Pandora
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- θα δείξει...
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ιαπωνία
Πώς μου είχε ξεφύγει αυτό το ποστ ?:roll: Και ταξίδι όνειρο : Ιαπωνία χαχαχαπρώτο (κ μοναδικό για την ώρα) ταξίδι που έχω κάνει είναι στην Ιαπωνία....
είναι εκεί το έτερον ήμισι κ κάνει μεταπτυχιακό...
κ πήγα κ έμεινα ένα γεμάτο 3μηνο...
δεν πήγα στο Τόκιο, πήγα στην Οσάκα κ τον περισσότερο καιρό τον πέρασα σε μια μικρή πόλη, την Kanazawa κ γύρισα ότι αξιοθέατο υπήρχε εκεί....
επειδή δεν έχω ταξιδέψει αλλού, μου φάνηκε πραγματικά άλλος πλανήτης...
το παραμικρό μου έκανε εντύπωση.... σαν να ήμουν μέσα σε ταινία του Miyazaki ένοιωθα!
Περαν του ότι το να πάω στην Ιαπωνία ήταν ένα όνειρο ζωής, το οποίο (λόγω τύχης) έγινε πραγματικότητα, έχω να λέω ότι έμεινα εκεί τρείς μήνες...
ετοιμάζομαι να ξαναπάω εκεί, αλλά θα γυρίσω άλλες πόλεις αυτή τη φορά...
και όταν με το καλό επιστρέψει κ το έτερον ήμισι από εκεί, θα οργώσω την Ευρώπη (όλα τα ευρώ πάνε για Ιαπωνία τώρα....)
Αχ αυτοί οι τρεις μήνες που έμεινες, ήταν στο αρχικό σχέδιο, που ελέω ΔΝΤ, όλο και συρρικνώνεται...
Αφού σου ευχηθώ με το καλό το ταξίδι σου(ξανά!)...πες μας και πόσο θα μείνεις αυτή τη φορά και προς τα πού θα κινηθείς...
Ωραία θα ήταν να μοιραστείς μαζί μας τις εμπειρίες σου...ειδκώτερα για την Kanazawa, που είχες την τύχη να μείνεις...Πρόσφατα, άνοιξα θέμα στο γκρουπ Ιαπωνία, και πασχίζω να μαζέψω πληροφορίες για την πόλη και την ευρύτερη περιοχή...
Η συμβολή σου θα ήταν πολύ σημαντική για μας, αναμένουμε τα φώτα σου