• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Σαλονικιωτικα Ξενοδοχεια

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Καθαρα, ανακαινισμενα μολις 5 λεπτα με τα ποδια απο Αριστοτελους (ειδικα το Ilisia ειναι 2 βηματα). Α και το Aegeon ειναι καλο περιπου στα 45 κι αυτο.

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Πέλλα, Πάρκ, Ανδρομέδα, Holiday Inn - εύρος τιμών: από 45 - 75 ευρώ το δίκλινο με πρωινό.

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Επισης Λουξεμβουργο.
Ασε το Ανδρομεδα απ' εξω. Που θελεις να το στειλεις το κοριτσι;

Pandora

Member
Επόμενο Ταξίδι
θα δείξει...
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Τι κακο εχει το Ανδρομεδα παιδια?Δυσκολα στρωματα που ελεγε και ο τριπ?
Κανένα κακό δεν έχει. Φαίνεται ότι η Έρση έχει μείνει στο "αμαρτωλό" παρελθόν του (που τότε, παρεπιμπτόντως, δεν λεγόταν έτσι). Τότε είχε "θεματικά" δωμάτια για "ειδικές" δραστηριότητες. Σήμερα λειτουργεί με νέα διεύθυνση και είναι μια χαρά. Φιλικό ζευγάρι, υπερήλικες εκ του εξωτερικού, έμειναν εκεί αρκετές βραδυές, επισκέφθηκα το δωμάτιό τους και (αν και σχετικά μικρό - όπως στα περισσότερα ξενοδοχεία στη Θεσ/νίκη, άλλωστε) ήταν απόλυτα ικανοποιητικό. Να σημειώσω ότι, για όποια ξενοδοχεία αναφέρω εδώ, έχω δει δωμάτιά τους.

Να μη μείνεις στο Queen Olga, ούτε στο ABC. Αν και έχουν περάσει αρκετά χρόνια που τα "έλεγξα" και ίσως έχει αλλάξει κάτι (που δεν το νομίζω), ήταν (για τα δικά μου κριτήρια) απαράδεκτα.

Το Λουξεμβούργο είναι απέναντι απ' το Ανδρομέδα, καρα-κέντρο. Δείχνει καλό, παλαιό κτίριο ανακαινισμένο κι αυτό (όπως και το Ανδρομέδα) και, ως εκ τούτου, μάλλον ευρύχωρα δωμάτια θα έχει.

Υπ' όψιν ότι ακόμη και στο Electra Palace τα κανονικά δωμάτιά του είναι "τρύπες".

SPROM

Member
Επόμενο Ταξίδι
Εξεταστική
Ταξίδι-Όνειρο
Δεν ξέρω τώρα...
Γιατί δεν κοιτάς και στο hotelscombined? Δίνει διάφορες προσφορές για τα πολύ καλά και πολύ κεντρικά. Βρήκα τις προάλλες σε έναν φίλο στο Εξέλσιορ(πιο κέντρο πεθαίνεις) με 50 ευρώ τη βραδιά.

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Σας ευχαριστω θερμα ολους .Ειναι τοσα πολλα που στο τελος θα ριξω κληρο.
Μιας και το αναφερατε παραπανω το ABC σα να μου φαινεται οτι ειναι κοντα στο πανεπιστημιο.Αυτο δε μου φαινεται και τοσο κεντρικο.

SPROM

Member
Επόμενο Ταξίδι
Εξεταστική
Ταξίδι-Όνειρο
Δεν ξέρω τώρα...
Ναι, είναι απέναντι από το πανεπιστήμιο. Τι εννοείς εσύ κέντρο?

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom