Samion
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Παλέρμο
ολα ειναι βατα. οπως και να πας ημερησια Θεσσαλονικη η Καβαλα απο Αθηνα. περα απο αστεια πας σε ενα μερος λιγο πιο μεγαλο απο Πελοποννησο, τι θα συνιστουσες σε ενα ξενο? 1 μερα Ναυπλιο, 1 Μονεμβασια, 1 Καλαματα, 1 Πυλο, 1 Πατρα κλπ? βγαινει αλλα βλεπεις επιφανειακα. γνωμη μου παντα.Καλησπέρα στη παρέα, φέτος με την κοπέλα μου αποφασίσαμε για της καλοκαιρινές μας διακοπές να πάμε Σικελία, μιας και το Αιγαίο μας πέφτει μακριά και το Ιόνιο σχεδόν το εξαντλήσαμε...Οπότε έχουμε 7 βράδια για να περιηγηθούμε στο νησί, με ένα πρόχειρο πρόγραμμα που βγάλαμε σκεφτήκαμε τις 2 πρώτες μέρες να μείνουμε Παλέρμο, 1 μέρα Τσεφαλου, 1 μέρα Ταορμινα, 2 μέρες Συρακούσες, 1 μέρα Παλέρμο και την επόμενη επιστροφή στα πάτρια εδάφη Λαμβάνοντας υπόψη πως θα μετακινηθούμε με τρένα, το πρόγραμμα σας φαίνεται βατό η θα ταλαιπωρηθούμε καλοκαιριατικα;; Υπάρχει σαν σκέψη να κόψουμε κάποια πόλη, αλλά όσο βλέπω φωτογραφίες από το νησί θέλω να προσθέσω αντί να κόψω...
σε 1 βδομαδα μεινε Παλερμο (αν θες κ μπανια κ καλοκαιρινη ζωη αντι μεγαλης πολης- ψιλο αδειας δε αυγουστο, μειωσε διαμονη κ αυξησε Τσεφαλου) Cefalu' και γενικα στη δυτικη πλευρα με καναδυο ημερησιες πχ Agrigento.
η πηγαινε απευθειας ανατολικα Συρακουσες, Ταορμινα κλπ.