ναι λεω να το ψαξω δεν το αφηνω ετσι...στη χειροτερη περιπτωση θα ρωτησω ευθεως το ξενοδοχειο για τις αποριες μου..παλι καλα που υπαρχει κ ενα τηλεφωνο!! οταν εχω νεα θα σας πω!Η θα κάνεις κάτι(πχ ξεκινώντας τηλέφωνα σε ταξί,επιμελητήριο ,αστυνομία-αυτό δεν το σκεφτήκαμε-δίνουν καμιά πληροφορία;-το ξενοδοχείο με το ίδιο όνομα στο Ρέθυμνο-αν έχουν σχέση κτλ) ή θα το αφήσεις για τον Αύγουστο.Κάνε το πρώτο για να μας ενημερώσεις...
Πιθανόν.Του Ρεθύμνου φαίνεται οργανωμένο και προσεκτικό...μαλλον τυχαια η συνωνυμια με αυτο του Ρεθυμνου, αλλα θα το ψαξω!
μωρε αυτος θα ξερει, αλλα υπηρεσια ειναι , μπορει να μου πει δε μπορω να σ πω...Αλλα λεω καλυτερα να το ψαξω ιδιωτικα γιατι κ να ξερει δε θα ξερει αν ειναι μισοτελειωμενο ή οχι.Ο ΕΟΤ θα ξέρει τίποτα;Ενημερώνεται όταν αρχίζουν να λειτουργούν τα ξενοδοχεία;
Για να σε βοηθήσω βρήκα κοντά στο υποτιθέμενο ξενοδοχείο έναν θερινό σινεμά cinekamari, και του έστειλα μυνημα στο Facebook για να μου δώσει πληροφορίες για αυτό το ξενοδοχείο. Αν θέλεις μπες στο σάιτ τους και πάρε τηλέφωνο www.cinekamari.gr
Δεν νομίζω ότι είναι τόσο απλό να έχεις τυχαία συνωνυμίες σε ονόματα επιχειρήσεων. Αν και διαφέρουν στην κατάληξη, αλλά νομικός δεν είμαι να σας πω με σιγουριά. Ακόμα και να επιτρέπεται να διαφέρουν μόνο στο "suites" και "hotel", πολύ πιθανό να ξέρουν ότι υπάρχει αδερφό ξενοδοχείο στη Σαντορίνη. Κάντε τα βασικά και μην τρελαίνεστε. Μπορεί να μην υπάρχει και λόγος.μαλλον τυχαια η συνωνυμια με αυτο του Ρεθυμνου, αλλα θα το ψαξω!
μολις πηρα στο ξενοδοχειο στο Ρεθυμνο με το ιδιο ονομα και μου λεει δεν ειναι ιδια αλυσιδα ουτε τους ξερουν. Μαλιστα μου τονισε οτι πολλοι παιρνουν στο Ρεθυμνο για να ρωτησουν το ιδιο πραγμα. Με πιασε λιγο νευρικο γελιο τωρα χαχα εχει καταντησει το μεγαλυτερο μυστηριο του μηναΔεν νομίζω ότι είναι τόσο απλό να έχεις τυχαία συνωνυμίες σε ονόματα επιχειρήσεων. Αν και διαφέρουν στην κατάληξη, αλλά νομικός δεν είμαι να σας πω με σιγουριά. Ακόμα και να επιτρέπεται να διαφέρουν μόνο στο "suites" και "hotel", πολύ πιθανό να ξέρουν ότι υπάρχει αδερφό ξενοδοχείο στη Σαντορίνη. Κάντε τα βασικά και μην τρελαίνεστε. Μπορεί να μην υπάρχει και λόγος.
Παίρνουν όλοι οι travelstorίτες για να μάθουν για να βοηθήσουν την κατάσταση...μολις πηρα στο ξενοδοχειο στο Ρεθυμνο με το ιδιο ονομα και μου λεει δεν ειναι ιδια αλυσιδα ουτε τους ξερουν. Μαλιστα μου τονισε οτι πολλοι παιρνουν στο Ρεθυμνο για να ρωτησουν το ιδιο πραγμα. Με πιασε λιγο νευρικο γελιο τωρα χαχα εχει καταντησει το μεγαλυτερο μυστηριο του μηνα
χαχα πολυ πιθανο!!Παίρνουν όλοι οι travelstorίτες για να μάθουν για να βοηθήσουν την κατάσταση...
Στείλε το όνομα, μην αργήσει να μπει κάποιος στο φόρουμ, δεν πρόλαβα να διαβάσω τίποτα!@Kitten25 Διέγραψα το όνομα του ξενοδοχείου από τα μηνύματα, για ευνόητους λόγους.
Πάντως εμένα αν μου έστελνε ένας άσχετος ένα mail να με ρωτήσει αν ο γείτονάς μου είναι απατεώνας, δεν ξέρω πως θα αντιδρούσα... (άσε που υπάρχει και η πιθανότητα να μην είναι απλώς γείτονες).Για να σε βοηθήσω βρήκα κοντά στο υποτιθέμενο ξενοδοχείο έναν θερινό σινεμά cinekamari, και του έστειλα μυνημα στο Facebook για να μου δώσει πληροφορίες για αυτό το ξενοδοχείο. Αν θέλεις μπες στο σάιτ τους και πάρε τηλέφωνο www.cinekamari.gr