• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Στα πιο ψηλά τα παραθύρια- επιλογή πλευράς στο αεροπλάνο

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
XRISTOS71 said:
Ο Samion αναφέρθηκε σε μακρινά και μη
Γενικα μιλησα,οχι συγκεκριμενα.
Η καθε εταιρεια εχει την πολιτικη της. Αλλες χρεωνουν σε ολες τις πτησεις,αλλες στα μακρινα μονο. Οι ευρωπαικες regular χρεωνουν στα μακρινα.

sophie_3601

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Κίνα Σινικό Τείχος
αυτές οι θέσεις στα μακρινά και μη, σε πολλές εταιρειες (πχ αμερικανικές, low cost, Air france, Alitalia, British κ.ά.) εχουν εξτρα χρεωση...
Η qatar πάντως που ταξίδεψα εγώ για bankog δεν είχε έχτρα χρέωση και με βάλανε τυχαία εκεί χωρίς να το ζητήσω!
Τώρα για τις άλλες δεν γνωρίζω...

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Η qatar πάντως που ταξίδεψα εγώ για bankog δεν είχε έχτρα χρέωση και με βάλανε τυχαία εκεί χωρίς να το ζητήσω!
Τώρα για τις άλλες δεν γνωρίζω...
Τι νόημα (και τι σχέση με το θέμα) έχει τώρα αυτή η συζήτηση? Το ξέρουμε καλή μου ότι η Qatar δε χρεώνει για το exit row. Δε μίλησε κανείς για την Qatar.

Από τις εταιρίες που έχω πετάξει, για exit row seats χρέωνε η Belle Air, η Air Asia και η Jetstar. Και σε όλες, μα όλες αυτές τις πτήσεις, κάποιος βρήκε άδεια τη θέση και πήγε και κάθισε εκεί, μέχρι που του έφεραν το λογαριασμό οι αεροσυνοδοί.

sophie_3601

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Κίνα Σινικό Τείχος
Τι νόημα (και τι σχέση με το θέμα) έχει τώρα αυτή η συζήτηση? Το ξέρουμε καλή μου ότι η Qatar δε χρεώνει για το exit row. Δε μίλησε κανείς για την Qatar.
Ενημερωτικά το είπα μην μου φωνάζετε...:(
Πάντως δεν γνώριζα ότι κάποιε εταιρείες το χρεώνουν αυτό και καλό είναι που μαθεύτηκε για τα επόμενα ταξίδια μας! (Αν υπάρξουν...!)

Fanie

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βουδαπέστη
Ταξίδι-Όνειρο
Lena's Stone Forest
"Ανασταίνω" το θέμα του kalspiros για να αναφέρω ότι βρήκα ένα site όπου αναγράφεις προορισμούς και σου προτείνει ποια πλευρά του αεροπλάνου να προτιμήσεις για να έχεις την καλύτερη θέα.

http://scapeside.com/

Δεν έχει πάντως όλα τα αεροδρόμια ακόμα (π.χ. της Σαντορίνης).

Last edited:

Joanna

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ΜΑΛΑΙΣΙΑ
Στο τελευταίο μου ταξίδι με low cost εταιρία, στην επιστροφή, μου δόθηκε θέση στην έξοδο κινδύνου.. πραγματικά το απόλαυσα, μιας και τα πόδια μου ήταν καταταλαιπωρημένα από το περπάτημα.. συνήθως προτιμώ παράθυρο για να κοιμάμαι..ειδικά στην επιστροφή.. και πίσω τέρμα γαλαρία.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα