• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Σαρία και Σαουδική Αραβία, συζήτηση περί τιμωρίας

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
επειδη ειμαι κανουργια στο site και λιγο ασχετη με υπολογιστες ας μου εξησησει καποιος τι ειναι το social
Το Social Forum ειναι ενα διαφορετικο τμημα γενικου προβληματισμου, εκει δηλαδη που γραφουμε το μακρυ μας και το κοντο μας, δηλαδη γενικωτερες συζητησεις οι οποιες δεν απτωνται ταξιδιωτικων θεματων. Ειναι ελευθερου θεματος. Κοιτα εδω: Social Forum -

GTS

Member
Για μένα, να μη μεταφερθεί στο social ή αλλού, αλλά η όποια συζήτηση να συνοδεύει τη συγκλονιστική ιστορία της φίλης μας.....από τις πιο ενδιαφέρουσες που έχω διαβάσει στο φόρουμ, για έναν παντελώς άγνωστο προορισμό.

varsa

Member
Ταξίδι-Όνειρο
far away
δεν το συζηταμε να μεταφερθει στο σοσιαλ, για ονομα θεου! ειναι ταξιδιωτικο θεμα και πρεπει να μεινει στην θεση του. Η ταπεινη μου γνώμη ειναι αν ειναι να μεταφερθει κατι αυτο ειναι τα σχολια και η παραπάνω κουβεντα που ειναι λιγο γενικη, αλλα στεκει ως αυτονομο θεμα, με αλλο τιτλο, και να συνεχίσει εκει η ανταλλαγη αποψεων...
sorry για το off topic
Lyda, για συνεχισε... περιμενουμε με ενδιαφερον...

spor_os

Administrator
Last edited by a moderator:

mariath

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Όλη η Νότια Αμερική
Βλέπω ότι η συζήτηση μέχρι τώρα έχει επικεντρωθεί στη σαρία και στους δημόσιους αποκεφαλισμούς. Δηλαδή αυτό που ενοχλεί είναι ο τρόπος θανάτωσης και αν είναι δημόσιος ή όχι; Το θέμα είναι καθαρά αισθητικό; Φυσικά και είναι βάρβαρος ένας αποκεφαλισμός, φυσικά και είναι βάρβαρος ο λιθοβολισμός, φυσικά και είναι δύσκολο να το χωνέψουμε όταν γίνεται δημόσια. Αυτό όμως τι σημαίνει, ότι αποδεχόμαστε τη θανατική ποινή αρκεί να γίνεται εν κρυπτώ; Ότι αν τα "ευαίσθητα" μάτια μας δεν το βλέπουνε, μπορούμε και να σκοτώνουμε ανθρώπους για τιμωρία;
Ξέρω ότι ξεφεύγω ακόμη περισσότερο από το θέμα, όμως θέλω να το θέσω ως προβληματισμό. Η θανατική ποινή για μένα είναι απαράδεκτη όσο "ανώδυνα" ή "πολιτισμένα" κι αν γίνεται.

trendyartistangel

New Member
Επόμενο Ταξίδι
κουβα.....
Ταξίδι-Όνειρο
ΙΡΛΑΝΔΙΑ
επειδή προκειται να ταξιδεψω $αουδική Αραβία, θα μπορού$ε καποιο$ να μου αναφέρει τι λέει η $αρία για τι$ γυναίκε$ και τον τρόπο ένδυ$η$? και οτιδήποτε άλλο θα με ενδιεφερε άμε$α?

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Λόγω του πετρελαίου!

(υ.γ. πολύ ωραία κουβέντα και την είχα χάσει,αλλά τώρα είναι αργά να την ξανανοίξω)

North66

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία
επειδή προκειται να ταξιδεψω $αουδική Αραβία, θα μπορού$ε καποιο$ να μου αναφέρει τι λέει η $αρία για τι$ γυναίκε$ και τον τρόπο ένδυ$η$? και οτιδήποτε άλλο θα με ενδιεφερε άμε$α?
Saudi Arabia Respect Section - Wikitravel

Ή μπορείς να ρωτήσεις την αρχική πόστερ για περισσότερες διευκρινήσεις.

Ταξίδι-Όνειρο
ΙΑΠΩΝΙΑ
Saudi Arabia Respect Section - Wikitravel

Ή μπορείς να ρωτήσεις την αρχική πόστερ για περισσότερες διευκρινήσεις.

καλά έκανες και έδωσες την παραπομπή γιατί αυτό με την...αρχική πόστερ σαν ανεκδοτο μου ακούστηκε:haha:,
εδώ δεν εμφανίστηκε για να απαντήσει στα καίρια ερωτήματα μας στο τελευταίο της μυθιστόρημα για τη Γάζα θα εμφανιστεί να δώσει απαντήσεις σε παλιό..

chrisbd

Member
Εκτέλεση γυναίκας που κατηγορήθηκε για μαγεία στη Σ. Αραβία

Μια γυναίκα που είχε καταδικαστεί σε θάνατο με την κατηγορία της μαγείας εκτελέστηκε τη Δευτέρα δια αποκεφαλισμού, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Εσωτερικών της Σαουδικής Αραβίας.
Η Αμίνα μπεντ Αμπντελχαμίλ Νάσαρ εκτελέστηκε στην επαρχία Τζαούφ, προστίθεται στην ανακοίνωση, χωρίς να διευκρινίζονται οι πράξεις για τις οποίες κρίθηκε ένοχη η γυναίκα. Η ισλαμική θρησκεία απαγορεύει κατηγορηματικά τη μαγεία.
Η οργάνωση Διεθνής Αμνηστία χαρακτήρισε «βαθιά σοκαριστικό» τον αποκεφαλισμό της Νάσαρ επισημαίνοντας ότι είναι ανάγκη να σταματήσουν γρήγορα οι εκτελέσεις στη Σαουδική Αραβία. «Μολονότι αγνοούμε τις πράξεις για τις οποίες κατηγορήθηκε η Αμίνα, η κατηγορία της μαγείας χρησιμοποιείται συχνά στη Σαουδική Αραβία για να τιμωρηθούν άνθρωποι που ασκούσαν το δικαίωμά τους στην ελευθερία της έκφρασης ή της θρησκείας», δήλωσε ο Φίλιπ Λούθερ, ο διευθυντής της ανθρωπιστικής οργάνωσης για τη Μέση Ανατολή και τη Βόρεια Αφρική.
Ο βιασμός, ο φόνος, η αποστασία, η ένοπλη ληστεία και το εμπόριο ναρκωτικών τιμωρούνται επίσης με θάνατο στη Σαουδική Αραβία.

kathimerini.gr - Εκτέλεση γυναίκας που κατηγορήθηκε για μαγεία στη Σ. Αραβία

:xmas_sad::xmas_sad::xmas_sad:

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.636
Μέλη
39.375
Νεότερο μέλος
maria kou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα