5 Δεκεμβρίου 2018 #1 E evita.gr Member Μηνύματα 22 Likes 1 Επόμενο Ταξίδι ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ Ταξίδι-Όνειρο BORA BORA!!! Καλησπέρα , σχεδιάζω ένα τετραήμερο στην Σκωτία και ιδανικά θα ήθελα αν ξέρει κάποιος κανένα σαλέ η κάποιο καλό χιονοδρονικο κέντρο για σκι που να παρέχει και διαμονή. Όποιος ξέρει παρακαλώ ας βοηθήσει, ευχαριστώ!!
Καλησπέρα , σχεδιάζω ένα τετραήμερο στην Σκωτία και ιδανικά θα ήθελα αν ξέρει κάποιος κανένα σαλέ η κάποιο καλό χιονοδρονικο κέντρο για σκι που να παρέχει και διαμονή. Όποιος ξέρει παρακαλώ ας βοηθήσει, ευχαριστώ!!
5 Δεκεμβρίου 2018 #2 Sassenach77 Member Μηνύματα 8.057 Likes 24.033 Επόμενο Ταξίδι Ελλάδα Ταξίδι-Όνειρο Γη του Πυρός Στον εθνικό δρυμό Cairngoms υπάρχει το Glenshee Ski Centre, το οποίο έτυχε απλά να βρίσκεται στο δρόμο μου, κατα την διάρκεια του ταξιδιού μου. Βρέθηκα εκεί καλοκαίρι, οπότε ήταν κλειστό! Δεν έχω γνώμη για τις παροχές του, απλά το γνωρίζω γιατί πέρασα απο εκεί. Η ιστοσελίδα του είναι εδώ , αν θέλεις να διαβάσεις λεπτομέρειες
Στον εθνικό δρυμό Cairngoms υπάρχει το Glenshee Ski Centre, το οποίο έτυχε απλά να βρίσκεται στο δρόμο μου, κατα την διάρκεια του ταξιδιού μου. Βρέθηκα εκεί καλοκαίρι, οπότε ήταν κλειστό! Δεν έχω γνώμη για τις παροχές του, απλά το γνωρίζω γιατί πέρασα απο εκεί. Η ιστοσελίδα του είναι εδώ , αν θέλεις να διαβάσεις λεπτομέρειες