kalspiros
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- remaining UK
- Ταξίδι-Όνειρο
- yeah, whatever...
Πρόσφατα έπεσε στα χέρια μου ένα βιβλίο που σκοπό έχει να αποσαφηνίσει όλες τις γνωστές θεωρίες συνομωσίας. Με λυμένο το ζωνάρι, αποκαλούσε αφελής τους όσους πιστεύουν τις «μπούρδες» περί 09/11. Οι believers των συνομωσιών βέβαια δεν αντιμετωπίζουν τους απέναντί τους με διαφορετικό τρόπο. Όλοι, και οι μεν και οι δε εμφανίζονται πολύ σίγουροι. Εμείς που βρισκόμαστε; Τις περισσότερες φορές μας λείπει η πληροφόρηση και η έρευνα. Μόνο επειδή γνωρίζουμε σε πόσο βρώμικο κόσμο ζούμε, έχουμε ορισμένοι την τάση να δεχόμαστε τα πιο «πιπεράτα» αμάχητη ως απόδειξη της βρωμιάς. Σου λένε: «οι Αμερικάνοι το στήσανε. Τα μέταλλα των πύργων δεν μπορούν να λιώσουν, το WTC7, η εξαΰλωση του αεροπλάνου στο Πεντάγωνο, ο κωδικός πτήσεις του αεροπλάνου που σε γραμματοσειρά Wingdings φανέρωνε το τι θα συμβεί». Και όλα αυτά τα δεχόμαστε εντελώς αμάσητα! Για το τελευταίο για παράδειγμα ο κωδικός πτήσης ήταν ψεύτικος. Αν είχα διάθεση θα μπορούσα να ψάξω και για τις θερμοκρασίες τήξης των μετάλλων αλλά και πάλι η πληροφορία που θα πάρω θα μπορούσε να θεωρηθεί από κάποιους «πειραγμένη» για να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα. Κανείς δεν μπορεί να αποδείξει τίποτα και το μόνο που έχουμε είναι το τι πιστεύουμε.
Εγώ πιστεύω (και με αυτό το ρήμα αποποιούμαι την όποια ευθύνη) ότι έγινε εν τω έσω. Και αυτή η πίστη βασίζεται σε μια διαπίστωση του (για πολλούς σαχλαμάρα) Zeitgeist όπου σημειώνει πως αν τελικά η Αμερική δέχθηκε επίθεση από τρομοκράτες, τότε θα είναι η πρώτη φορά στην ιστορία της που εμπλέκει σε πόλεμο με υπαιτιότητα της άλλης πλευράς.
Εγώ πιστεύω (και με αυτό το ρήμα αποποιούμαι την όποια ευθύνη) ότι έγινε εν τω έσω. Και αυτή η πίστη βασίζεται σε μια διαπίστωση του (για πολλούς σαχλαμάρα) Zeitgeist όπου σημειώνει πως αν τελικά η Αμερική δέχθηκε επίθεση από τρομοκράτες, τότε θα είναι η πρώτη φορά στην ιστορία της που εμπλέκει σε πόλεμο με υπαιτιότητα της άλλης πλευράς.