• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Σαντορινη: Γινεται ενα ξενοδοχειο στο booking να μην υπαρχει?

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

panlek30

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κωνσταντινούπολη
Ταξίδι-Όνειρο
Περού - Βολιβία
ευχαριστω πολυ να σαι καλα!! θα παρω αυτο και κανενα αλλο μαγαζι εκει κοντα!!
Αν μπεις στο booking και ανοιξεις τον χάρτη με την επιλογη δορυφόρου και ζουμάρεις, θα το δεις το ξενοδοχείο. Φανεται οτι είναι αυτό απο την διαταξή του και την πισίνα. Η πισίνα όμως φανεται να μην έχει νερό. Η λήψη της αεροφωτογραφίας έχει γίνει το 2017 αλλά δεν αναγράφει μήνα. Πιθανόν τώρα να είναι κομπλέ. Επομένως το ξενοδοχειο υπάρχει. Δεν είναι φάντασμα! Στην θέση σου απλά θα επικοινωνούσα ξανα μαζί τους και θα ρωτούσα εαν έχουν ολοκληρωθει οι εργασίες...

Sinos99

Member
Επόμενο Ταξίδι
Σαντορίνη
Πάντως εμένα αν μου έστελνε ένας άσχετος ένα mail να με ρωτήσει αν ο γείτονάς μου είναι απατεώνας, δεν ξέρω πως θα αντιδρούσα... (άσε που υπάρχει και η πιθανότητα να μην είναι απλώς γείτονες).
Απλά η συγκεκριμένη επιχείρηση φαίνεται να ειναι σοβαρή και με κριτικές στο TripAdvisor. Και ελπίζω να βοηθήσει να ξεσκεπάσουμε μια πιθανή απάτη.
Τωρα αν πέσουμε πάνω σε συγγενή ........

fotast

Member
Πρέπει να γίνει ένα τηλ. στην αστυνομία.Κάτι θα ξέρουν...

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Φανταστείτε τώρα όλοι αυτοί που κινητοποιήσατε/ρωτήσατε, να έχουν πάρει μετά κι ένα τηλέφωνο τον ξενοδόχο να τον ενημερώσουν τι βλακείες τους πήρανε και τους ρωτάγανε....

Kitten25

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Παταγονία
Αν μπεις στο booking και ανοιξεις τον χάρτη με την επιλογη δορυφόρου και ζουμάρεις, θα το δεις το ξενοδοχείο. Φανεται οτι είναι αυτό απο την διαταξή του και την πισίνα. Η πισίνα όμως φανεται να μην έχει νερό. Η λήψη της αεροφωτογραφίας έχει γίνει το 2017 αλλά δεν αναγράφει μήνα. Πιθανόν τώρα να είναι κομπλέ. Επομένως το ξενοδοχειο υπάρχει. Δεν είναι φάντασμα! Στην θέση σου απλά θα επικοινωνούσα ξανα μαζί τους και θα ρωτούσα εαν έχουν ολοκληρωθει οι εργασίες...
Αληθεια λες; δεν ειδα χαρτη αλλα στο γκουγκλ μαπς που το εβαλα δεν εμφανιζεται!!

Kitten25

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Παταγονία
Πρέπει να γίνει ένα τηλ. στην αστυνομία.Κάτι θα ξέρουν...
Φοβαμαι λιγο να τηλεφωνησω γ αυτο, παιζει να φαω κραξιμο

Απλά η συγκεκριμένη επιχείρηση φαίνεται να ειναι σοβαρή και με κριτικές στο TripAdvisor. Και ελπίζω να βοηθήσει να ξεσκεπάσουμε μια πιθανή απάτη.
Τωρα αν πέσουμε πάνω σε συγγενή ........
Εγω κριτικες δεν ειδα στο τριπadvisor αυτο ειναι το θεμα οτι δεν υπαρχουν πουθενα κριτικες!!

Last edited by a moderator:

Kitten25

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Παταγονία
Όντως δεν εει κριτικές στο tripadvisor,περιοεργο αν ήδη λειτουργει.
Αν λειτουργει δεν το ξερω σιγουρα, θεωρω πως ναι...οποτε ειναι περιεργο! Το οτι υπαρχει οκ υπαρχει αλλα αν η πισινα δεν εχει κατασκευαστει ακομη; σκετη κοροιδια αν λειπουν τα μισα

mourohavlos

Member
Αν είναι καινούριο και οι τυχόν κρατήσεις σε αυτό είναι μελλοντικές, πολύ φυσιολογικό να μην έχει κριτικές...
Συν τοις άλλοις, από τη στιγμή που δεν έχει κριτικές, δύσκολα και κάποιος να κάνει κράτηση και να μείνει σ'αυτό το ξενοδοχείο, για να αποφύγει το ρίσκο.

vickokka

Member
Ταξίδι-Όνειρο
παντου
Αν λειτουργει δεν το ξερω σιγουρα, θεωρω πως ναι...οποτε ειναι περιεργο! Το οτι υπαρχει οκ υπαρχει αλλα αν η πισινα δεν εχει κατασκευαστει ακομη; σκετη κοροιδια αν λειπουν τα μισα
εγω σου ειπα, στη θεση σου θα επαιρνα τηλεφωνο και ηθελα να ρωτησω καποια πραγματα, πελατισσα εισαι, λεφτα θα δωσεις. Αν δε θελουν να απαντησουν , τοτε θα τους ελεγα λυπαμαι, θα ακυρωσω την κρατηση.

North66

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία
Δεν είναι περίεργο να μην έχει κριτικές στο tripadvisor. Μπορεί να είναι καινούριο, μπορεί να μετονομάστηκε, χίλια μπορεί. Μην κινητοποιείτε αστυνομίες και άλλες βλακείες για ένα τέτοιο θέμα. Ο πελάτης ας στείλει ένα email στο booking που είναι και ο πωλητής της υπηρεσίας και αυτοί θα του απαντήσουν αν το ξενοδοχείο υπάρχει ή δεν υπάρχει.

vaso1

Member
γεια σας παιδια..!!εκλεισα κι εγω για σαντορινη αλλα οχι απο το booking αν και εκει εψαξα για να βρω παντα παιρνω τηλεφωνο για κρατηση..εχει τυχει πολλες φορες στο booking να δινουν αλλη τιμη και αλλη τηλεφωνικα και να λενε οτι δεν υπαρχει δωματιο ενω υπαρχει..παντα κοιταω και σε αλλες σελιδες για να βρω δωματιο τα πιο ωραια δωματια τα εχω βρει κοιιταζοντας παρα πολλες κριτικες και σε αλλες σελιδες...αλλα η Σαντορινη ειναι το μονο νησι που με δυσκολεψε να βρω δωματιο καθως θα ταξιδεψω κι εγω αυγουστο μηνα..εψαξα πολες φορες το booking και πηρα πολλα τηλεφωνα..για μενα παιζει ρολο και πως θα σου μιλησει ο καθε ξενοδοχος απο το τηλεφωνο δειχνει πολλα να ξερετε για τις υπηρεσιες του καθε ξενοδοχειου..γι αυτο θα σας συμβουλευα να το ψαχνετε πολυ πριν κλεισετε και οχι ετσι μονο απο το internet..τα επιμελητηρια επειδη δουλευει μια γνωστη μου οντως δε δινουν πληροφοριες τοσο απλα..εγω θα το ψαχνα στο 11888 η θα επαιρνα καποια καφετερια η ταβερνα εκει κοντα να ρωταγα στο καμαρι..σιγουρα θα ξερουν..και οσο γνωστο κι αν ειναι αμφιμβαλλω για την αξιοπιστια του booking..καλη τυχη

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.636
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος