• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Σημαδι για ταξιδι Νο2

KIKI

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιορδανία
Ταξίδι-Όνειρο
Αφρική Ναμιμπια
:shock::shock::shock:
Η go2dbeach πάει να βρει φοίνικες στο Παρίσι...
Ο xenos ψάχνει για bungalow στην Βαρκελώνη...
Δεν το περίμενα αυτό από εσάς.. να γίνεται στα καλά καθούμενα "Ευρωπαίοι"!

Renata δεν πιστεύω να μας πετάξεις και'συ κανένα "πάω Βιέννη" γιατί τότε θα φτιάξω ένα group "αντι-ευρωπαίοι" και θα τα λέω μόνο με τον εαυτό μου!! :roll:

Αστα εχουμε και άλλη απιστια ....
Κρατησου , η renata παει Βαρκελωνη ...:haha:
Εγω τωρα που παω Ισραηλ ,που παιζω ;:rolleyes: αυτοι στο μπασκετ και στους διαγωνισμους θεωρουν εαυτους Ευρωπαιους ,γεωγραφικα ομως ειναι αλλου :roll:
παει μας χαλασε η επιρροη των Ευρωπαιων του φορουμ ....

thanosth

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θάσος με ιστιοπλοϊκό!
Ταξίδι-Όνειρο
Happy Slam, AO
...πάει χάλασε ο κόσμος εδώ μέσα!:haha:

αλλη, Παρίσι, αλλη Βαρκελώνη.
:bleh:

τσ τσ τσ τι ταξίδια είναι αυτά! :roll:
λάτρισσες των εξωτικών προορισμών, να καταδέχονται να περιπλανηθούν στην ...γριά Ευρώπη!

Απίστευτο και ομως τραβελστορικό!:D

Πλάκα, πλάκα μπορεί η Ζωή να βρει φοινικες στον Σηκουάνα.
Ειναι πλέον μόδα εις τας ευρωπαικάς μεγαλουπόλεις. πχ Βερολίνο, Βιέννη που τυγχανει να περιβρέχονται απο ποτάμια η λίμνες να μεταφέρουν άμμο θαλασσινη και τα σχετικά αξεσουάρ, πχ φοινικες ώστε να δημιουργείται καλοκαιριάτικα feeling εξωτικών θαλασσών...:cool:

mpiftex

Member
Ταξίδι-Όνειρο
παντού για πάντα
@ΚΙΚΗ: Γεωγραφικά δεν είναι στην Ευρώπη το Ισραήλ οπότε πήγαινε άφοβα, έχεις το ok των "αντι-ευρωπαίων"!! :haha:

@thanos
: Είδες τι κάνουν οι κακές παρέες; Μη σφυρίζεις αδιάφορα, για σένα το λέω! :haha:
Θλιβερό μου ακούγεται αυτό με την άμμο και τους φοίνικες.. Ντουμπάι θα γίνει η Ευρώπη σε λίγο, ότι δεν έχει θα το κάνει εισαγωγή ή θα το φτιάχνει!! :rolleyes:

Pandora

Member
Επόμενο Ταξίδι
θα δείξει...
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
:clap:

..:cool:
Είδατε τι...λαοπλάνοι, είστε όλοι εδώ μέσα? :clap:
Με τις διηγήσεις σας και τις περιγραφές σας, ήρθανε τα πάνω-κάτω...:haha:

Αν και ο mpiftex πάει...Ρώμη, θα τα έχω δει όλα....:haha::haha::haha:

Πλάκα-πλάκα, όλοι τέλεια θα περάσετε...:clap: Μπράβο σας!!!

go2dbeach

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
xene μια χαρα ειναι η Βαρκελωνη..κουραγιο :bleh: και σε σενα φιλε μου! Καλη τυχη με το μπανγκαλοουζ..μολις ειδα στη γιουροντισνευ εχουν τους πειρατες της καραιβικης..βλεπω τον mr να μη με ξεκολαει απο το πειρατικο καραβι "Παμε να φυγουμε χριστιανη του θεου! Κλεινει το παρκο!":haha:

mpiftex , ασε τις κοροιδιες! Εχεις χτυπησει κι εσυ τις Αγγλιες σου και τις Ολλανδιες σου ετσι?:bleh:

vario , για να ανοιξω θεμα στο γκρουπ πρεπει να γινουμε 5 μελη. Τωρα δε γεμιζουμε ταξι:lol:. Παρακαλω τον thanosth να γινει μελος στο γκρουπ Τζαμαικα :haha:. Και οποιος αλλος ευρωπαιος θελει..μια παρεα γιναμε ολοι :haha::haha: Παρισια , Τζαμαικες ενα πραγμα:shock:

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Κοιτα να δεις που αρχίζετε και βάζετε μυαλό!!!! :haha::haha::haha::haha:

Χαιρετίσματα από το Παρίσι!

xenos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ν.Α Ασια
Ταξίδι-Όνειρο
Bανουατου/Tαιλανδη
Νομιζω πως για ολους τους παραπανω συμφορουμιτες μου υπαρχει μια λογικη εξηγηση
σχετικα με την διαφορετικη επιλογη ταξιδιωτικων προορισμων.

Η ΚΙΚΙ παει Ισραηλ αλλα ειναι ιερος ο σκοπος του ταξιδιου εξαλλου ειναι και στις παρυφες της Ασιας οποτε ΟΚ.
Η Ρενατα αφησε τις στεππες της Μογγολιας και τα αφρικανικα τοπια της Μαδαγασκαρης
γιατι κερδισε το ταξιδι της Βαρκελωνης απο τα friskies που παιρνει για τη φανη.Οποτε ΟΚ.

Η go2dbeach θα εχει την ψευδαισθηση της Καραιβικης στο Παρισι λογω του οτι θα διανυκτερευει στη γαλερα των πειρατων στη Γιουροντισνευ.
Λιγο βαρυ βεβαια αλλα ΟΚ.
Εγω παω να φερω κατι ανταλλακτικα για ενα παληο SEAT που εχω και υπαρχουν μονο στη Βαρκελωνη οδος Ραμπλα και Σαγραδα φαμιλια γωνια.Οποτε ΟΚ.:haha:

Ενα πραγμα ομως δεν καταλαβαινω......
Πως?????? απο τους ορυζωνες του Βιετναμ,την νιρβανα της Ταιλανδης,τους ερυθρους Χμερ της Καμποτζης κλπ...κλπ:haha:
ο φιλος mpiftex μεταπηδησε στην καπιταλιστικη Αμερικη???:shock:

Μpiftex οτι ειδους γριππης σερνεται πανω σου και σου καιει τα εγκεφαλικα κυτταρα,
θα στειλουμε ιατρικη βοηθεια και θα σε κανουμε καλα.:D:haha:
Υπομονη.

ΥΓ. Καλα ταξιδια σε ολους μας και παντα ομορφες εμπειριες να εχουμε σε ολα τα μηκοι και πλατοι της γης.:airplane:

go2dbeach

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Πεστα xene! Που επεσαν ολοι να μας φανε!
Εσυ θα ψωνισεις τα ανταλλακτικα σου και θα φυγεις.
Εγω θα πιω εναν καφε με τον Τζακ Σπαροου και αυτο ηταν ολο! Εξαλλου το ονειρο μου ειναι η Γαλλικη Πολυνησια..ε, ξεκιναω απο τη γαλλικη και καποτε θα φτασω και στην πολυνησια :D

ΥΓ xene αν βρεις overwater bungalow στη Βαρκελωνη στειλε μου τη διευθυνση :haha:

mpiftex

Member
Ταξίδι-Όνειρο
παντού για πάντα
go2dbeach: Αγγλίες, Ολλανδίες κτλ είναι παλιά, προτού βγω εκτός Ευρώπης.. Ήμουν μικρός ακόμη και δεν ήξερα!! :bleh::haha:

xenos: ο mpiftex έχει σχέδιο δράσης, δεν τα κάνει έτσι τυχαία αυτά! Άνοιξε το χάρτη σου και δες που είναι η Ευρώπη, που είναι οι ΗΠΑ και που είναι η λατινική Αμερική! Όπως βλέπεις πάω προς τη σωστή κατεύθυνση! :bleh: Έκανα και μια αναγνωριστική στο Μεξικό και τώρα το έχω βάλει στόχο να επιστρέψω εκεί στα νότια. Έτσι εξηγείται* η καπιταλιστική Αμερική. Άλλο βέβαια που η οικονομική κρίση με έχει καθηλώσει εδώ, επιτρέποντας μου μόνο κάτι εκδρομές σε San Francisco και άλλα τέτοια εδώ γύρω. Που θα μου πάει όμως.... ;)
*αν προσθέσεις και τον έρωτα...

xenos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ν.Α Ασια
Ταξίδι-Όνειρο
Bανουατου/Tαιλανδη
ΥΓ xene αν βρεις overwater bungalow στη Βαρκελωνη στειλε μου τη διευθυνση :haha:
Που τετοια τυχη??Το ψαχνω απεγνωσμενα βεβαια, αλλα και αυτος ο Γκαουντι ολο σε στερια εχτιζε.
Χαθηκε ο κοσμος να φτιαξει ενα sagrada village bungalows on the water.:D

xenos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ν.Α Ασια
Ταξίδι-Όνειρο
Bανουατου/Tαιλανδη
*αν προσθέσεις και τον έρωτα...
Φιλε mpiftex τα ειπες ολα,βρηκαμε την αιτια που σου καιγονται τα εγκεφαλικα κυτταρα.
Δεν στελνουμε ιατρικη βοηθεια βγαλτα περα μονος σου.
Δικαιολογημενος.:clap::clap:

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα

αλλη, Παρίσι, αλλη Βαρκελώνη.
:bleh:

τσ τσ τσ τι ταξίδια είναι αυτά! :roll:
λάτρισσες των εξωτικών προορισμών, να καταδέχονται να περιπλανηθούν στην ...γριά Ευρώπη!

Απίστευτο και ομως τραβελστορικό!:D
:haha::haha::haha::haha::haha::haha: Θεική ατάκα :lol::lol::lol::lol:

Προτείνω αναβάθμιση της go2dbeach σε "υπεύθυνη ευρωπαϊκών προορισμών" στο forum :bleh::bleh:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα