elenistyl
New Member
Γεια σου φίλε Λευτέρη και ευχαριστούμε που μοιράζεσαι τις εμπειρίες σου μαζί μας ! Ενδιαφέρομαι κι εγώ για το DTU , έχει από τα πιο ενδιαφέροντα μεταπτυχιακά που έχω δει , γι αυτό δε θα ρωτήσω κάτι για τις σπουδές , αλλά το μόνο που με προβληματίζει είναι πως είναι πολύ μακριά από το κέντρο της Κοπεγχάγης...Επιπλέον είδα πού είναι οι εστίες και βρίσκονται κάπου στη μέση , αν τα βρήκα σωστά , ή και πιο πάνω από το πανεπιστήμιο , γεγονός που με προβλημάτισε ακόμα περισσότερο. Γι αυτό θέλω να σε ρωτήσω τι κάνετε εσείς που σπουδάζετε εκεί ; πού ψωνίζετε για μάρκετ ; δεν είναι δύσκολο ; κατεβαίνετε καθόλου κέντρο με το ποδήλατο ; ο καιρός , ως γνωστόν είναι τις περισσότερες μέρες κακός (όχι μόνο βροχή υποθέτω). Επίσης θέλω να σε ρωτήσω για τα δωμάτια που παίζουν στις εστίες. Υπάρχουν ιδιωτικά ή έστω συγκατοίκηση;μπορείς να το πεις αυτό; , γιατί έχω εμπειρία με εστία που μοιραζόμασταν 10 άτομα μπάνιο και κουζίνα όταν ήμουν εράσμους και δεν νομίζω να το ξαναέκανα για 1 ή 2 χρόνια που διαρκεί το μάστερ...ΑΑΑ και κάτι ακόμα , η ζωή στο campus πώς είναι ; έχει δραστηριότητες μέσα στο campus ή πρέπει να πας εκτός σχολής ;
Last edited: