Στα επόμενα σχέδια μου έχω την Γερμανία και συγκεκριμένα Βερολίνο-Δρέσδη! Οπότε εάν πήγαινα κάπου τα Χριστούγεννα θα επέλεγα αυτόν τον προορισμό..πόσο μάλλον τώρα μετά από την υπέροχη περιγραφή σου για το Χριστουγεννιάτικο Βερολίνο :xmas_razz: ....νόμιζα διάβαζα παραμύθι!Ψηφίζω Γερμανία!!! Μα είναι δυνατόν να μην ψηφίσω τη χώρα που πουλάει χριστουγεννιάτικα στολίδια ακόμα και το καλοκαίρι??? (χεχε βλέπε Νυρεμβέργη!). Πέρσι τα Χριστούγεννα έφυγα από την ηλιόλουστη Αθήνα με 18 βαθμούς, το μόνο στολίδι που είχα δει μέχρι τότε ήταν κάτι αστεράκια του δήμου... Με το που κατέβηκα από το λεωφορείο του αεροδρομίου που μας έφερε στο ξενοδοχείο απ'έξω στο Βερολίνο, με τη βαλίτσα στο χέρι, σα να προσγειώθηκα σε χριστουγεννιάτικη ταινία!!! Η στάση του λεωφορείου ήταν στην αφετηρία μιας χριστουγεννιάτικης αγοράς, τα πόδια μου πάτησαν χιόνι, και ένας πλανόδιος μουσικός έπαιζε μια χριστουγεννιάτικη μελωδία που θα μου μείνει αξέχαστη!!! Για να είναι έτσι το Βερολίνο, φαντάζομαι τι θα γίνεται στη Δρέσδη, στο Μόναχο και τη Νυρεμβέργη κάθε χρόνο...