Νέκρα δεν νομίζω να είναι γιατί εμείς πάμε αύριο Σ/Κ κι ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο δεν βρήκα σε κανένα από τα 4 πρακτορεία...Παιδιααα Κυριακή με Τρίτη θα ειμαι Σέριφο!! Μην ειναι νεκρα ρε γαμωτο..λογω άδειας των υπολοίπων δυο δεν γινόταν αλλη ημερομηνία...
ωχ άντε να δούμε!!!Νέκρα δεν νομίζω να είναι γιατί εμείς πάμε αύριο Σ/Κ κι ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο δεν βρήκα σε κανένα από τα 4 πρακτορεία...
Αντίστοιχο κόσμο μ'αυτόν που πηγαίνει Αμοργό, σε ποιο κυκλαδονήσι μπορείς να συναντήσεις?Το πρώτο (προσπαθεί)
Δονούσα και γενικά Μικρές Κυκλάδες, Ανάφη, Αστυπάλαια (που ανήκει στα Δωδεκάνησα, όμως μοιάζει πιο πολύ με Κυκλάδες) και όλα σχετικά είναι, όπως καταλαβαίνεις.Αντίστοιχο κόσμο μ'αυτόν που πηγαίνει Αμοργό, σε ποιο κυκλαδονήσι μπορείς να συναντήσεις?
Σέριφο παίζει κόσμος περισσότερο τύπου Σίφνου, και λιγότερο Αμοργου, χωρίς αυτό να είναι αποτρεπτικό ωστόσο.Στην Σέριφο τι κόσμος παίζει? Μοιάζει με τον κόσμο που πηγαίνει Αμοργό ή είναι πιο κυριλέ? Σκέφτομαι διάφορους συνδυασμούς για νησιά και το 'χω ''κάψει'', ψάχνοντας δωμάτια,δρομολόγια και πληροφορίες.