sinefoula
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ;;;;;;;;;;;;;;;
- Ταξίδι-Όνειρο
- Κούβα,Αίγυπτος,Μαρόκο!
Μια φορά κι έναν καιρό γεννήθηκε μια μικρή νεράιδα όταν ένα μωρό χαμογέλασε πρώτη φορά
και το μωρο μεγάλωσε και έφτασε γύρω στα 50 ,μα μια κακιά στιγμή του έκλεψε το χαμόγελο και κάπως έτσι ξεκινά το παραμύθι που μεταξύ μας ελπίζω να έχει ...κι έζησαν αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα...έπρεπε λοιπόν για να λυθούν τα μαγιά να ταξιδέψει σ ένα μέρος νεραιδενιο να βρει τις νεράιδες και να ξαναβρεί το χαμένο της χαμόγελο ...ποιο νεραιδενιο μέρος απ' την λίμνη Κόμο δεν υπάρχει κι έτσι λοιπόν η μαγεμένη κοπέλα ξεκίνησε το ταξίδι της... νοερά έβγαλε εισιτήρια με ryanair από Αθήνα προς Μπέργκαμο (ε ναι δεν είχε φτερά μην είμαστε και πλεονέκτες).και δούλευε μέρα νύχτα για να βγάλει τα υπόλοιπα διαμονή και διατροφή στο υπέροχο Κόμο...το δωμάτιο χοστελ το έκλεισε μεσω booking στην περιοχή domaso και είχε μεγάλη χαρά για όλα όσα ανακάλυπτε μέρα με τη μέρα για αυτό το παραμυθένιο ταξίδι στο Κόμο.Αυτη τη στιγμή ακόμα βρίσκεται στην Πάτμο μόλις σχολασε γιατί ήταν εργαζόμενη αν και μαγεμένη (βασιλοπούλα);;;δεν ξέρω πάντως σε παλάτια θα πήγαινε έστω να τα δει και ποιος ξέρει;ίσως οι νεράιδες κάναν συμβούλιο και της ξαναέδιναν το χαμόγελο της.(Για την ιστορία η μαγεμένη κοπέλα μήνες ταλαιπωρήθηκε από πάρεση προσωπικου νεύρου είναι καλύτερα από πριν αλλά ακόμα δεν μπορεί να χαμογελάσει δυνατά απλά αχνογελάει και πάλι καλά,ο γιος της μετά το σοβαρό ατύχημα είναι καλύτερα περπατά και πέρασε και την τάξη στο ΕΠΑΛ με βοήθεια απ' τους καθηγητές του.)Ας επανέλθουμε στο ταξίδι μας όμως που ελπίζω να είναι παραμυθένιο κι ας μην έχω ξεκινήσει ακόμα ταξιδεύω 11 Αυγούστου με 17 εκεί δλδ που θα γίνεται χαμός στο νησί με πανηγύρια εγώ φεύγω χεχεχε δεν τα μπορώ τα πανηγύρια θέλω να ηρεμήσω θα μου πεις δε θα χει κόσμο το Κόμο;θα χει αλλά θα χει και νεράιδες μην ξεχνιόμαστε.Πληροφοριες που έχω βρει εδώ πολλές όπως αυτά τα δρομολόγια από και προς Κόμο με δημόσιο φέρυ.