Sam-chal
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Απρογραμμάτιστο
- Ταξίδι-Όνειρο
- Περού, Χιλή, Βολιβία
Θα χαρούμε να σας ξεναγήσουμε!. Τα Φύλλα, ο Μύτικας και το Λευκαντί έμειναν για επόμενη επίσκεψη.
Θα χαρούμε να σας ξεναγήσουμε!. Τα Φύλλα, ο Μύτικας και το Λευκαντί έμειναν για επόμενη επίσκεψη.
Σ' ευχαριστώ πολύ Παναγιώτη, να είσαι καλά!Πολύ ωραία περιγραφή ΄μιας περιοχής που παρ' όλο έχω πάει τρεις φορές, την έχω αδικήσει.
Την ιστορία την διάβασα μονοκοπανιά το μεσημέρι και είχα απορροφηθεί που ξέχασα να βάλω
likes και τα έβαλα μαζεμένα.
Ευχαριστούμε για τις πολύτιμες πληροφορίες.
Εν τω μεταξύ το θέατρο αναστηλώθηκε.Στο θέατρο της Ερέτριας κάπου στα 1981-82 είχε δοθεί μια συναυλία με την Αλκηστις Πρωτοψάλτη σε τραγούδια του αείμνηστου Γιάννη Σπανού (είχε εξοχική κατοικία στην Ερέτρια) και άλλων τραγουδοποιών. Τραγούδησε ακόμη η Τάνια Τσανακλίδου.
Τότε το θέατρο ήταν σε σχετικά καλή κατάσταση, μετά πολλές από τις πέτρες των διαζωμάτων εξαφανίστηκαν...
Κοίταξε, η θάλασσα στα Λιχαδονήσια είναι πεντακάθαρη με διαυγή νερά. Για μένα εκεί σταματάνε τα καλά της παραλίας Μονολιά που πήγαμε (υπάρχει άλλη μία μικρότερη παραλία σε αυτά τα νησάκια, που δεν επισκεφτήκαμε). Απο κει και πέρα η παραλία είναι πολύ ρηχή και πολύ ζεστή για τα γούστα μου αν σκεφτείς οτι μου αρέσει το τρεχούμενο, γλυκό, βαθύ και δροσερό νερό για μπάνιο! Ένα δεύτερο κακό για μένα είναι οι πολλές ξαπλώστρες που φτάνουν μέχρι το κύμα... Πάει πάρα πολύ κόσμος και η παραλία δεν είναι μεγάλη!...Άρα εν τέλει τα Λίχδονήσια δεν σε τρέλαναν από νερά? Δεν ξέρω καποιον αλλο που να εχει παει και τα είχα στα υπόψιν πιστεύοντας ότι θα βρω φοβερά νερά.
Έλα, τωρα καταφερα να το δω! Ουτε εμενα μου αρεσει η πολύ ρηχή θάλασσα και σίγουρα όχι τα ζεστα νερά οποτε οκ μάλλον δεν με βλέπω για εκεί. Ίσως είναι απ τα μέρη με απλώς πολλή και χωρίς λόγο διαφήμιση.Κοίταξε, η θάλασσα στα Λιχαδονήσια είναι πεντακάθαρη με διαυγή νερά. Για μένα εκεί σταματάνε τα καλά της παραλίας Μονολιά που πήγαμε (υπάρχει άλλη μία μικρότερη παραλία σε αυτά τα νησάκια, που δεν επισκεφτήκαμε). Απο κει και πέρα η παραλία είναι πολύ ρηχή και πολύ ζεστή για τα γούστα μου αν σκεφτείς οτι μου αρέσει το τρεχούμενο, γλυκό, βαθύ και δροσερό νερό για μπάνιο! Ένα δεύτερο κακό για μένα είναι οι πολλές ξαπλώστρες που φτάνουν μέχρι το κύμα... Πάει πάρα πολύ κόσμος και η παραλία δεν είναι μεγάλη!...
Προτιμώ το παρακάτω σκηνικό!
View attachment 485308
Στα Λιχαδονήσια πήγα, τα είδα, ξενέρωσα και τέρμα. Στον παράδεισο που σου δείχνω θα πάω και θα ξανα πάω! Γούστα είναι αυτά