paefstra
Member
Πηραμε τρενο απο Παλερμο για Κατανια, 2,5 ωρες απο Terme Imerese αν θυμαμαι καλα. Δεν παει μονο το λεωφορειο απο την ενδοχωρα.Καλησπέρα στην καλύτερη παρέα και καλό μήνα
Επιτέλους έφτασε η περίοδος που θα κάνουνε τις καθιερωμένες καλοκαιρινές μας διακοπες
Το πρόγραμμα φέτος λέει Σικελια με αναχώρηση στις 6/9 μετά από προσεκτική μελέτη στο φόρουμ το πρόγραμμα που διάλεξαμε ήταν το εξής
Άφιξη Παλερμο (2 διανυκτέρευσεις) μετά Ταορμινα (2 Δ.Ν.) Ορτυγια-Συρακούσες (2 Δ.Ν.) και επιστροφή από Κατανια ,έχουμε κλείσει airbnb σε κεντρικα σημεία ώστε να μην χρειαζόμαστε μεταφορικό μέσο για τα περισσότερα από τα αξιοθέατα που έχουμε σκοπό να δούμε ο προβληματισμος που έχω αφορά κυρίως την διαδρομή Παλερμο-Ταορμινα που είναι σχεδόν 4,5 ώρες με τρένο η λεωφορείο κάτι που να σας πω την αλήθεια δεν το υπολόγισα σωστά γιατί νόμιζα ότι ήταν το πολύ ένα 3ωρο.... η απορία μου είναι η εξής,αξίζει να πάρουμε Τρένο για Ταοριμνα (βλέποντας εάν έχω καταλάβει καλά όλη την Βόρεια πλευρά του Νησιού καθώς το δρομολόγιο κινείται παραθαλάσσια η το λεωφορείο το οποίο διασχίζει το κέντρο του νησιού? Οι ώρες πανω-κατω είναι ιδιες