• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Σαλονικιωτικα Ξενοδοχεια

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Μηπως το μπερδευω με αυτη την οικονομικη σχολη που ηταν πανω απο το Γ Σωμα Στρατου και το 424?Το πανεπιστημιο δεν ειναι κατω απο τις 40 εκκλησιες?
Κεντρο μιλαμε για Εγνατια και τα πανω κατω...πλατεια Αριστοτελους ...Νικης και ολοι οι καθετοι κ παραλληλοι δρομοι....μεχρι τη Ροτοντα ...πλατεια Δικαστηριων ...αυτα.

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Ελα βρε KLEO που δεν ειναι κεντρικο το ABC... Απ' αυτα που ειπωθηκαν το μονο που δεν ειναι κεντρικο ειναι το Queen Olga. Το Λουξεμβουργο αν και εξωτερικα φαινεται καλο, οι πληροφοριες μου λενε, πως η εσωτερικη του εικονα δεν συμβαδιζει με την εξωτερικη. Παντως εχει ωραιο καφε απο κατω και ειναι καρα κεντρο. Επισης ενα αλλο ειναι το Medrino (καπως ετσι) στην Εγνατια. Γυρω στα 45 κι αυτο.

ΥΓ Το Ανδρομεδα 100+ δεν παει;

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Μηπως το μπερδευω με αυτη την οικονομικη σχολη που ηταν πανω απο το Γ Σωμα Στρατου και το 424?Το πανεπιστημιο δεν ειναι κατω απο τις 40 εκκλησιες?
Κεντρο μιλαμε για Εγνατια και τα πανω κατω...πλατεια Αριστοτελους ...Νικης και ολοι οι καθετοι κ παραλληλοι δρομοι....μεχρι τη Ροτοντα ...πλατεια Δικαστηριων ...αυτα.
Το συντριβανι και την Αγγελακη δεν τα θεωρεις κεντρο;:shock:

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Το Λουξεμβουργο αν και εξωτερικα φαινεται καλο, οι πληροφοριες μου λενε, πως η εσωτερικη του εικονα δεν συμβαδιζει με την εξωτερικη.
Εμειναν κατι φιλοι μου τις προαλλες και τους αρεσε. Τα δωματια δεν ειναι τεραστια, αλλα ειναι ψηλοταβανα και χαριζει κατι τετοιο. Η τοποθεσια απαικτη!

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Το συντριβανι και την Αγγελακη δεν τα θεωρεις κεντρο;:shock:
Ελα βρε Κωστα τωρα εσεις παιζετε στην εδρα σας .Ειναι δυνατον τωρα να θυμαμαι απο το 2000 και το 2004 την Αγγελακη και τη Διαβολακη?:bleh:
Ειπαμε κατι κεντρικο ...μου δωστατε ωραιες προτασεις και σας ευχαριστω πολυ.

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Καλα Μαρι, εμενες Θεσσαλονικη και δεν ξερεις την Αγγελακη;

ΕΡΣΗ αμα ειναι οπως τα λες ειναι η καλυτερη επιλογη...

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Ποια ειναι μωρε αυτη η Αγγελακη ...τωρα δε μου λεει τιποτα ...ηταν μια που ειχε ενα σωρο τραπεζια εξω απο καφε και ρεστο ..καθετος της Εγνατιας ..Τσιμισκη Νικης κλπ?Και ηταν προς τη μερια της Ροτοντας?Δωσε στιγμα.
Μπα μ αυτη την Αγγελακη!

varioAthens

Member
Αυτή που περνάει έξω από την Έκθεση είναι ρε κοπελιά... ξεκινάει από Τσιμισκή και φτάνει μέχρι Εγνατία!!!

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Αυτη απο Τσιμισκη μεχρι Εγνατια. Μετα ξεκινουν Πανεπιστημια και Εκθεση.

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Απο τη μια μερια πολυκατοικιες και απο την αλλη η Εκθεση.

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Καλα αντε γεια σας ......και το φανταζομουν θα μου πουν τιποτα για την εκθεση.
.....δεν πηγαινα καθολου συχνα προς εκεινη την πλευρα.
Και γενικα δεν ειχα στο μυαλο μου να μεινω προς τα κει.Δεν με εξυπηρετει.

SPROM

Member
Επόμενο Ταξίδι
Εξεταστική
Ταξίδι-Όνειρο
Δεν ξέρω τώρα...
Nαι, ε τότε μείνε σε εκείνα της Κομνηνών. Εκεί, κοντά στην Καλαποθάκη. Έχουν συμπαθητικές τιμές, απ'ό,τι θυμάμαι.
Α! Και το Μετ κάνει προσφορές επειδή άνοιξε! Ναι, ναι! Κοίτα μήπως υπάρχει καμία.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom