Kitten25
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Παταγονία
Καλημερα σε ολους, σκεφτομαστε Σευχελλες για Πασχα και ειμαστε σε διλημμα σχετικα με το νησι που θα μενουμε (συνολικα θα μεινουμε 5 βραδια, παραπανω δε μπορουμε λογω και αδειας). Αποφασισαμε οτι το Μαχε δεν αξιζει τοσο σε σχεση με τα αλλα δυο οποτε κοιταμε για Πραλεν ή Λα Ντιγκ. Απο οσα εχω διαβασει εδω, εχω καταλαβει οτι το Λα Ντιγκ θελει ποδηλατο σε μεγαλο ποσοστο. Τα δεδομενα μας ειναι τα εξης 1) εγω δεν ξερω ποδηλατο ( no kidding) και το Λα Ντιγκ ισως θελει παραπανω ποδηλατο απο το Πραλεν 2) στο Πραλεν εχουμε δει καποιες δραστηριοτητες που μπορουμε να κανουμε πλην snorkelling φυσικα, οπως το δασος, το παρκο με τις χελωνες και καποιες ημερησιες. Επισης μας αρεσει και το ξενοδοχειο που μας βρηκε το πρακτορειο (θα παμε ατομικο με το ταξιδι κλεισμενο απο πρακτορειο) και γενικα ακουμε οτι εχεις περισσοτερα πραγματα να κανεις στο Πραλεν. Ολα αυτα φυσικα απο 4-5 ιστοριες που διαβασαμε εδω, δεν ξερουμε καποιον αλλο γνωστο. Επισης, το τελευταιο μας δεδομενο ειναι οτι θελουμε να υπαρχουν καποιες διευκολυνσεις, πχ να ξερουμε οτι θα βρουμε ενα ταξι αμα το χρειαστουμε, ή λεωφορειο, καθως δε θα νοικιασουμε αμαξι. Εννοειται πως θα παμε στο Λα Ντιγκ ημερησια απλως δεν ξερουμε αν τελικα αξιζει να μεινουμε εκει 5 βραδια... Εσεις τι λετε?