AERAS
Member
από το Site της scoot το έκλεισες?Μέσω της Scoot που ήταν η πτήση μου, 54€ τα δύο άτομα για πλήρη πρόσβαση στο Lounge.
από το Site της scoot το έκλεισες?Μέσω της Scoot που ήταν η πτήση μου, 54€ τα δύο άτομα για πλήρη πρόσβαση στο Lounge.
Α μια χαρά, ευχαριστώ!Μέσω της Scoot που ήταν η πτήση μου, 54€ τα δύο άτομα για πλήρη πρόσβαση στο Lounge.
Ακριβώς έτσι, εκεί που κλείνεις οτιδήποτε επιπλέον χρειάζεσαι στη πτήση σου (βαλίτσα, θέση, φαγητό κτλ) και μπορεί να γίνει ακόμα και ελάχιστες μέρες πριν.από το Site της scoot το έκλεισες?
Θα μετακινηθείς με μετρό που είναι η πιο φθηνή λύση,εχε στο νου σου ότι βγαίνοντας θα περάσεις από ένα immigration office,δε ξέρω πόσο ουρά θα έχει την ώρα που θα φτάσεις το πρωι...από κει και πέρα οπωσδήποτε να δεις το βραδυ το show με τα φώτα και μουσική από το Marina Bah Sands,το έχουν δυο φορές με διαφορά μισής ώρας,( δε θυμάμαι ακριβή ώρα).Να δοκιμάσεις παγωμένο καφέ που πίνουν πάρα πολύ,εάν θέλεις φθηνό φαγητό θα πας στη Chinatown και θα φας στο People’s Park food center,είναι η πιο φθηνή επιλογή με πάρα πολλά μαγαζάκια εκ των οποίων κάποια βραβευμένα με αστέρι Michelin. Εννοειται ότι θα κανεις μια βόλτα στο Clarke quay +Boat quay και να καταλήξεις στο εκθαμβωτικό Marina bay Sands.Αφου μπεις μέσα στο ξενοδοχειο (αν θες μπορείς με ένα σχετικά υψηλό αντίτιμο να ανέβεις στο observation deck για να απολαυσεις τη θεα)θα βγεις από πίσω του και θα βρεις το εκπληκτικό Gardens by the bay! Εαν θέλεις να δεις και κάποιες γειτονιές (πάντα με το μετρό ) θα σου πρότεινα την Ινδική συνοικία Little India ή τον πολύχρωμο δρόμο Haji Lane (στάση μετρό Bugis).Γενικα στις ωρες που έχεις θα δεις αρκετά πράγματα !Καλημέρα. Σε επιστροφή από πουκετ θα έχω περίπου 12ωρες διαθέσιμες για να δω την Σιγκαπούρη. (φτάνω 11πμ και φεύγω 3πμ)
Φαντάζομαι με το τσεκ ιν Σιγκαπούρη-Αθήνα δεν θα έχω πρόβλημα να μπω και να βγω από το αεροδρόμιο. Έχει κάποια ιδιαίτερη διαδικασία?
Ο καλύτερος τρόπος για να φτάσω κοντά στα αξιοθέατα? Μέτρο? Παλιότερα είχα ακούσει ότι υπήρχε δωρεάν μεταφορά για επιβάτες που είχαν πολλές ώρες ανάμεσα στις πτήσεις, ισχύει?
Αν είχατε αυτές τις ώρες τι θα βλέπατε?
Όχι, πρέπει να κάνεις ταξιδιωτική ασφάλεια.Καλησπερα και χρονια πολλα
Επειδη θα ταξιδεψω για το Βιετναμ μεσω Σιγκαπουρης μηπως ξερει καποιος που να εχει παει Βιετναμ τι γινεται αν σου τυχει κατι στο Βιετναμ με νοσοκομεια κλπ τι γινεται ? Σε καλυπτουν τα ταμεια εδω?
Πολλή καλή πληροφορία, μόλις έκλεισα online (https://www.changiairport.com/en/airport-guide/facilities-and-services/free-singapore-tour.html) για τον Απρίλιο.Δε χρειάζεσαι βίζα και τα διαβατήρια τα ελέγχουν πολύ γρήγορα. Αν δεν έχεις βαλίτσα και είσαι τις σωστές ώρες στην Σιγκαπούρη, υπάρχουν δωρεάν τουρ 3-4 φορές τη μέρα προσφορά του αεροδρομίου, δηλώνεις συμμετοχή στις πληροφορίες. Σε παίρνουν, σε πάνε, σε επιστρέφουν με οδηγό και δεν έχεις κανένα άγχος να αλλάξεις γραμμές στο μετρό, να βρεις που να πας, κλπ.