Ninu
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Λουξεμβούργο
- Ταξίδι-Όνειρο
- Αργεντινή,Αυστραλία
Σαμοθάκη χωρίς αυτοκίνητο δεν λέει παιδιά. Μην το κάνετε αυτό!!!
Κοίτα 3 μέρες θα μαστε! Δεν νομίζω να βαρεθούμε πηγαίνοντας στις βάθρες τα πρωινά και το βράδυ να αράζουμε στο Beach bar ή στο καφενείο (τα οποία θα τα κάνουμε με τα πόδια εφόσον Θέρμα θα μένουμε). Και τι στο καλό, δεν θα κάτσει κι ένα ωτοστοπ ή ένα κτελ να μας πάει έστω μια φορά στην Χωρα; Έτσι δεν είναι ρε παιδιά;; Πόσο παίζει να βαρεθούμε δλδ;Σαμοθάκη χωρίς αυτοκίνητο δεν λέει παιδιά. Μην το κάνετε αυτό!!!
Σαμοθάκη χωρίς αυτοκίνητο δεν λέει παιδιά. Μην το κάνετε αυτό!!![/quote
Συμφωνώ και επαυξάνω|||Δε λέει χωρίς αυτοκίνητο...Καν αν θυμάμαι καλά τα Θέρμα το χωριό δεν είναι επάνω στη θάλασσα θέλει δηλ δρόμο για να φτάσεις στην βοτσαλωτή παραλία τους -δεν μπορώ να το υπολογίσω γιατί το κάναμε με αυτοκίνητο αλλά θυμάμαι ότι πήραμε μια κοπέλλα που μας παρακάλεσε να την κατεβάσουμε ως το κάμπιγκ γιατί έχει....δρόμο.
Επίσης θα πρέπει να ξέρετε ότι σ΄αυτές τις βοτσαλωτές παραλίες θέλει λαστιχένια παπουτσάκια θάλασσας γιατί δεν λέει χωρίς...Εξαρτάται βέβαια πόσο μαθημένος είσαι να περπατάς ξυπόλητος στις πέτρες...
1 χιλιόμετρο σε δέκα λεπτά υπολογίζεις να το περπατήσεις; Ποιος είσαι; Ο Beep-Beep; Άσε που πρέπει να υπολογίσεις και παράγοντες όπως η ζέστη ή η πείνα ή η κούραση (στο ανέβασμα) μετά το κολύμπι. Σκέψου το λίγο καλύτερα. Γιατί δε μας ακούς; Εμείς τις περισσότερες φορές πηγαίναμε μέχρι την Παχιά Άμμο για να κολυμπήσουμε σαν άνθρωποι. Πραγματικά στην θάλασσα μπροστά στα δωμάτια που μέναμε φοβόμουν για την ακεραιότητα των δαχτύλων μου!!!Μα δεν θα μένουμε στο κάμπινγκ, θα μένουμε σε δωμάτια που απέχουν ένα χλμ από την παραλία Θέρμων. Ντάξει ένα δεκάλεπτο περπάτημα δεν είναι τραγικό.. Πάντως όσο για τις πέτρες καθόλου μαθημένοι δεν είμαστε :/ Μας κόβω να κολυμπάμε μόνο στις βάθρες, και στη παραλία μόνο στο beach bar το βράδυ (είναι ανοιχτό τα βράδια για κάνα ποτό ε
Γιατί να το ξεχάσω; Επειδή δεν θα έχω πώς να παω και να γυρίσω Χώρα το βράδυ; Τότε βάθρες το πρωί, μπάνιο στα Θέρμα το απόγευμα και καφενείο Θέρμα το βράδυ. Ε και μια από τις 3 μέρες, θα τύχει (είτε με ταξί είτε με οτοστόπ) να πάμε να δούμε και την Χώρα ένα απόγευμα, (αν όχι βράδυ). Στην τελική η ιδιαιτερότητα της Σαμοθράκης δεν είναι κυρίως οι βάθρες από ότι οι παραλίες; 'Ασε που αν τελικά είναι τόσο ερημικά και (ίσως ανιαρά) στα Θέρμα όσο περιγράφεται, θα είναι κι ευκαιρία να έρθουμε πιο κοντά κι ως ζευγάριΑπό την στιγμή που δεν οδηγείτε θα πρέπει να υπολογίσετε το ταξί στο κόστος του ταξιδιού τουλάχιστον για κάποια δρομολόγια το βράδυ. Πρόγραμμα του στυλ πρωί βάθρες, απόγευμα μπάνιο στα θέρμα, βράδυ στην χώρα και επιστροφή στα δωμάτια νομίζω προς πρέπει να τα ξεχάσεις. Ίσως το καλύτερο θα ήταν να μένατε στην Καμαριώτισσα που είναι και η αφετηρία των αστικών.