KIKI
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Ιορδανία
- Ταξίδι-Όνειρο
- Αφρική Ναμιμπια
Τι ωραίο ταξιδι !
Επιπλέον γραφεις πολυ όμορφα , απόλαυση .
Επιπλέον γραφεις πολυ όμορφα , απόλαυση .
Δεν θα μπορούσες να εκφράσεις και την δική μου άποψη σχετικά, καλυτερα άπο ότι το έκανες!Παρακολουθώ την ιστορία αυτή από την αρχή, περιμένοντας κάθε νέο κεφάλαιο με τρομερό ενδιαφέρον,
Χαίρομαι πάρα πολύ που διαβάζω κάτι τέτοιο εκτός των τετριμμένων.
Χαίρομαι πουμουμας δίνεται η δυνατότητα να ανακαλύψουμε και αυτή τη πλευρά της Αμερικής, πλευρά που ο περισσότερος κόσμος αγνοεί.
Υποκλίνομαι στην εξαιρετική γραφή, τις εμπνεύσεις με τα αποφθέγματα. τις πληροφορίες που βρίσκει κανείς από κεφάλαιο σε κεφάλαιο.
@va5ilis Πολλά συγχαρητήρια για όλα. Εύχομαι υγεία και πολλά τέτοιου τύπου καινούρια ταξίδια.
Πολύ ωραία!Εμειναν 2-3 κεφαλαια...
Ακριβώς αυτό ισχύει, ούτε εγώ το κατηγορώ προς θεού, προτιμήσεις είναι αυτές. Απλά χαίρομαι που βλέπουμε μια άλλη πλευρά της χώρας αυτής. Η συγκεκριμένη ιστορία αλλά και η εκπομπή #25 ( Τοπία του κόσμου Τοπ-10 ) στην οποία τα παιδιά αναφέρονται σε πάρκα & τοπία της χώρας, ανοίγει νέους ταξιδιωτικούς ορίζοντες και προοπτικές για την Αμερική.οι περισσοτεροι που θα ερθουν μια φορα στις ΗΠΑ θα επισκεφτουν...
Το σκέφτομαι ήδη.οι ΗΠΑ προσφερονται για να τις γυρισεις με αμαξι αφου ειναι η χαρα του οδηγου οι αυτοκινητοδρομοι και επισης υπαρχουν βενζιναδικα και ξενοδοχεια παντου. Αρα ειναι ταξιδι που μπορει καποιος να οργανωσει μονος του, και αν ειναι παρεα 4 ατομα ας πουμε, το κοστος πεφτει αρκετα. Σκεψου το
Τώρα κι εγώ με τη σειρά μου τι να πώ; Απλά ένα μεγάλο ευχαριστώ για όσα λες. Η ιστορία αυτή είναι συσσωρευμένες εμπειρίες ετών στα Ελληνικά νησιά και χαίρομαι πολύ που τις μοιράζομαι εδώ μαζί σας."Μια βολτα στα νησια μαζι σου, Μια βολτα στην αγονη γραμμη" ειναι η αγαπημενη μου γιατι με ταξιδεψε στα ελληνικα νησια, ειδικα φετος.
Τι να μας κάνει μια εξάδα μπύρες φίλε @va5ilis ,ίσα ίσα για το ζέσταμα είναι. Έλα και τα βρίσκουμε.Σε καποια φαση ελεγα να παρω μια εξαδα μπυρες και να ερθω να κατσω μαζι σας
Αυτή είναι ίσως η πιο θετική ενέργεια στο φόρουμ όλη αυτή τη περίοδο. Διαπιστώνω ότι πολύς κόσμος (μαζι κι εγώ) μπήκε στο κόπο να παρουσιάσει παλαιότερα ταξίδια του, κάτι που μόνο σε καλό μπορεί να μας βγει. Ας βγούμε αλώβητοι απ' όλο αυτό κι εδώ είμαστε να τα συζητάμε.Φετος λογω κορωνοιου, νομιζω οτι γραφτηκαν και θα γραφτουν ακομα πολλες ιστοριες. Παιρνουμε ιδεες για νεα ταξιδια και μακαρι να ειμαστε υγιεις οπως λες να τα πραγματοποιησουμε.
@psilos3 αν σκέφτεσαι Καλιφόρνια και φύση να βάλεις στο πρόγραμμά σου και την λίμνη Tahoe αλλά και το πάρκο Yosemite που είναι και αυτά εξαιρετικές επιλογές.Η αλήθεια είναι ότι είχα στο πίσω μέρος του μυαλού μου κάποια στιγμή, έτσι γενικά και αόριστα για τη Καλιφόρνια χωρίς ιδιαίτερη έρευνα, μου φαίνεται πρέπει να αρχίσω να το βλέπω πιο ζεστά.
Γι αυτά που σκέφτομαι δε μου φτάνει μάλλον ούτε μια ζωή ακομη έτσι όπως πάω...@psilos3 αν σκέφτεσαι Καλιφόρνια και φύση να βάλεις στο πρόγραμμά σου και την λίμνη Tahoe αλλά και το πάρκο Yosemite που είναι και αυτά εξαιρετικές επιλογές.
Εσυ εμαθες γραμματα εδω που ειμαι και εγω εμαθα γραμματα εκει που εισαι (αν μαντευω σωστα).Τι μου θυμιζεις τωρα, 39 χρονια πριν με μια F1 πηγα και γω εκει κατω για να μαθω γραμματα!
Είσαι σπουδαίος αγαπητέ. Τρομερή αφήγηση ντοκιμαντέρ. Πας σε μέρη ιδιαίτερα, που πάνε λίγοι που πραγματικά το ψάχνουν.Δεν γινεται να εισαι μπροστα στο Devil’s Tower και να μην αποτισεις φορο τιμης λιγα λεπτα σιωπης και ενδοσκοπησης.