• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Σημαδι για ταξιδι Νο2

go2dbeach

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Και να'μαι παλι εδωωω!
Σαs ελειψε το σημαδι για ταξιδι? Αρχιζει λοιπον ο 2οs κυκλοs - σαν τα σηριαλ-που θα βοηθησει να διατηρηθω (σαν ταξιδιωτικη μουμια) σε φορμα και καλη διαθεση.Ελπιζω οτι μετα απο ενα χρονο και κατι και μετα απο 389568 σελιδεs:haha: του σημαδιου , θα εχω κατασταλαξει για το επομενο ταξιδι μου..
Τα σημαδια θα με οδηγησουν και παλι στο σωστο μεροs που ονειρευομαι!Δε θελω και πολλα...ξερετε...δειτε το αβαταρ μου.Μια αιωρα , δυο φοινικεs και να μην κανω τιποτα.
Τι ωραιο αυτο το να μην κανειs τιποτα! Σα να κανειs τα πιο σημαντικα πραγματα του κοσμου!Χρονοs με τον εαυτο σου , με το αγαπημενο προσωπο , να σταθειs για λιγο να δειs τα θαυματα που κοιταs καθημερινα αλλα δε βλεπειs.
Καταληγω λοιπον οτι η ξαπλα στην αιωρα και η βολτα στην παραλια ξυπολυτη ειναι τα πιο σοβαρα πραγματα που εκανα στη ζωη μου!
Δεν περασε ουτε μηναs και αρχιζουν τα σημαδια.Και που να δειτε αργοτερα που θα'μαι πιο χειροτερα!

NTINA

Member
Επόμενο Ταξίδι
Άγραφα
Ταξίδι-Όνειρο
Γουατεμάλα
Επόμενο Αμερική

πολύ γενικό βρε Ζωίτσα για σένα ,κάντο μας λίγο πιο συγκεκριμένο.
Κάποιο σημάδι θα έχεις .;)

lefteris

Member
Επόμενο Ταξίδι
Σαιντ Λούις - Σικάγο
Ταξίδι-Όνειρο
γυρος των ΗΠΑ
δε σηκωνω κουβεντα ματσου πιτσου και ξερο ψωμι

GTS

Member
Δε ξέρω Ζωή μου ποια παραλία και ποια νερά ονειρεύεσαι, αλλά κι εγώ, παρόμοιο τρελοκομείο με σένα έχω αρχίσει ήδη να σχεδιάζω το ταξίδι του καλοκαιριού του 2009....

Και νομίζω ότι θα είναι στην αρχέγονη ήπειρο του είδους μας, εκεί που πρωτοπερπατήσαμε και κοιτάξαμε τ'άστρα, άθλιοι, τριχωτοί, με τα ένστικτά μας σε συνεχή ζέση, με τη πρωτόγονη λάμψη στα μάτια μας να φέγγει και να μας σπρώχνει μπροστά, να επιβιώσουμε, κόντρα σε γη και άγρια θηρία...

Αφρική.....

Υ.Γ. Και για να δροσιστούμε, πεταγόμαστε μετά και καμιά Ζανζιβάρη (για να μη ξεχνιόμαστε:D)

tina

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αμστερνταμ ελπιζω!!!!
Ταξίδι-Όνειρο
Αφρικη
Κι εγω θελω να παω Αφρικη! Ειναι το μεγαλο μου ονειρο! Σου ευχομαι να τα καταφερεις να πας GTS . Πως σκεφτεσαι να πας, με γκρουπ ή μονος σου;

GTS

Member
Κι εγω θελω να παω Αφρικη! Ειναι το μεγαλο μου ονειρο! Σου ευχομαι να τα καταφερεις να πας GTS . Πως σκεφτεσαι να πας, με γκρουπ ή μονος σου;
Με γκρουπ οπωσδήποτε, μόνος όχι εκεί κάτω.....αλλά θα το κάνω με περιπετειώδες τρόπο, όχι με το κλασσικό ελληνικό γκρουπ....κάτι σαν το www.kumuka.com, κι αν όχι με το συγκεκριμένο με κανά αγγλικό εξειδικευμένο πρακτορείο....αν είναι όνειρο και για σένα Τίνα, σου εύχομαι γρήγορα να το κάνεις!!!!

go2dbeach

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Ο αναναs εκτοs απο τη γνωστη διαιτα βοηθαει και στα ταξιδια.
Ειδικα οταν η ταμπελιτσα γραφει οτι ειναι απο το Εκουαδορ , πωs να αντισταθειs. Αυτο το Σαβατοκυριακο λοιπον , ο αναναs κοσμουσε το πασο τηs κουζιναs μου και δεν τον εκοβα με τιποτα να τον φαμε. Ηταν τοσο ομορφοs! Εχετε δει πιο ονειρεμενο φρουτο αληθεια?Εκεινο το εξωτικο κοτσανι του με ταξιδεψε απο το beach bar του Κο Σαμουι στην Ταυλανδη , μεχρι τον Αγιο Δομηνικο κι απο κει στην Αλονα στιs Φιλιππινεs..Αυτα τα ανανα-σεικ ανασταιναν και νεκρο!
Πονεσε η καρδια μου οταν ο απονοs Mr. μαχαιρωσε το θαυμα τηs φυσηs και πεταξε το κοτσανι στο καλαθι των αχρηστων. Μα για να το φαμε δεν το πηρεs? Σιγα μην το βαλσαμωσουμε!
Θα παρουμε αλλον με παρηγορησε ο junior..θα παμε στο Εκουαδορ να περπατησουμε στιs φυτειεs αναναδων!
Εκουαδορ? Εκουαδορ λοιπον....χμ..να ενα σημαδι

vagantos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θιβέτ, K.Aμερική ή Αφρική
Ταξίδι-Όνειρο
στου Ν.Καββαδία τα μέρη
Kαλόοοό...:clap::haha::clap:
Εγώ τι να πώ που έφαγα μπακαλιάρο και ταυτόχρονα η κόρη μου μου ειπε οτι θελει να πάει για Erasmus στη Φινλανδία..
Ολα τα σημάδια ως τοτε έδειχναν Λάος με Καμπότζη ή Βιετναμ,,

xenos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ν.Α Ασια
Ταξίδι-Όνειρο
Bανουατου/Tαιλανδη
Εγω ειδα στον υπνο μου ρυζι.
Αρα συμφωνα με τους οιωνους και τους προφητες,με βλεπω Βιετναμ....:D:D
εκτος κι αν φαω κανενα γαμοπιλαφο στα Χανια τωρα το Πασχα :haha::haha:

GTS

Member
Ο αναναs εκτοs απο τη γνωστη διαιτα βοηθαει και στα ταξιδια.
Ειδικα οταν η ταμπελιτσα γραφει οτι ειναι απο το Εκουαδορ , πωs να αντισταθειs. Αυτο το Σαβατοκυριακο λοιπον , ο αναναs κοσμουσε το πασο τηs κουζιναs μου και δεν τον εκοβα με τιποτα να τον φαμε. Ηταν τοσο ομορφοs! Εχετε δει πιο ονειρεμενο φρουτο αληθεια?Εκεινο το εξωτικο κοτσανι του με ταξιδεψε απο το beach bar του Κο Σαμουι στην Ταυλανδη , μεχρι τον Αγιο Δομηνικο κι απο κει στην Αλονα στιs Φιλιππινεs..Αυτα τα ανανα-σεικ ανασταιναν και νεκρο!
Πονεσε η καρδια μου οταν ο απονοs Mr. μαχαιρωσε το θαυμα τηs φυσηs και πεταξε το κοτσανι στο καλαθι των αχρηστων. Μα για να το φαμε δεν το πηρεs? Σιγα μην το βαλσαμωσουμε!
Θα παρουμε αλλον με παρηγορησε ο junior..θα παμε στο Εκουαδορ να περπατησουμε στιs φυτειεs αναναδων!
Εκουαδορ? Εκουαδορ λοιπον....χμ..να ενα σημαδι
Τον ίδιο ανανά μου φαίνεται έχουμε όλοι στη κουζίνα μας (DOLE ε??:haha:)

Εγώ πάντως, μία φορά την εβδομάδα τον τρώω χωρίς τύψεις κανονικότατα....Το Εκουαδόρ έχει και Γκαλάμπαγκος μέσα ε?...χμμμ....

go2dbeach

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Μολιs μου ηρθε ενα σημαδι κατακεφαλα απο το σαιτ του godimitris ο οποιοs ειναι στον Παναμα.
Με ταξιδεψε απο το Bocas del Toro μεχρι το Volcan και χρειαστηκε νε με δεσουν στην καρεκλα του γραφειου οταν στο τελοs τηs σελιδαs διαβασα το -προκλητικοτατο πια- σλογκαν: 'παρε ενα σακο κι ελα'!

dimosf

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΟΡΒΗΓΙΑ-ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ
Kαλόοοό...:clap::haha::clap:
Εγώ τι να πώ που έφαγα μπακαλιάρο και ταυτόχρονα η κόρη μου μου ειπε οτι θελει να πάει για Erasmus στη Φινλανδία..
Ολα τα σημάδια ως τοτε έδειχναν Λάος με Καμπότζη ή Βιετναμ,,
Το βλέπω να επιβεβαιώνεται το "ΘΕΟΣ". Τώρα στο Άγιον Όρος, σε λίγο στον Άγιο Βασίλη. Βοήθειά σου:haha::haha:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα