• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Στάση εργασίας ξεκίνησαν οι ελεγκτές στην Ισπανία

panpan

Member
Φαντάζομαι πάντως οι παραπάνω αμοιβές να φορολογούνται κανονικά και να μην έχουν ειδικό καθεστώς όπως γινόταν παλαιότερα εδώ με τους πιλότους.Ξέρει κανείς που περίπου ειναι τα ποσοστά φορολόγησης εκεί??
αν δεν βιαζεσε, θα ρωτησω απο βδομαδα τον λογιστη μου
ειναι και αργια την δευτερα:xmas_lol:

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Αυτό που ξέρω είναι πως για εισοδήματα άνω των 600.000 ευρώ, η φορολογία στην Ισπανία είναι 43%. Για μικρότερο εισόδημα πηγαίνει "σκαλωτά", αλλά δεν ξέρω να σου πω ακριβώς τα σκαλάκια.

fotast

Member
Αυτό που ξέρω είναι πως για εισοδήματα άνω των 600.000 ευρώ, η φορολογία στην Ισπανία είναι 43%. Για μικρότερο εισόδημα πηγαίνει "σκαλωτά", αλλά δεν ξέρω να σου πω ακριβώς τα σκαλάκια.
Εντάξει πήραμε μια γενική ιδέα.Το θέμα είναι αν φορολογούνται με τα ποσοστά όλων η με κανένα ειδικό ποσοστό(π.χ 10-15%).΄Οποτε είναι στην κατηγορία "με την εφορία πληρωμένη" περίπου σάν ξένοι ποδοσφαιριστές/μπασκετμπολίστες κτλ στήν Ελλάδα:xmas_evil:

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί

Αν ο ανθρωπος εχει τετοια εισοδηματα που να γνωριζει για τις κατωτερες φορολογικες κλιμακες;:xmas_lol::xmas_lol::xmas_lol:

peter75rhodes

Banned
Επόμενο Ταξίδι
GWT/BGY/BRA/AMS/MAD/CRL
Ταξίδι-Όνειρο
Island/Grönland
Μου κάνει εντύπωση η ξαφνική και οργανωμένη μορφή αντίδραση της αποχής από τα καθήκοντά τους η οποία προκάλεσε παράλυση σε όλη την Ισπανία! Να δούμε πότε οι έλληνες εργαζόμενοι θα δείξουν επιτέλους την οργή τους για ότι συμβαίνει.
Ντροπή στην κυβέρνηση Θαπατέρο που κήρυξε στρατιωτικό νόμο και κάλεσε το στρατό να καταλάβει τις θέσεις των ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας. Ντροπή!

panpan

Member
Μου κάνει εντύπωση η ξαφνική και οργανωμένη μορφή αντίδραση της αποχής από τα καθήκοντά τους η οποία προκάλεσε παράλυση σε όλη την Ισπανία! Να δούμε πότε οι έλληνες εργαζόμενοι θα δείξουν επιτέλους την οργή τους για ότι συμβαίνει.
Ντροπή στην κυβέρνηση Θαπατέρο που κήρυξε στρατιωτικό νόμο και κάλεσε το στρατό να καταλάβει τις θέσεις των ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας. Ντροπή!

φιλε αστο καλυτερα,και αργησε να το κανει

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Ε, ναι δηλαδή πόσο να συμπάσχει ο mileurista της Ισπανίας που του έκοψαν το μισθό, βλέπει τα πάντα να ακριβαίνουν, έχει μια βδομαδούλα διακοπές που τις πλήρωσε με τα χίλια ζόρια και του της χαλάει ένας ελεγκτής που βγάζει περισσότερα από τον υπουργό; Στο κάτω-κάτω, υποτίθεται πως κρίση έχουμε, αναγκάζονται όλοι να κάνουν θυσίες και λογικό είναι τις μεγαλύτερες να τις κάνουν οι έχοντες, δηλαδή οι ελεγκτές στη συγκεκριμένη περίπτωση, όχι αυτοί που τα βγάζουν πέρα με 800 ευρώ.

Όσο "άγχος" έχει ο ελεγκτής στη δουλειά του, άλλο τόσο έχει και ο μέσος πολίτης να γεμίσει το ψυγείο του και να ταϊσει τα παιδιά του με 800 ευρώ που βγάζει το μήνα, ή τόσο άγχος αποκτά ο κάθε επιβάτης με το να μαντεύει αν θα του τινάξουν οι ελεγκτές τις διακοπές στον αέρα.

Στην τελική, από ανθρώπους που πληρώνονται 350.000 ευρώ το χρόνο (και θέλουν παραπάνω) θα περίμενε κανείς μεγαλύτερη ευρηματικότητα. Δηλαδή ο μόνος τρόπος διαμαρτυρίας που βρήκαν είναι να πηδήξουν όλη τη χώρα; Ας κάνουν κάτι άλλο. Ας πάνε στη δουλειά τους ξεβράκωτοι, υποννοώντας πως τους πήραν και τα σώβρακα. Ας κάνουν λευκή απεργία όταν είναι να απογειωθεί το προεδρικό αεροπλάνο, αν ο Θαπατέρο είναι το πρόβλημά τους. Ας βάλουν ένα πανό στον πύργο ελέγχου, ας αρχίσουν να χορεύουν στις πίστες, ας λένε καμιά ατάκα στους πιλότους, ας πληρώσουν μια ευρηματική διαφήμιση στην τηλεόραση. Δεν μπορεί ο κάθε κλάδος που λόγω θέσης εργασίας μπορεί να προκαλέσει μπάχαλο να το προκαλεί ακριβώς επειδή... μπορεί. Πόσο μάλλον όταν πληρώνεται τα μαλλιοκέφαλά του από αυτούς που βγάζουν 800 ευρώ και ταλαιπωρούνται από το μπάχαλο αυτό.

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
σωστη παρατηρηση:xmas_lol::xmas_lol:

υγ
Σαλονικιε εχεις χιουμορ

Η εγω εχω χιουμορ ή εσυ εισαι χαζοχαρουμενος...
νομιζω και τους δυο μας συμφερει το πρωτο:xmas_razz:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.653
Μέλη
39.403
Νεότερο μέλος
snapthreads9

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα