Eftichia
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- τοσκανη
- Ταξίδι-Όνειρο
- καραιβικη
για ακομα μια φορα υπεροχη η περιγραφη σου .....σε ενα αγαπημενο νησι!!!!
thanks pattyyy!
thanks pattyyy!
Εγω τα δοκίμασα γιατί είναι του γούστου μου....(ζητώ συγνώμη απο τους χορτοφάγους) και ήταν εξαιρετικά!!!!!Παρατηρώ πως σε ολόκληρη την ιστορία μου δεν αναφέρω τίποτα για τους πρωταγωνιστές του ταξιδιού! Τα περιβόητα κατσικάκια της Σαμοθράκης! Μπορεί να μην τα δοκιμάσαμε γευστικά (δεν είναι του γούστου μας!) όμως ανταμώσαμε με εκατοντάδες από αυτά! Βρίσκονται παντού! Σε όλα τα πιθανά και απίθανα μέρη και έχουν πολύ γέλιο! Το ομορφότερο το αντικρύσαμε στη διαδρομή προς τον καταρράκτη του Φονιά. Του αφιερώνω, λοιπόν, αυτή την ιστορία!
......σωστή!!!!!!!! έχεις απόλυτο δίκιο.Εγω τα δοκίμασα γιατί είναι του γούστου μου....(ζητώ συγνώμη απο τους χορτοφάγους) και ήταν εξαιρετικά!!!!!
Φυσικά εδώ μη ξεχάσω να αναφέρω οτι ποτέ δεν πρέπει να παρκάρετε το αυτοκίνητο σας κάτω απο δέντρα οταν βρίσκεστε στη Σαμοθράκη. Αυτά τα γλυκύτατα ζωάκια ανεβαίνουν στο καπό και στον ουρανό του αυτοκινήτου για να φάνε τα ψηλά κλαδάκια και το αυτοκίνητο γίνεται σαν να το έχουν λιθοβολήσει απο τις οπλές του ζώου!
Έχω και μια φωτογραφία για του λόγου το αληθές αλλα με παλιά φωτογραφική οπότε δεν θα μπορέσετε να θαυμάσετε μια παρέα κατσικιών να τρώνε το γεύμα τους σκαρφαλωμένα στα αυτοκίνητα!
Μerci, merci!!! Η επιθυμία σας εντολή!!!Να το γράψεις, να το γράψεις!
υ.γ. Καλέ τι φωτογραφιάρες είναι αυτές;;;