• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Σε ποια τράπεζα μπορώ να στείλω προκαταβολή?

shadow88

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θεσσαλονίκη
Ταξίδι-Όνειρο
Road trip στη Τοσκάνη..
Γεια σας,θα ήθελα να κάνω μία ερώτηση μιας και δεν είμαι πολύ σχετική με το θέμα..Στη Βιέννη θα κλείσουμε για λίγες μέρες ένα διαμέρισμα,όπου θέλουν πρώτα προκαταβολή.Γνωρίζετε αν μπορώ να στείλω τα χρήματα μέσω οποιασδήποτε τραπέζης ή αν μόνο κάποιες συγκεκριμένες στέλνουν στο εξωτερικό?Ευχαριστώ.

Blacktan

Member
Επόμενο Ταξίδι
Νεα Υορκη η Μαδαγασκαρη ?
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΗΣΙΑ ΠΑΣΧΑ - ΠΑΤΑΓΟΝΙΑ
αν εχεις το IBAN number , λογαριασμου δικαιουχου , οποιδαηποτε τραπεζα μπορει να στειλει ΕΜΒΑΣΜΑ (ως προκαταβολη) στο εξωτερικο ...

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Γεια σας,θα ήθελα να κάνω μία ερώτηση μιας και δεν είμαι πολύ σχετική με το θέμα..Στη Βιέννη θα κλείσουμε για λίγες μέρες ένα διαμέρισμα,όπου θέλουν πρώτα προκαταβολή.Γνωρίζετε αν μπορώ να στείλω τα χρήματα μέσω οποιασδήποτε τραπέζης ή αν μόνο κάποιες συγκεκριμένες στέλνουν στο εξωτερικό?Ευχαριστώ.
Όλες το κάνουν, κι όλες το χρεώνουν, η κάθε μια και διαφορετικά, και καμμία δεν το κάνει φτηνά. Ευτυχώς πρόκειται για Ευρωζώνη, οπότε γλυτώνεις ένα μέρος από τα κερατιάτικα (αυτό της ισοτιμίας), αλλά και πάλι είναι ακριβό σπορ τα εμβάσματα εξωτερικού.

Είναι πραγματικά το έμβασμα η μοναδική σου εναλλακτική?
- Ηλεκτρονική πληρωμή με πιστωτική/χρεωστική/προπληρωμένη κάρτα δε δέχονται?
- Western Union δε δέχονται?

shadow88

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θεσσαλονίκη
Ταξίδι-Όνειρο
Road trip στη Τοσκάνη..
Βασικά επειδή δεν ασχολούμαι και πολύ με κάρτες ,έχω βγάλει από τη Πειραιώς μία χρεωστική..Αν είναι θα τους στείλω να τους ρωτήσω αν δέχονται..Ευχαριστώ πολύ..

TENTEN

Member
Επόμενο Ταξίδι
θα δούμε...
Πάντως, αν καταλήξεις να στείλεις έμβασμα τσέκαρε λίγο τις τράπεζες γιατί η τιμή διαφέρει αρκετά.

CakeNet

Member
Επόμενο Ταξίδι
-
Αν διατηρείς κάποιον λογαριασμό μισθοδοσίας σε κάποια τράπεζα, κάνε μια ερώτηση, γιατί σε πολλές περιπτώσεις υπάρχουν από δωρεάν συναλλαγές για εμβάσματα μέχρι και εκτπώσεις.

Βασικά πάντως, όπως και αν το κάνουμε, η πληρωμή με πιστωτική (έστω προπληρωμένη) θα σε συμφέρει σίγουρα περισσότερο.

turms

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΔΝΤ;;;
Ταξίδι-Όνειρο
Σκι στην Παταγονια
ενημερωτικα...η ALPHA χρεωνει 12 ευρω για ποσο ως 50.000 αν δεν κανω λαθος
εκτος αν το κανεις μεσω ιντερνετ που χρεωνει 0.50

η Εμπορικη μου φαινεται 20

η Eurobank περισσοτερα..

shadow88

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θεσσαλονίκη
Ταξίδι-Όνειρο
Road trip στη Τοσκάνη..
Πήγα σήμερα στη Πειραιώς και μου είπαν ότι τα χρήματα θα σταλούν μόνο μέσω του λογαριασμού μου.Βέβαια δεν το ήξερα κι έτσι δεν είχα ούτε βιβλιάριο ούτε τίποτα.Πάντως που ρώτησα πόσα χρήματα θα πάρει η τράπεζα μου είπαν γύρω στα 10ε..Οπότε αύριο ίσως κάνω και μία επίσκεψη στην Εθνική..

Leftris B

Member
Επόμενο Ταξίδι
τοσκάνη
Ταξίδι-Όνειρο
japan
γύρω στο δεκάρικο παίρνουν όλες, πέρσι είχα ρωτήσει 5-6 τράπεζες και η πιο συμφέρουσα ήταν η marfin

coco_

Member
Επόμενο Ταξίδι
on the beach!
Ταξίδι-Όνειρο
Guatemala
Μετά από ένα μπέρδεμα που είχα με την πιστωτική μου κάρτα, αναγκάστηκα να στείλω σαν έμβασμα το ποσό της πρώτης βραδιάς στο ξενοδοχείο για προκαταβολή.
Εκανα την μεταφορά μέσω alpha όμως δεν είχε επιλογή να χρεωθώ εγώ όλα τα έξοδα οπότε μου χρεώθηκαν μόνο τα 0,30Ε της alpha εξτρα. Ξέρεις κανείς πόσο είναι η αντίστοιχη προμήθεια που θα κρατήσει η τράπεζα της Ιταλίας, ωστε να ξέρω περίπου τι έξτρα θα μου ζητήσει το ξενοδοχείο?

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Μετά από ένα μπέρδεμα που είχα με την πιστωτική μου κάρτα, αναγκάστηκα να στείλω σαν έμβασμα το ποσό της πρώτης βραδιάς στο ξενοδοχείο για προκαταβολή.
Εκανα την μεταφορά μέσω alpha όμως δεν είχε επιλογή να χρεωθώ εγώ όλα τα έξοδα οπότε μου χρεώθηκαν μόνο τα 0,30Ε της alpha εξτρα. Ξέρεις κανείς πόσο είναι η αντίστοιχη προμήθεια που θα κρατήσει η τράπεζα της Ιταλίας, ωστε να ξέρω περίπου τι έξτρα θα μου ζητήσει το ξενοδοχείο?

Εξαρταται απο την τραπεζα. Μπορεις να μπεις στη σελιδα της και να δεις (πολλες φορες το γραφουν).

Παντως δεν ειναι κανενα φοβερο ποσο. Η Εθνικη πχ χρεωνει 4 ευρω.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.653
Μέλη
39.402
Νεότερο μέλος
Nefeli Iakovou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom