Μαγδαληνη γκ.
New Member
Θα ταξιδέψω στο μπαλι και έχω αλλαγή στην Σιγκαπούρη με αναμονή 6 ωρών.. μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα μπορώ να βγω έξω από το αεροδρόμιο να παω στην πόλη? Αξίζει??
Για να βγεις από το αεροδρόμιο έξω έστω και 5 λεπτά θα πρέπει να συμπλήρωσης την αίτηση και να πας για έλεγχο και είσοδο στη χωρά, όπου συνήθως έχει πολύ κόσμο όταν φτάνουν πολλές πτήσεις μαζί. Και μετά ξανά διαδικασία για μπεις στο αεροδρόμιο. Είχα πάει Σιγκαπούρη 5 μέρες και 6 Πουκέτ, στην επιστροφή από Πουκέτ μέσο Σιγκαπούρης άλλαζα πτήση χωρίς ενιαίο εισιτήριο και έπρεπε για να παραλάβω τις αποσκευές να κάνω την άνω διαδικασία.(ενώ την είχα κάνει πριν 6 μέρες που ήμουν Σιγκαπούρη )No border ας μας πει καποιος γνωστης τι παιζει με την μεταμεσονυχτια σιγκαπουρη γιατι και εμεις που παμε πουκετ εχουμε ενα 4ωρο μέσα στα μεσανυχτα στην σιγκαπουρη ! Έστω να κανουμε καμια βραδυνη βολτα ισα ισα !
Ευχαριστω Sinos ! Αυτη ειναι μια λεπττομερεια που δεν ειχα προβλεψει . Μαλλον με βλεπω να μενω μεσα στο αεροδρομιο .Για να βγεις από το αεροδρόμιο έξω έστω και 5 λεπτά θα πρέπει να συμπλήρωσης την αίτηση και να πας για έλεγχο και είσοδο στη χωρά, όπου συνήθως έχει πολύ κόσμο όταν φτάνουν πολλές πτήσεις μαζί. Και μετά ξανά διαδικασία για μπεις στο αεροδρόμιο. Είχα πάει Σιγκαπούρη 5 μέρες και 6 Πουκέτ, στην επιστροφή από Πουκέτ μέσο Σιγκαπούρης άλλαζα πτήση χωρίς ενιαίο εισιτήριο και έπρεπε για να παραλάβω τις αποσκευές να κάνω την άνω διαδικασία.(ενώ την είχα κάνει πριν 6 μέρες που ήμουν Σιγκαπούρη )
20 λεπτά στη χειρότερη που έχω δει ή ακούσει παίρνει η έξοδος. Στις 4 τα χαράματα κάτι μου λέει ότι θα περάσει σφάίρα.Για να βγεις από το αεροδρόμιο έξω έστω και 5 λεπτά θα πρέπει να συμπλήρωσης την αίτηση και να πας για έλεγχο και είσοδο στη χωρά, όπου συνήθως έχει πολύ κόσμο όταν φτάνουν πολλές πτήσεις μαζί. Και μετά ξανά διαδικασία για μπεις στο αεροδρόμιο. Είχα πάει Σιγκαπούρη 5 μέρες και 6 Πουκέτ, στην επιστροφή από Πουκέτ μέσο Σιγκαπούρης άλλαζα πτήση χωρίς ενιαίο εισιτήριο και έπρεπε για να παραλάβω τις αποσκευές να κάνω την άνω διαδικασία.(ενώ την είχα κάνει πριν 6 μέρες που ήμουν Σιγκαπούρη )
Τι προτείνεις να κάνει κάποιος που εχει 6 ώρες στην πόλη; Τροπος μετάβασης, που να παει για περπάτημα και κάποιο memorable φαγητακι;20 λεπτά στη χειρότερη που έχω δει ή ακούσει παίρνει η έξοδος. Στις 4 τα χαράματα κάτι μου λέει ότι θα περάσει σφάίρα.
Τη Σιγκαπούρη έχω αλλάξει πτήσεις με χωριστά εισιτήρια 3-4 φορές, ούτε μία δε χρειάστηκε να βγω για να πάρω τη βαλίτσα μου (σχεδόν όλοι κάνουν interline με σχεδόν όλους).
6 ώρες μες στη μαυρη νύκτα; Να βρει ένα μέρος να κοιμηθεί, είτε εντός είτε εκτός αεροδρομίου.Τι προτείνεις να κάνει κάποιος που εχει 6 ώρες στην πόλη; Τροπος μετάβασης, που να παει για περπάτημα και κάποιο memorable φαγητακι;
Για μένα ρωτάω που δε θα είμαι στη μαύρη νύχτα. Έχω να πάω 20 χρόνια στη Σιγκαπούρη, αν βοηθάει.6 ώρες μες στη μαυρη νύκτα; Να βρει ένα μέρος να κοιμηθεί, είτε εντός είτε εκτός αεροδρομίου.