομαστε να τους δουμε, να τους μιλησουμε, να τους ακουμπησουμε. Η λυση για μας δεν ειναι να λυσουμε το προβλημα τους αλλα να τους τσουβαλιασουμε και να τους πεταξουμε για να καθαρισει η περιοχη. Που ομως να τους παμε;
Ωρες ωρες θαρρεις πως ξεχναμε πως ειναι ανθρωποι κι ολοι μας κι εμεις κι αυτοι εχουμε μια ψυχη...

Επόμενο Ταξίδι
Χονγκ Κονγκ
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου
Καλά βρε παιδιά ας ηρεμήσουμε λίγο εκατέρωθεν...Νευρική περίοδος, νευρικά σχόλια :)

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα