• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Σαλονικιωτικα Ξενοδοχεια

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
ΥΓ Το Ανδρομεδα 100+ δεν παει;
Κάνει προσφορές κατά καιρούς. Μπορείς να το βρείς και γύρω στα 75-80. Παλιά, για τις "άλλες" δραστηριότητες ήταν στο 50άρι αλλά ο διάκοσμος των δωματίων ήταν όλα τα λεφτά! :haha:

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Ωπα! Δωσε πληροφορια παλικαρι!
Χμμμ... τώρα μπήκα στο σάιτ του ξεν/χείου και διαπίστωσα ότι τα "καλά" τα έχει κρατήσει (σιγά μην έδινε τέτοια δωμάτια στους 70+ φίλους... :haha: ):

ANDROMEDA,HOTEL,ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ,ΘΕΜΑΤΙΚΟ,ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ,ΔΩΜΑΤΙΟ,STANDARD,ONLINE,RESERVATIONS,ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ,ΚΟΜΝΗΝΩΝ,ΚΕΝΤΡΟ,THESSALONIKI,ROOMS,ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ,ACCOMODATION,ROOM SERVICE,CIGAR CLUB,WINE BAR,RESTAURANT,ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ,ΑΣΥΡΜΑΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ,WIFI,ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ,AIRPO

Όσο για το ... πρίν, δείτε εδώ:

Πρίαμος (Θεσσαλονίκη), Θεσσαλονίκη (Ξενοδοχεία)

dmdoc

Member
Επειδή το τελευταίο 3μηνο η Θεσνίκη ήταν 2ο σπίτι μου έχω να πω τα εξής:
Το ABC είναι κεντρικό,αλλά δεν προσφέρει και τίποτα σπουδαίο.Στην ίδια κατηγορία(δωμάτια χωρίς πολλές απαιτήσεις),είναι το Queen Olga που βέβαια το βρίσκεις στην μισή τιμή(40-55?).Το συνιστώ ανεπιφύλακτα,αν δεν θες κάτι ιδιαίτερο από το δωμάτιό σου.Ιλίσια και λοιπά που ακούστηκαν είναι της ίδιας συνομοταξίας,ίσως και χειρότερα.Καλό αλλά γύρω στα 80? είναι το minerva.Ακόμα καλύτερο στην ίδια περίπου τιμή το egnatia palace,στην Αριστοτέλους.Πολύ καλό και το tobacco στην Αγ.Δημητρίου,αλλά έλεξε την περιοχή αν σε βολεύει.Την Μοναστηρίου μην την υποτιμάς και τόσο.Έχω και άλλα να σου πω αλλά είναι πιο απομακρυσμένα και ακριβά.

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Επισης Λουξεμβουργο.
Ασε το Ανδρομεδα απ' εξω. Που θελεις να το στειλεις το κοριτσι;
:bleh::bleh::bleh::bleh:εκει παει η αδερφη μου οταν δε της δινω τα κλειδια μου, χεχε

varioAthens

Member
Kleopatra αν πρόκειται να κοιμηθείς μόνη σου στο δωμάτιο ΜΗΝ πας στο Queen Olga!!! Δεν ξέρω τι κόσμος είναι αυτός που μαζεύει (πάντως η συντριπτική πλειοψηφία ήταν μόνοι άντρες με πολύ περίργες μούρες)αλλά εγώ είχα τραυματική εμπειρία από εκεί!
Αρκεί να σου πώ ότι όταν χρειάστηκε κάποια στιγμή να μείνω στο Queen Olga για 10 μέρες (γιατί το σπίτι μου στη Θεσ/νίκη είχε πλημυρρίσει), προσπάθησαν 3 φορές να μου παραβιάσουν την πόρτα (2 φορές την πόρτα του δωματίου και 1 την μπαλκονόπορτα) ενώ ήμουν μέσα!!!:shock:
Συν του ότι βρίσκεται στην εντελώς αντίθετη κατεύθυνση από την περιοχή όπου θέλεις να κινηθείς!

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Οκ επεισθην !Ας αφησουμε το Queen Olga απεξω.
(καλα βρε Βαριο μπερδευτηκα τωρα ..εσυ Αθηνα ή Θεσσαλονικη μενεις?)

dmdoc

Member
Δεν ξέρω πότε συνέβη αυτό στην vario,αλλά αυτά που σου λέω είναι του τελευταίου τριμήνου.Και τις 2 φορές που πήγα,μια χαρά κόσμος έμενε,ζευγάρια,και τουρίστες.

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Λοιπον ερξα μια ματια στα ξενοδοχεια που μου ειπατε.Το Queen Olga ουτως η αλλως το απορριπτω (ασχετα με τις περιεργες φατσες ή οχι )γιατι απ ο,τι καταλαβα πρεπει να ειναι περα και απο το Μακεδονια Παλας ...μακρια δηλ.
Το Λουξεμβουργο στην Κομνηνων μου αρεσε αν και εβαλα ενα ΣΚ του Μαιου και μου εβγαλε ενα 80ρι.
Το Ανδρομεδα ειναι ολα τα λεφτα !!!:haha:Γεια σου ρε Λαζαρε !
Εχει θεματικα δωματια ...αλλο τιγρε ...αλλο ζεβρε ...αλλο ινδικο..αλλο τουρκικο κλπ κλπ.Εγω θα διαλεγα το τιγρε παντως ..αλλα αυτα ειχαν 130 το Μαιο ...ενω τα στανταρ ..τα απλα δηλ ηταν γυρω στα 70+
Το Ολυμπια εχει ωραιο μοντερνο ντιζαιν ...κατω απο τον Αγιο Δημητρη ειναι ..θα προτιμουσα κατι πανω στην Εγνατια .
Αυτα της Εγνατιας Ελ Γκρεκο,Μαντρινο,Ιλισια,Aegeon οκ ειναι για 1-2 βραδια ...
Ειδωμεν......

SPROM

Member
Επόμενο Ταξίδι
Εξεταστική
Ταξίδι-Όνειρο
Δεν ξέρω τώρα...
Ψηφίζω Ανδρομέδα.
Θα σας διηγηθώ μια αστεία ιστορία για την Ανδρομέδα:
Όπως πολύ σωστα είπε ο babaduma, ήταν κάποτε... ροζ. Κάποτε, όμως. Λοιπόν, μπαίνω μια μέρα σε ένα ταξί και μας κάνει νόημα ένας 60αρης ναυτικός(είχε δέσει ένα πλοίο εκείνη τη μέρα, φαίνεται, γιατί είχε πολλά ναυτάκια). Σταματάει ο ταξιτζής και ο ναυτικός του λέει ''Στο μπουρδελο της Κομνηνων!''. Είχε να δέσει στη Θεσσαλονίκη πάνω από 30 χρόνια, όπως εξήγησε αργότερα στον οδηγό που είχε βάλει τα γέλια. Τελικώς, αφήσαμε τον ναυτικό στην περιοχή του σταθμού και συνεχίσαμε τη διαδρομή μας.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom