• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Σαντορινη: Γινεται ενα ξενοδοχειο στο booking να μην υπαρχει?

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Kitten25

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Παταγονία
Η θα κάνεις κάτι(πχ ξεκινώντας τηλέφωνα σε ταξί,επιμελητήριο ,αστυνομία-αυτό δεν το σκεφτήκαμε-δίνουν καμιά πληροφορία;-το ξενοδοχείο με το ίδιο όνομα στο Ρέθυμνο-αν έχουν σχέση κτλ) ή θα το αφήσεις για τον Αύγουστο.Κάνε το πρώτο για να μας ενημερώσεις...
ναι λεω να το ψαξω δεν το αφηνω ετσι...στη χειροτερη περιπτωση θα ρωτησω ευθεως το ξενοδοχειο για τις αποριες μου..παλι καλα που υπαρχει κ ενα τηλεφωνο!! οταν εχω νεα θα σας πω!

μαλλον τυχαια η συνωνυμια με αυτο του Ρεθυμνου, αλλα θα το ψαξω!

Last edited by a moderator:

fotast

Member
Ο ΕΟΤ θα ξέρει τίποτα;Ενημερώνεται όταν αρχίζουν να λειτουργούν τα ξενοδοχεία;

Πιθανόν.Του Ρεθύμνου φαίνεται οργανωμένο και προσεκτικό...

Last edited by a moderator:

Kitten25

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Παταγονία
Ο ΕΟΤ θα ξέρει τίποτα;Ενημερώνεται όταν αρχίζουν να λειτουργούν τα ξενοδοχεία;
μωρε αυτος θα ξερει, αλλα υπηρεσια ειναι , μπορει να μου πει δε μπορω να σ πω...Αλλα λεω καλυτερα να το ψαξω ιδιωτικα γιατι κ να ξερει δε θα ξερει αν ειναι μισοτελειωμενο ή οχι.

Sinos99

Member
Επόμενο Ταξίδι
Σαντορίνη
Για να σε βοηθήσω βρήκα κοντά στο υποτιθέμενο ξενοδοχείο έναν θερινό σινεμά cinekamari, και του έστειλα μυνημα στο Facebook για να μου δώσει πληροφορίες για αυτό το ξενοδοχείο. Αν θέλεις μπες στο σάιτ τους και πάρε τηλέφωνο www.cinekamari.gr

Kitten25

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Παταγονία
Για να σε βοηθήσω βρήκα κοντά στο υποτιθέμενο ξενοδοχείο έναν θερινό σινεμά cinekamari, και του έστειλα μυνημα στο Facebook για να μου δώσει πληροφορίες για αυτό το ξενοδοχείο. Αν θέλεις μπες στο σάιτ τους και πάρε τηλέφωνο www.cinekamari.gr

ευχαριστω πολυ να σαι καλα!! θα παρω αυτο και κανενα αλλο μαγαζι εκει κοντα!!

Triplover

Member
Δεν νομίζω ότι είναι τόσο απλό να έχεις τυχαία συνωνυμίες σε ονόματα επιχειρήσεων. Αν και διαφέρουν στην κατάληξη, αλλά νομικός δεν είμαι να σας πω με σιγουριά. Ακόμα και να επιτρέπεται να διαφέρουν μόνο στο "suites" και "hotel", πολύ πιθανό να ξέρουν ότι υπάρχει αδερφό ξενοδοχείο στη Σαντορίνη. Κάντε τα βασικά και μην τρελαίνεστε. Μπορεί να μην υπάρχει και λόγος.

Kitten25

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Παταγονία
Δεν νομίζω ότι είναι τόσο απλό να έχεις τυχαία συνωνυμίες σε ονόματα επιχειρήσεων. Αν και διαφέρουν στην κατάληξη, αλλά νομικός δεν είμαι να σας πω με σιγουριά. Ακόμα και να επιτρέπεται να διαφέρουν μόνο στο "suites" και "hotel", πολύ πιθανό να ξέρουν ότι υπάρχει αδερφό ξενοδοχείο στη Σαντορίνη. Κάντε τα βασικά και μην τρελαίνεστε. Μπορεί να μην υπάρχει και λόγος.
μολις πηρα στο ξενοδοχειο στο Ρεθυμνο με το ιδιο ονομα και μου λεει δεν ειναι ιδια αλυσιδα ουτε τους ξερουν. Μαλιστα μου τονισε οτι πολλοι παιρνουν στο Ρεθυμνο για να ρωτησουν το ιδιο πραγμα. Με πιασε λιγο νευρικο γελιο τωρα χαχα εχει καταντησει το μεγαλυτερο μυστηριο του μηνα

mourohavlos

Member
μολις πηρα στο ξενοδοχειο στο Ρεθυμνο με το ιδιο ονομα και μου λεει δεν ειναι ιδια αλυσιδα ουτε τους ξερουν. Μαλιστα μου τονισε οτι πολλοι παιρνουν στο Ρεθυμνο για να ρωτησουν το ιδιο πραγμα. Με πιασε λιγο νευρικο γελιο τωρα χαχα εχει καταντησει το μεγαλυτερο μυστηριο του μηνα
Παίρνουν όλοι οι travelstorίτες για να μάθουν για να βοηθήσουν την κατάσταση...

jimp

Member
@Kitten25 Διέγραψα το όνομα του ξενοδοχείου από τα μηνύματα, για ευνόητους λόγους.
Στείλε το όνομα, μην αργήσει να μπει κάποιος στο φόρουμ, δεν πρόλαβα να διαβάσω τίποτα!

Από ενδιαφέρον για διακοπές το ζητάω. Το Καμάρι είναι ότι πρέπει, για συνταξιούχους κτλ κτλ (εντάξει πλάκα κάνω)

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Πάντως εμένα αν μου έστελνε ένας άσχετος ένα mail να με ρωτήσει αν ο γείτονάς μου είναι απατεώνας, δεν ξέρω πως θα αντιδρούσα... (άσε που υπάρχει και η πιθανότητα να μην είναι απλώς γείτονες).

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.635
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος